Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal So dec 13, 2008 1:00 am

poz!

Sem ravnokar prišel domov. Videl ene 4-5 policijskih avtov na avtobusni, valda oba noter na toplem in suhem. 2X videl opla karavana, ko je z lučmi ustavil "peš pubece" in pregledoval dokumente. videl Kangooja pri modni hiši in pa 2X ustavljanje z lučmi. Danes sem uspel celo preživeti brez pihanja in kontrole prometa (pa skor jih že malo pogrešam :D). Izgleda so na našem štajerskem koncu kljub slabemu vremenu zelo pridni!

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So dec 13, 2008 1:07 am

meni vedno na takih racijah prvo recejo ko spustim sipo ... homologacijo...

ko jo precekirajo pa recejo dober vecer dokumente prosim , boste pihal :lol:
Slika

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R So dec 13, 2008 1:51 am

mam občutek, da sem danes skasiral radar (bel kangoo) :roll: sicer zabliskalo se ni nič, ker sem uspel takoj zmanjšat, tako da ne vem al me je ujel al ne...

sam pa točno vejo, kam se postavt, kdor je iz novga mesta: stal je pri hidexu, ko greš od centra proti bršljinu...ko ve, da tam se še s piciklom noben 50 ne pelje, bi bla kamot 70 omejitev, kokr je na obvozncah...

a j*** ga, upejmo, da ne bo kuverte domov...

majo pa res poostren nadzor ja, novo mesto jih je polno, me čudi da dans nism nikjer pihu. aja še to, če kdo pozna, matr zadnjič so me ustavl v centru v enosmerni in to na parkingu, tam pr baru krokar oz. pri reifeisen banki, še mal pa tebodo že doma na dvorišču čakal, sicer se pa strinjam, da tud če tam kerga ustavjo (je blo prazno pa placa dost), ker alkohola pa res ne odobravam za volanom

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So dec 13, 2008 4:58 am

Cel teden nič pil ker bil s kamionom na službeni poti, danes pa sem si ga privoščil pa se ne spomnim če sem jih srečal kje. Na srečo bil s taxijem, tak da mi je vseeno kolko jih je blo na cesti hehe. :lol: :twisted:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh So dec 13, 2008 9:20 am

Lumpy_ je napisal/-a:Na srečo bil s taxijem

Edino pravilno.

Včeraj sem bil na relaciji Lj-Grosuplje-Škofljica-Lj, videl eno patruljo...sem mislil, da jih bo kaj več. Sicer pa povsem podpiram take akcije. Par dni nazaj sta na mojem koncu policista (nista bila prometnika) s Puchom sredi največjega naliva izvajala kontrolo prometa. Manj bo potencialnih morilcev na cestah, bolje in varneje bo.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So dec 13, 2008 9:43 am

včeri zvečer okrog 23 ure nikjer nobenega policajčeka v okolici mb .

Lumpy,ti pa taxi? :shock: :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
shaq32
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a shaq32 So dec 13, 2008 10:22 am

C4V4L13R je napisal/-a:mam občutek, da sem danes skasiral radar (bel kangoo) :roll: sicer zabliskalo se ni nič, ker sem uspel takoj zmanjšat, tako da ne vem al me je ujel al ne...

sam pa točno vejo, kam se postavt, kdor je iz novga mesta: stal je pri hidexu, ko greš od centra proti bršljinu...ko ve, da tam se še s piciklom noben 50 ne pelje, bi bla kamot 70 omejitev, kokr je na obvozncah...

a j*** ga, upejmo, da ne bo kuverte domov...

majo pa res poostren nadzor ja, novo mesto jih je polno, me čudi da dans nism nikjer pihu. aja še to, če kdo pozna, matr zadnjič so me ustavl v centru v enosmerni in to na parkingu, tam pr baru krokar oz. pri reifeisen banki, še mal pa tebodo že doma na dvorišču čakal, sicer se pa strinjam, da tud če tam kerga ustavjo (je blo prazno pa placa dost), ker alkohola pa res ne odobravam za volanom

kdaj točno je pa to bilo? po osmi uri zvečer? Ko sem se peljal iz bršljina okrog 8:30 je bil res en kangoo tam, pa nekdo noter k je neke papirje pregledoval, tako da ne vem kaj je res to bilo...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So dec 13, 2008 10:29 am

Lumpy_ je napisal/-a:Cel teden nič pil ker bil s kamionom na službeni poti, danes pa sem si ga privoščil pa se ne spomnim če sem jih srečal kje.

Pivo ne šteje..... :P "pivce za živce" :lol:

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW So dec 13, 2008 2:39 pm

boh, pri nas policaje se vidi bolj malo. če pa že so, se jim lahko izogneš. zdaj od kar imam izpit sem pihal 2x. pa se furam precej ponoči

M156
Novinec

Napisal/-a M156 Po dec 15, 2008 6:04 am

izpit imam že dolgo in zadnje 2 leti ali malo več redno vsak vikend vozim pod vplivom alkohola, ustavjo me nikoli pa čeprav se vozim vsepovsod po LJ...dostikrat tut iz lokala v lokal!

recimo zadnjič sm pršu v center in šou na kuhančka pol pa sm se dobu z kolegi okol 23h in smo stankal veliko viskija, pol smo šli pa v Ultro, tm spil neki, pa smo rekl ajde gremo še mal v 12-ko pogledat in lepo u izi po Celovški vse do Šentvida in nikjer nbenga polcaja, ker ni blo v 12-ki kej preveč dobr sm šou v Francija in zatem smo ob 6h šli dam in sem razbozil folk po Viču in Mostah pa centru!

tko delam že od nekdaj in kadar sem pijan v bistvu še najlepš vozm, lepo po omejitvah čist u izi brez živčnosti!

Zanimivo pa je da recimo kolikokrat sm pa šou iz šihta al pa v nakupe ali kamorkoli pa sem vozil dost bolj agresivno sm pa dostkrat ustavljen in recimo da v polovici primerov tudi piham!

No ja kaj čmo kr naj majo tele akcije :P

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po dec 15, 2008 8:22 am

M156 je napisal/-a:izpit imam že dolgo in zadnje 2 leti ali malo več redno vsak vikend vozim pod vplivom alkohola, ustavjo me nikoli pa čeprav se vozim vsepovsod po LJ...dostikrat tut iz lokala v lokal!

recimo zadnjič sm pršu v center in šou na kuhančka pol pa sm se dobu z kolegi okol 23h in smo stankal veliko viskija, pol smo šli pa v Ultro, tm spil neki, pa smo rekl ajde gremo še mal v 12-ko pogledat in lepo u izi po Celovški vse do Šentvida in nikjer nbenga polcaja, ker ni blo v 12-ki kej preveč dobr sm šou v Francija in zatem smo ob 6h šli dam in sem razbozil folk po Viču in Mostah pa centru!

tko delam že od nekdaj in kadar sem pijan v bistvu še najlepš vozm, lepo po omejitvah čist u izi brez živčnosti!

Zanimivo pa je da recimo kolikokrat sm pa šou iz šihta al pa v nakupe ali kamorkoli pa sem vozil dost bolj agresivno sm pa dostkrat ustavljen in recimo da v polovici primerov tudi piham!

No ja kaj čmo kr naj majo tele akcije :P

Ti pa si glavni frajer :P upam da te dobijo ti poknejo najvecjo kazen kaj je mozno pa odvzem vozniske pa ti je nikol vec nena dajo :!:
Lp by Mare

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po dec 15, 2008 9:15 am

M156: upam, da te čimprej ponoč ustavijo, da boš dojel, da tak nisi za vozit!

lp

M156
Novinec

Napisal/-a M156 Po dec 15, 2008 9:51 am

@obema: hja nevem kaj naj drugeg rečem...tut če bi me dobl bi nekak tko reku, v vseh teh letih bi se pol sprijaznu pa pač reku da se enkrat pa mora zgodit! sicer pa bol to da vozm pijan kokr pa nekateri (ja jih kar nekaj takih poznam) ki velikokrat pihajo (skor vsako noč ko grejo žurat) pa nič ne napihajo...pa kljub temu da so 5krat hujši od mene...namreč alkotest nič ne pokaže a vlečejo pa speed pa jejo ekstazije vsak dan (tko kr med šihtom, pa preden grejo vn še dodatne doze) in tut ko vozi je dosti bolj živčen in nepredvidljiv kot jst ki se ga lepo prsekam z kako vodko ali viskijem!

torej...kje je tuki pravica??? ko bo tako da bodo za vse poskrbeli takrat naj tudi zame!!! dokler pa nekateri vozijo (pa sploh niso za na cesto) bom pa tut jst tkole...pa ne zaradi principa ampak situacije ki je nastala!

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Po dec 15, 2008 10:09 am

Alkohol ni za voznike. Nisem nestrpen in me ne moti, če se ga nalijejo, sam to pa ni prav :!:
Nikoli ni prepozno.

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po dec 15, 2008 10:19 am

[quote="M156]dokler pa nekateri vozijo (pa sploh niso za na cesto) bom pa tut jst tkole...pa ne zaradi principa ampak situacije ki je nastala![/quote]

Kadar si pijan, tudi ti tuki notr spadaš. Je bilo že veliko grdih situacij, ki so jih povzročili pijani vozniki. Tok da ti svetujem vzem pamet v roke in se brigej zase ne za druge. Dokler je vsaj en voznik pametn se morda še zna ker rešit, če se pa dva norca dobita,.....

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Po dec 15, 2008 10:45 am

M156 je napisal/-a:@obema: hja nevem kaj naj drugeg rečem...tut če bi me dobl bi nekak tko reku, v vseh teh letih bi se pol sprijaznu pa pač reku da se enkrat pa mora zgodit! sicer pa bol to da vozm pijan kokr pa nekateri (ja jih kar nekaj takih poznam) ki velikokrat pihajo (skor vsako noč ko grejo žurat) pa nič ne napihajo...pa kljub temu da so 5krat hujši od mene...namreč alkotest nič ne pokaže a vlečejo pa speed pa jejo ekstazije vsak dan (tko kr med šihtom, pa preden grejo vn še dodatne doze) in tut ko vozi je dosti bolj živčen in nepredvidljiv kot jst ki se ga lepo prsekam z kako vodko ali viskijem!

torej...kje je tuki pravica??? ko bo tako da bodo za vse poskrbeli takrat naj tudi zame!!! dokler pa nekateri vozijo (pa sploh niso za na cesto) bom pa tut jst tkole...pa ne zaradi principa ampak situacije ki je nastala!

Ha,ha...norc :lol: !Morm pa rečt,da se tud strinjam s tabo...velik jih voz zdrogiranih in to vsak dan pa jih mogoče nikol ne dobijo.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 15, 2008 11:00 am

M156 je napisal/-a:@obema: hja nevem kaj naj drugeg rečem...tut če bi me dobl bi nekak tko reku, v vseh teh letih bi se pol sprijaznu pa pač reku da se enkrat pa mora zgodit! sicer pa bol to da vozm pijan kokr pa nekateri (ja jih kar nekaj takih poznam) ki velikokrat pihajo (skor vsako noč ko grejo žurat) pa nič ne napihajo...pa kljub temu da so 5krat hujši od mene...namreč alkotest nič ne pokaže a vlečejo pa speed pa jejo ekstazije vsak dan (tko kr med šihtom, pa preden grejo vn še dodatne doze) in tut ko vozi je dosti bolj živčen in nepredvidljiv kot jst ki se ga lepo prsekam z kako vodko ali viskijem!

Patetičen izgovor. Če lahko drugi, zakaj še jaz nebi. Pomoje smo ljudje tista bitja, ki naj bi težili k temu, da smo boljši od drugih, ne pa da imamo druge za izgovor za svojo nesposobnost.

Ti pa predlagam, da se greš zdravit, ker stalno bit naklan od alkota pomeni že odvisnost.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Po dec 15, 2008 12:03 pm

M156; Vau... :shock:

Mene pa nekaj zanima; Ko pihaš in napihaš 0,00 ali ti mora policist dati zapisnik ali ne? :roll:
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po dec 15, 2008 12:29 pm

mislim da ne

ja glavni frajerji ste ko vozite pijani ko krave....pol se pa kolesar zbije,peška povozi,pobegi iz nesreč....itd....pol je pa hudo ne pa žal pa zakaj sem mogu pit pa solze itd...kar je pa najbol glavno...da ga maš na vesti
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Po dec 15, 2008 12:30 pm

to mi je pa nekam znano.. en moj kolega se prpele pijan do nas in potem nas začne prepričevat, kako on bolj skoncetrirano in previdno vozi, da sploh ni pene, če je pod vplivom alkota.. ko se mi tega bullshita ni dalo poslušati.. Sej sem bil tudi jaz že enkrat pod vplivom vozil, sem tudi bil previden, vozil počasi, ampak seveda to ni to.. pač dejstvo je da se ti motorične sposobnosti zmanjšajo in tudi ni več pravega občutka na hitrosti.. Sicer pa se ti bo pa zgodilo, da boš udeležen v kakšni prometni nesreči (čeprav ne boš kriv) in k boš potem prsmrdel po alkotu policajem - to bo veselo :) Sicer pa nevem, tako kot si ti to napisal sem mislil da se hecaš in malo provociraš.. No upam da res :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov