gerchy je napisal/-a:jap ... pugi307@hotmail.com
sale323f@hotmail.com (nek galaxy 2.8 .html)
pa se in se ... vsak dan kak pride .. vecinoma pa so vsi okuzeni s crvi ...
Daco je napisal/-a:Ma jst sem dobil v zadnjem mesecu najmanj 1000 okuzenih mejlov... od tega od Jelincica in drugih politikov :P
Sam host posiljatelja je bil pa cist en tretji... tko da senderji so pri virusih itak fake. Zadnje case sta krozila dva crvicka okoli (Blast & SoBig) in naredila celo stalo na mejl serverjih. Ponavadi jih NAV ali drugi antivirusni programi prestrezejo in pobrisejo. Jaz jih preprosto ignoriram in brisem, pocakam par dni da se stvar umiri. Tko da za unih par mejlov... dejte no mir. Jst sem jih dobival pred dvema tednoma po 400 na dan (me ma velik folka v adresarjih)
Jah fantje in punce, v 21.stoletju smo... je treba skrbet za zascito drugac je kr hitr pišukarija! Vecina virusov je pa bolj ali manj zgolj nadlezna in nima nevem kaksne rusilne moci. Se mi zdi da so v starih dobrih casih izdelovali veliko bolj krute viruse (Michelangelo, Tequila, etc.)
LP
ule je napisal/-a:Kaj je to zaen virus Bordercolor?Največkrat tega dobim.
Daco je napisal/-a:ule je napisal/-a:Kaj je to zaen virus Bordercolor?Največkrat tega dobim.
Sem malo pogledal na symantecovo virus enciklopedijo pa nisem zasledil bordercolor-ja. Ce mas prevec casa lahko malo prebrskas po enciklopediji in najdes kak simpaticen virus
LP
Mike_E_ je napisal/-a:Daco je napisal/-a:ule je napisal/-a:Kaj je to zaen virus Bordercolor?Največkrat tega dobim.
Sem malo pogledal na symantecovo virus enciklopedijo pa nisem zasledil bordercolor-ja. Ce mas prevec casa lahko malo prebrskas po enciklopediji in najdes kak simpaticen virus
LP
Pa sej se na imenuje virus tko.. sam "subject" maila v katerem se ta vius širi se tko imenuje
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov