marej je napisal/-a:katergakoli passata 3bg ki je imel ob strani usnje in po sredini alkantaro sem videl, je imel alkataro vso posvaljkano kar pa je zelo grdo za vidt.
Jaz sem isto imel passata z alkantaro isto je bila vsa zdelana zgledlao zelo grdo.Sem pa gledal nekega audija a8,ki je imel 237 000 km pa je imel alkantaro pa je bila čisto mal zmuckana taka.Se vidi razlika v kvaliteti.Drgač pa usnje je zakon pozimi je treba malo potrpeti,da se ogreje poleti pa malo,da se ohladi.Definitivno ga je pa treba vedno negovat.
Sem enkat na sejmu sedel v takemu kitajskem avtu
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2037814 ,ko sem se vsedel v ta avto,ki je bil čisto nov je smrdelo po eni plastiki.Ob koncu sejma sem pogledal robove sedeža se je poznalo da že malo pokajo rahlo.Enkrat sem gledal od kie ceed,ki je imela robove usnjene je ta usnje bil tud tak po kvaliteti bol pjastičnega otipa.
Marej
Nehaj se izdajat za nekoga, ki to ni!!
Sedaj imaš 17 let in vsaj tretjino postov (tudi pod nicki AudiSlovenija, TomazKozar itd) si napisal, kot da imaš avto (npr A8 na plin, pa BMW 7 itd). Najmanj, kar je, je tako laganje na forumu zelo nespoštljivo do ostalih uporabnikov! Če boš s tem nadaljeval, se bomo modi pogovorili in verjetno te čaka ban!
MacTron te je že večkrat opozoril, spremenil se nisi, samo na novo si se registriral in nadaljeval z lažmi in izmišljenimi zgodbicami.
To, kar počneš, meji na bolano in ti res iskreno priporočam, da o tem dobro razmisliš. Morda se bo kdo od nas pogovoril s tvojim očetom, ki mu tako vztrajno kradeš identiteto, da se res zdi primerno za poljsko obdelavo. Prekini s temi otročarijami, zrel boš, če boš odgovoren/iskren, ne pa, če boš imel navidezno Audija ali Passata, BMW-ja... Nehaj s stalnimi lažmi, s tem boš naredil največjo uslugo prav sebi.