hladni je napisal/-a:prodaja bo padla zaradi dragih kreditov, saj je 90% avtov kupljenih na kredit oz. lizing. Čeprav mislim, da na pleh vdarjenega slovenčka to nebo preveč prestrašilo, pač bo namesto 5 žemljic kupil le še 2, avto pa preplačal da bi še kaj zraven lahk kupil zato. Poleg tega pa banka ne bo dajala kredita več vsem oz. bo močno zaostrila pogoje, kar se že dogaja. Danes vzet kredit za stanovanje je skoraj misin inposible.
snoopek je napisal/-a:in vse več in več novih podjetjih in starih jemlje stroje na lizing! to se jim najbolj splača. Če gre karkoli narobe, se nimajo česa bati, pač jim vzamejo tiste stroje v primeru, da ne morejo več plačevati lizinga. Tako pač je v današnji dobi. To se očitno še najbolj splača. Pri kreditih pa je malo drugače ne, tam ti pa ne morejo kr uzet, ampak ti pridejo zarubit hišo ali pač kar imaš v lasti. Se pravi je najboljše vzeti stvar na lizing, ker tam ti pač samo tisto vzamejo.
Zanima pa me še nekaj, v primeru, da ti vzamejo vozilo, ki ga imaš na lizing, kaj si ti dolžan plačati? Plačaš kakšno kazen ali kaj?
moj-avto je napisal/-a:Napovedujejo pocenitev nepremičnin.
Godspodarska kriza ima svoje pluse in minuse.
Proizvodnja avtomobilov se je zmanjšala. Manjša prodaja, manjši zaslužek in manj denarja v razvoj.
Ivan36 je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Napovedujejo pocenitev nepremičnin.
Proizvodnja avtomobilov se je zmanjšala. Manjša prodaja, manjši zaslužek in manj denarja v razvoj.
Ma kaki razvoj no je vse že znano ene 30 let samo ven ne sme priti no sem od leta 1983 pa še 1985 imel Quattroruote in podobne revije so bili že takrat AB ter ABS in Xenon ter led luči pa vsi možni pogoni tudi samo ven ne sme to priti bencinski lobijiverjemite, da sem požiral vsak stavek, ker tega pri na s v JUGI sploh ni bilo
![]()
nebivedu je napisal/-a:Kr nej se ustavi malo. Bomo svoje stare kište lahko dražje prodal, pa bencin se bo zaradi stagniranja močno pocenil, ker ga ne bomo tok kupovali in se bo trg nasičil. Pocenila se bodo stanovanja, material za gradnjo se bo tudi pocenil. To so vse prednosti.
Edina slabost pri vsem tem je, če bomo lahko obdržali službe, da si bomo vse to lahko privoščili.
Ivan36 je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Napovedujejo pocenitev nepremičnin.
Ma kaki razvoj no je vse že znano ene 30 let samo ven ne sme priti no sem od leta 1983 pa še 1985 imel Quattroruote in podobne revije so bili že takrat AB ter ABS in Xenon ter led luči pa vsi možni pogoni tudi samo ven ne sme to priti bencinski lobijiverjemite, da sem požiral vsak stavek, ker tega pri na s v JUGI sploh ni bilo
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov