Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c So sep 20, 2003 7:24 pm

Tako je!! Neoriginalne zavorne ploščice so veliko bolj "nevarne", kot pa neoriginalni filter... Pa dam roko v ogenj da 10% vseh avtov starejših od 3 let nima originalnih.

Uporabniški avatar
D_LUX
Nov uporabnik

Napisal/-a D_LUX So sep 20, 2003 7:35 pm

Hudo hudo kaj delajo..
Sej se malo da pridemo v EU pa nebos rabo nič več atestov pa tega sranja za fedre pa spojlerje nevem kaj si bojo takrat zmislili..

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r So sep 20, 2003 7:46 pm

Mislm banda hudičeva :roll: kaj si dovoljo. Še mal pa bo vohal al maš v avtu vitreks al navadno vodo.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 So sep 20, 2003 7:53 pm

kaj ni tako da je rečeno da se športen filter šteje za nadomestni rezervni del? take reči ko preberm me res razkurijo. pa dej se pritoži kakim pristojnim organo za to krivico ki so ti jo naredili :evil:
Slika

Uporabniški avatar
ZvoneCh
Nov uporabnik

Kraj: Winterthur /CH

Napisal/-a ZvoneCh So sep 20, 2003 8:33 pm

Tole je pa smešno dokonca ni kaj ,po tem takem se je bolje in ceneje hitreje voziti z avtom kot po omejitvah in nakoncu še ceneje kot pa športne filter montirat.

Pomeni če bom hotel svoje vozilo v SLO registrirat bom vse kar bom gor namotiral dal gor dokler sem v CH ker pol dobim homologacijo brez problema.In še zastonj bo.
---------------------------------------------------------------------
Moj kruh
http://www.ueberland.amag.ch

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So sep 20, 2003 9:32 pm

NO COMENT za naše POLICAJE

Fntje men je policaj moriv zaradi zvrsti muzike , vrtelo se pa je FACK the POLICE no ti comad iz filma pobeg iz stokholma , je reku na to takoj izklopim :P . če ne bom fasu kazn !!!!!!
sm pa mu lepo rku ko bo zakon kero muzko smemo vrtet pa kero ne , pol mi lahk napiše kazn :twisted: , tko da mi je reku POBER SE!!!!!!

:twisted: VENOM :twisted:

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan So sep 20, 2003 9:43 pm

NWA fuc-k the police je itaq treba imet v avtu :twisted:

Priporočam da si preko kake kaze downloadate "Chris Rock- how not to get your ass kicked by the police"
Slika

Uporabniški avatar
AR-146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR-146 So sep 20, 2003 9:47 pm

ma dej te policaji so itak ene budale. Zanč sm derku z enim clio wiliams in prletiva v ovink (30 kmh oster ovinek na križišču) in takoj stojijo kopi. Jst mam spedenan avto oragovi, spojler, litke, spuščen normalno in naju ustavjo. Williams je itak original napedenan do konca, samo stopiva iz avta takoj mu kop prbije kje ma homologacijo avto letnik 91,92 nevem uglavnm bolano, moj pa 97 in men začne pač prbijat če sm na dirkališču jst sm mel policajko k je bla brihtna k veverca in sm reku ne zakaj in mi prbije da dirkam sm reku pelu sm se 30 ce je to dirkanje pol pa nevem in ker sm ji pač močno prbov je takoj začela težit dokumente , oprema itd. pokažem samo rekla mi je srečno vožnjo in se obrisala pod nosom z unim pa pol nevem kva je blo u glavnm polcaji bolani.. lp

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ So sep 20, 2003 9:48 pm

jst vrtim od skupine BONE THUGS

:twisted: VENOM :twisted:

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder So sep 20, 2003 10:00 pm

jst vrtim od skupine BONE THUGS

Bone thugs n harmony mislis? :D

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ So sep 20, 2003 10:06 pm

Jp ma nigga 8)

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo So sep 20, 2003 10:37 pm

Za to bi blo treba referendum spisat ker nas jebejo glih kjer se jim dvigne, kapsi pa zakone poznajo glih tolk kot se spozna stara mama na avijon, ne pa za neke trgovine pa sej itak delamo vsi tud ob sobotah in nedeljah če je treba.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So sep 20, 2003 11:04 pm

@ZVONE CH

čuj... daj povej kako je pa kaj s športnimi filtri pr vas gori, ko ste EU? morate met TUV polek, al ne?
Slika

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Ne sep 21, 2003 3:30 pm

Po moje da bodo v kratkem zečeli pregledovati svečke v motorju, če niso homologirane... :roll:

Naslednja stvar bo preverjanje ali imate v motorju in menjalniku olje in firmo ki ga predprisujejo prodajalci...

Kmalu za tem se bo pa preverjalo koliko imate napihnjene gume in ali ima zrak v gumah tudi a-test.

Ne vem ali bi se smejal ali jokal. Pa ne da imam kakorkoli predelan avto, ampak neumnost ne pozna meja...

BojanM
Nov uporabnik

Napisal/-a BojanM Ne sep 21, 2003 4:10 pm

Regy: Švica ni u EU

Uporabniški avatar
ZvoneCh
Nov uporabnik

Kraj: Winterthur /CH

Napisal/-a ZvoneCh Ne sep 21, 2003 4:31 pm

RegY je napisal/-a:@ZVONE CH

čuj... daj povej kako je pa kaj s športnimi filtri pr vas gori, ko ste EU? morate met TUV polek, al ne?

Kot je Bojan omenil CH ni v EU ampak osamljen otok sredi Oceana :D

Glede športnih filtrov nerabiš nič ampak lahko samo motiraš tiste ki so za montažo v ohišje filtra,(pilzfiltrov ki so od zunaj ne smeš montirati) Kazen je za nepravilen filter CHF 40.-

Npr. Špotrni Auspuh dobiš potrdilo od uvoznika da je ta auspuh za Tvoje vozilo z št.Motorja ki jo maš in to potrdilo maš zmeraj s sabo če prideš v kontrolo, nerabiš dodatnega tehničnega ali podobno, prav tako je za pragove in Alu felge ki jih prodajajo naprimer pri VW/ Audi. Te felge so za Vozila VAG že testirana in za njih dobiš še samo potrdilo in ob tehničnem pregledu vozila ti udarijo noter še samo štempiljko.

Vse ostalo kot spuščanje vozila in Felge ki niso testirana pa moraš na tehničnega in pol dobiš vpis v prometno.

Vsi podatki o tvojem vozilu se hranijo na tehničnem pomeni ko ti pošlejo pozivnico na tehničnega se ob tistem Datumu in uri prikažeš pogledajo vozkilo in če je vse ok zadeva rešena dobiš štempiljko in greš domov in pozneje dobiš račun za tehnični pregled, v momentu je to za osebna vozila 65 CHF. ca 9000.- SIT
---------------------------------------------------------------------
Moj kruh
http://www.ueberland.amag.ch

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Ne sep 21, 2003 7:41 pm

Kdaj sm jst ze rekla da policaji nimajo za burek? :evil:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c Po sep 22, 2003 6:12 am

Prav zanimive komentarje imate, moram priznati!! Obenem se zahvaljujem Vsem, ki v veliki meri sočustvujete z mano... :wink: Koneckoncev ste lahko jutri Vi tisti, ki boste ostali brez tablic zaradi filtra... :?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po sep 22, 2003 8:13 am

U Kranju si vesel, če ti sam tablce pobere... Lih predvčerajšnjem sem se zgovarjal z enen par DRTKjevci o tem, da se modeli radi primejo za pištolj, v enem primeru jo je celo odpel... :cry:
Kmal naujo več cestni policaji, ampak cestni kriminalisti... Streljam najprej, sprašujem potem! :twisted:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov