vectrab je napisal/-a:jaz nebi ta avtomobil nikoli prodajal, razen v finančni stiski.
v finančni stiski bi prodal le radkape in bi imel za preživetje.

Courage™ je napisal/-a:Moj falus nebi prodali avta... Kaj bos stem ? Iz roda v rod prenasal to rjo ? Pa ce mi nekdo ponudi se 3 mio € pol ne vem ce bi kdo sploh trepno z trepalnico pa razmisljal ali bi prodal ali ne.
podpis!ManIAK je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Moj falus nebi prodali avta... Kaj bos stem ? Iz roda v rod prenasal to rjo ? Pa ce mi nekdo ponudi se 3 mio € pol ne vem ce bi kdo sploh trepno z trepalnico pa razmisljal ali bi prodal ali ne.
Edini iskren odgovor.
Jaz ker pač sm nepoznavalec, bi zadevo prodal že za 500.000 €. Sicer bi se kupec vrjetno na moj račun smejal ko konj, ampak kaj čemo...
mevden je napisal/-a:vectrab je napisal/-a:jaz nebi ta avtomobil nikoli prodajal, razen v finančni stiski.
cruiser1 je napisal/-a:mevden je napisal/-a:vectrab je napisal/-a:jaz nebi ta avtomobil nikoli prodajal, razen v finančni stiski.
Jaz bi zagotovo takoj prodal! Kaj mi bo avto, ki mi sploh ni všeč in je zaradi njegove vrednosti v bistvu neuporaben. Jaz sem velik ljubitelj avtomobilov, vendar se je z njimi potrebno vozit, da imaš kaj od tega. Tako drag avto se pa še dotaknit nebi upal kaj šele, da se z njim po slovenskih cestah vozim. Na avto tudi nikoli ne gledam, kot na investicijo! kaj pa je imel od te drage investicije pokojni lastnik?? NIČ! Vozil se se itak ni tako, da je imeti tak avto totalna traparija! Seveda pa to ne velja za super bogataše, ki jim 3 miljone eur pomeni manj, kot meni in ostalim navadnim smrtnikom 3 eure!
cruiser1 je napisal/-a:mevden je napisal/-a:vectrab je napisal/-a:jaz nebi ta avtomobil nikoli prodajal, razen v finančni stiski.
Jaz bi zagotovo takoj prodal! Kaj mi bo avto, ki mi sploh ni všeč in je zaradi njegove vrednosti v bistvu neuporaben. Jaz sem velik ljubitelj avtomobilov, vendar se je z njimi potrebno vozit, da imaš kaj od tega. Tako drag avto se pa še dotaknit nebi upal kaj šele, da se z njim po slovenskih cestah vozim. Na avto tudi nikoli ne gledam, kot na investicijo! kaj pa je imel od te drage investicije pokojni lastnik?? NIČ! Vozil se se itak ni tako, da je imeti tak avto totalna traparija! Seveda pa to ne velja za super bogataše, ki jim 3 miljone eur pomeni manj, kot meni in ostalim navadnim smrtnikom 3 eure!
JEREMIJA79 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Mi lahko kdo razlozi zakaj je ta podrtija vredna 7mio € ?
Redkost prjatu,model ROYAL je vreden pa trikrat toliko,ker jih je bilo narejenih samo šest...Ferrari 250 GTO se je tudi prodal za 10 mio funtov pa jih je bilo 39.![]()
Ne vem kaj tuki ni jasno...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov