gasy je napisal/-a:Torej zdajle sem gledal 24 ur zvečer, da naj bi dala evropska komisija al koji k* so tejle, direktivo, da jo preučijo, da naj bi uničli se vsi avti v evropi starejši od 10 let, da bi povečali prodajo. In so vsi direktorji glavnih avto firm se ze strinjal z temu. Mislim, kaj ljudem ni jasno. Jih resno žene samo še denar in ne vidijo ničesar pred sabo?!?
Sam osebno mislim da to sploh ni uresničljivo, ker mene noben ne bo prepričal da recimo dam avto v uničenje. Kljub temu da dobim nek del njegove vrednosti. In kako naj si privoščim 3 leta star avto, potlej se bo prodaja še zmanjšala, ker si ljudje ne morejo privoščiti novega avta. Res mi ni jasno, kako jim kaj takega sploh na glavo pade![]()
Kaj pa vi mislite o temu.
PS: Pa prosim konstruktivna mnenja, in brez raznih prcanj in kreganj...
http://24ur.com/novice/gospodarstvo/sta ... odpad.html
Lp, Gapi
nebivedu je napisal/-a:Patetičen izgovor za reševanje avtomobilske industrije. ČE JIM GRE TOK SLABO, POTEM PA NAJ PROPADEJO, BODO DRUGI PRIŠLI, KI BODO BOLJŠI!!!
uros_p je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Pa si me prehitel :P Sem hotel tudi jaz objavit
V bistvu je to dobro a po drugi strani pa ni. Zmanjšalo bi se število avtov, ki veliko onesnažujejo okolje...pa tudi nevem, če bi se kdo hotel ''rešit'' kakega avta, ki ga ljubiteljsko vzržuje, neguje...seveda ne bodo nikomur vzeli 10 let star avto in ga uničili. Verjetno bodo ponudili možnost tistim, ki imajo 10 let star avto, da kupijo novega po dokaj nizki ceni.
Saj bi dal repliko o tem, kako uničujoča je za okolje proizvodnja novega avta v primerjavi z 10 ali še več let starim avtom, pa bom to raje prepustil komu drugemu, ki o tem ve še več.
primozek69 je napisal/-a:Ja, če cel življenje natepavaš rožičevo potico, se je težko pol navadit na prepečenc.
Enim pač ne gre v glavo,da bodo morali nehat bogatet in začet normalno služit.
Jest sam čakam cajt (je pred vrati), k se bo dal vodo razbit na vodik in kisik in bo to uporabniku prijazna energija. Pol bodo pa šejki lahko spet kamele preganjal po puščavi.
Ne pa da ima nekdo,ki je bil še pred 200 leti pastir sedaj možnost , da podraži nafto zato, k mu ga ni sužnja dobr potegnila zjutri.
primozek69 je napisal/-a:Govorim o vodikovih celicah.
Zdej men je vseen, če si mel kemijo 4 v OŠ, ni bil point mojga posta dokazovajne (ne)znanja kemije. Hočm rečt, da čakam cajte, k boš v avto sipnu 30l vode, (ne pitne, deževnice,al pa iz čistilne naprave)in se peljal neki 100 km z enakim voznimi lastnostmi kot sedaj.
dskrab je napisal/-a:Če bodo to realizirali, kar močno upam, da res ne bi se s tem začela 3. svetovna vojna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov