Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So sep 13, 2003 7:40 pm

Meni v AŠ ni nikoli menjalnik imel problemov s sinhronizacijo, ročica ni bila trda, kaj ti govorim sej boš šel na testno vožnjo pa boš videl. Volan pa je bil prijetno mehek, pedali so mi bili všeč.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix So sep 13, 2003 8:41 pm

Ok, nekaj mam za dodat k tej temi: NISTE RESNI!!!

Predvsem oni, ko nimajo tega avta pa ga po blatu vlačijo. j*** ga je pač italjan, oni en je omenil da so nemški avti kao ZAKON, am mali MOTIŠ se in to grdo. Ajd par primerov: moj oče ma Avdija TDI njegov komentar: NIKOLO VEČ V ŽIVLJENJU NE BO PRIPELJAL AVDIJA NA GRUNT, šef od očeta kupil Porsheja tja bil je v delavnici več kot na cesti (novo kupljen) sosed ma Omego hja kaj misliš kaj bom napisal, zadnje čase samo po popravilih hodi, ... a naj nadaljujem glede nemških avtov? Saj ne da jih šimfam samo niso več to kot so bili nekoč.

Aja mam pa puntoja, pije zelo malo en tank 46l malo nekaj čez 800km. Seveda pa ma vsak avto svoje napake.

LP. Pa brez zamere, samo nekaj sem moral dodati.

MB-CLK
Nov uporabnik

Napisal/-a MB-CLK So sep 13, 2003 11:57 pm

Jest sm Puntota vozu v avtosoli pa morm rečt da za pelat ni nč slabš kot kak polo. Itak pa so Poloti 1000000x precenjeni. Mam enga kolega k ma VW Polo. Star je 5 let pa mu pusca olje z motorja,pocen lonc. Ja sam tisti elektro servo mogoce pr kakih mal zajebava. Drgac pa je cist soliden avto. Sicer pospeskov pa koncne ne smes pričakovat. Skratka raj vzem 2-3 leta starga Puntota kot pa 5 let starga Polota!
LP! 8)

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Ne sep 14, 2003 1:53 am

Zakaj recimo Punto ali Uno za prvi avto???
Zato ker celotna sklopka za Unota stane 12k sit in komplet zavornih ploščic smešnih 2700sit!!!
Jaz sem pripadnik Japoncev (Honda ipd.), vendar mi je najbolj ugodna ponudba za prvi avto Italijan...na žalost :?

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne sep 14, 2003 10:19 am

pikec:
A mi lahko sporočiš, kje si nabavu dodatno opremo? Sprednji spojler je malo prenizek (presenečen bi bil če ti bi povedal koliko ležečih policajev imamo v Celju :), zadnji spojler je pa špica! Takole je. Avto je vsekakor atraktiven, ampak moti me barva, iščem metalik modro ali črno. Kolikor sem lahko videl po slikah, pa avto tudi ni nevem kako ohranjen, čeprav je star le leto dni, brez zamere, žal je bil tudi karamboliran. Verjetno bom poiskal enega z 80KM 16V; poznaš koga, ki je kupil HGT-ja? Pa še neki, z zamenjavo lonca in dodatnega hlajenja si povišal konč. hitrost s 155 na 175? Kakšni so pa pospeški? A mašino se da kej porihtat (povečat moč)? Mogoče veš kolk je max guma, ki še "paše" gor? Jaz razmišljam o 16 col pa ne vem kolk je širine max; zraven pa OZ racing F1 Cup: baje se dajo najcenej dobit v Dobovi, pri Furlan.

Bil ti bi pa hvaležen, če bi bil deležen kakšnega nasveta, ker sm podobn "freak" glede tuninga in akustike, ampak šele začetnik. Te pokličem kdaj v oktobru, da greva na en pir (študiram ekonomijo v MB)!

LP
Tilen

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne sep 14, 2003 6:58 pm

Mam puntota že 2 leti skor pa niti ene same napake ni mev.Tko da ga ne preveč šinfat če ga niste probal!!!!!!!!!!!!

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne sep 14, 2003 7:19 pm

Jaz ti mojga prodam,k rabm neki močnejšga!Je pa lepo ohranjen ter neki našminkan.
felge 16,podalški,izpuh...............pa še neki huda muska. :D

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Po sep 15, 2003 5:15 pm

jest se čist strinjam s tem kar ste eni napisal da se nemški avti hitro pokvarijo.Če bi naredili test med puntom in polom(s približno isto močjo)
sem prepričan da polo pogori na celi črti. 8)
NEMŠKI AVTI NISO VEČ TO KAR SO BLI :)

MB-CLK
Nov uporabnik

Napisal/-a MB-CLK Po sep 15, 2003 10:41 pm

Natanko tako!

Miaa
Nov uporabnik

Napisal/-a Miaa Če sep 18, 2003 3:30 pm

No jst sem mela puntota,pa vem da ga nikol več ne bom,ker je bil čist v k****,serviserje pa da ne omenjam,k mi pritisk zraste k sam pomislim na njih,od fanta sestra ga ma tud in to glih 2000 letnik,pa je skoz kej narobe.Zdej sem si kupla Polota,pa sem ful zadovoljna,velik bolj k pa s puntičem.Se ga pa za 1.2mio najde,npr.1.9 diesel, l.99.
Sicer pa če si se že odloču za Puntota upam da boš mel več sreče k jst.

LP

Uporabniški avatar
dacapio
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a dacapio Če sep 18, 2003 7:48 pm

Mi mamo pri bajti dva Puntota en novi model, letnik 2000, 1.2 SX 60 konjev, prevoženih 60.000 km nobenih problemv, samo redni servisi, skratka prede ko mucka, pa tud porabi hudo malo med 6 in 7 litri na 100 km. In pa ta stari model, cabrio letnik 1995, prevoženih 55.000 km, 1.2 60 konjev, pije pa tud med 6 in 8 litrov na 100, odvisno kako ga voziš, pa še valarje mam gor in se ne pozna dost pri porabi. Kaj hočem povedat, da so to zelo trpežni avtomobili, je pa res da poznam par ljudi, ki imajo isti letnik novega Punta in majo skoz probleme, ampak enako je tud pri nemcih, japoncih, itd., čist odvisno na kak avto naletiš. In ne mi govorit da so nemci kao zakon in oh in sploh. Ma kolega polota 2002 letnik, vsa oprema in še nevem kaj zraven, pa ma od prvega dneva nakupa same probleme z njim, nonstop po servisis skače, pol sosed ma 97 letnika in mu je že mašina zaribala in pleh mu cveti.

Tak da nakup avta je čisto relativna stvar, čist je odvisno od sreče kakšnega dobiš, ne pa kakšno znamko kupiš...zato nehajte pljuvat po italjanih, ker so enako dobri avti kot nemci, pa še cenejši so, tud servis je cenejši in da o delih sploh ne govorim.

Tak da ti toplo priporočam nakup Punta, pred nakupom ga dobro preglej in sprobaj, na www.avto.net imaš seznam 12 točk pri avtomobilu, ki jih moraš nujno pregledat preden se odločiš za nakup.
:vrum...driving with diesel...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov