Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden So jan 03, 2009 10:04 pm

vectrab je napisal/-a:jaz nebi ta avtomobil nikoli prodajal, razen v finančni stiski.

v finančni stiski bi prodal le radkape in bi imel za preživetje. :D

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So jan 03, 2009 10:32 pm

Courage™ je napisal/-a:Moj falus nebi prodali avta... Kaj bos stem ? Iz roda v rod prenasal to rjo ? Pa ce mi nekdo ponudi se 3 mio € pol ne vem ce bi kdo sploh trepno z trepalnico pa razmisljal ali bi prodal ali ne.

Edini iskren odgovor.

Jaz ker pač sm nepoznavalec, bi zadevo prodal že za 500.000 €. Sicer bi se kupec vrjetno na moj račun smejal ko konj, ampak kaj čemo... :D

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec So jan 03, 2009 10:45 pm

ManIAK je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Moj falus nebi prodali avta... Kaj bos stem ? Iz roda v rod prenasal to rjo ? Pa ce mi nekdo ponudi se 3 mio € pol ne vem ce bi kdo sploh trepno z trepalnico pa razmisljal ali bi prodal ali ne.

Edini iskren odgovor.

Jaz ker pač sm nepoznavalec, bi zadevo prodal že za 500.000 €. Sicer bi se kupec vrjetno na moj račun smejal ko konj, ampak kaj čemo... :D
podpis!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So jan 03, 2009 11:42 pm

mevden je napisal/-a:
vectrab je napisal/-a:jaz nebi ta avtomobil nikoli prodajal, razen v finančni stiski.

Jaz bi zagotovo takoj prodal! Kaj mi bo avto, ki mi sploh ni všeč in je zaradi njegove vrednosti v bistvu neuporaben. Jaz sem velik ljubitelj avtomobilov, vendar se je z njimi potrebno vozit, da imaš kaj od tega. Tako drag avto se pa še dotaknit nebi upal kaj šele, da se z njim po slovenskih cestah vozim. Na avto tudi nikoli ne gledam, kot na investicijo! kaj pa je imel od te drage investicije pokojni lastnik?? NIČ! Vozil se se itak ni tako, da je imeti tak avto totalna traparija! Seveda pa to ne velja za super bogataše, ki jim 3 miljone eur pomeni manj, kot meni in ostalim navadnim smrtnikom 3 eure!

LinuxFuter
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a LinuxFuter Ne jan 04, 2009 12:56 am

Jst bi prodal samo zato, ker to je dedovanje in mal čudno bi blo avto delit...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Ne jan 04, 2009 3:48 am

LinuxFuter je napisal/-a:Jst bi prodal samo zato, ker to je dedovanje in mal čudno bi blo avto delit...

samo zato bi ga prodal? če bi ga samo ti pojerbou,ga pa ne bi,al kaj? daj ne s***,al maš keša tolk da se vn ne vidiš,al si pa cepec tak da ga ni :roll:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne jan 04, 2009 11:04 am

jst pravim sto ljudi-sto čudi
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne jan 04, 2009 11:07 am

cruiser1 je napisal/-a:
mevden je napisal/-a:

Jaz bi zagotovo takoj prodal! Kaj mi bo avto, ki mi sploh ni všeč in je zaradi njegove vrednosti v bistvu neuporaben. Jaz sem velik ljubitelj avtomobilov, vendar se je z njimi potrebno vozit, da imaš kaj od tega. Tako drag avto se pa še dotaknit nebi upal kaj šele, da se z njim po slovenskih cestah vozim. Na avto tudi nikoli ne gledam, kot na investicijo! kaj pa je imel od te drage investicije pokojni lastnik?? NIČ! Vozil se se itak ni tako, da je imeti tak avto totalna traparija! Seveda pa to ne velja za super bogataše, ki jim 3 miljone eur pomeni manj, kot meni in ostalim navadnim smrtnikom 3 eure!

točno tak. avto, s katerim se ne voziš ti nemore predstavljat užitka.
LP Rok

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc Ne jan 04, 2009 12:15 pm

Bi vložil v njega celo bogoatvo, na koncu ti ga bi pa ukradli? Ne hvala ... Da pa ga bi skrival pred komerkoli, je pa bedarija, ker potem nimaš kaj od njega, razen to, da ga lahko vsak dan glancaš pa gledaš. Z takim avtom se bi mogo pohvalit, in kot posledico tega, se bi našel nekdo ki bi rad imel tak avto in ga bi ukradel. Če še najbolj varovane avte ukradejo, tej pa tega nebi navadnemu človeku :roll:

Tako, da jaz ga bi tudi prodal in to takemu za katerega se bi prepričal, da je zbiratelj in da bo avto čuval in ga obnovil. Pa si rajši z tistim dnarjem nekaj normalnega privoščim, pa še veliko mi ostane in lahko še kak biznis iz tega naredim.

To je samo moje mnenje.
kar je dobro ni slabo ... :)

stinge
Nov uporabnik

Napisal/-a stinge Ne jan 04, 2009 12:17 pm

Sej avto ni vreden samo 3 miljone evrov, ampak kr veliko več :-)

http://globalmotors.net/doctor-leaves-s ... -his-will/

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jan 04, 2009 4:14 pm

Mi lahko kdo razlozi zakaj je ta podrtija vredna 7mio € ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Ne jan 04, 2009 4:20 pm

Mogoče ker jih je blo tak malo nareto pa je vrjetno tut še edini ki je ostav od naretih
Slika

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Ne jan 04, 2009 4:38 pm

Kar sedem miljonov :shock: ,ja jst ga dam takoj za okrogel miljonček :P Dost imam
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc Ne jan 04, 2009 4:49 pm

bigturbo je napisal/-a:Kar sedem miljonov :shock: ,ja jst ga dam takoj za okrogel miljonček :P Dost imam

kak smo pa skromni :P
kar je dobro ni slabo ... :)

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Ne jan 04, 2009 4:55 pm

tle je bl debata kakšno CENO ima avto. ker koliko je VREDEN,je zelo relativna stvar.enim več,nekaterim nič,dejstvo pa je da ma pač ceno takšno kot jo ima ;)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Ne jan 04, 2009 5:51 pm

Courage™ je napisal/-a:Mi lahko kdo razlozi zakaj je ta podrtija vredna 7mio € ?

Redkost prjatu,model ROYAL je vreden pa trikrat toliko,ker jih je bilo narejenih samo šest...Ferrari 250 GTO se je tudi prodal za 10 mio funtov pa jih je bilo 39. :idea:
Ne vem kaj tuki ni jasno...

janzekmarko
Nov uporabnik

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a janzekmarko Ne jan 04, 2009 6:43 pm

Sika je napisal/-a:hudo ja, hecno da jih ni noben prej našel ?... pa mislim da so tisti, ki so dobili zapuščino pa naleteli na tole skakali od veselja a ?:D bi jaz tudi :lol:

sma ze dva ki bi skakala :lol:
Tuning is not a crime !

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne jan 04, 2009 6:58 pm

cruiser1 je napisal/-a:
mevden je napisal/-a:

pač mogu bi se navadit, da gledaš kot na sliko Mone Lise, samo da je malo večja.torej kaj pa lahko počneš s sliko?
ART...čudna zadeva (ne razumem teh ljudi, ki to ful precenijo)
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jan 05, 2009 11:33 am

JEREMIJA79 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Mi lahko kdo razlozi zakaj je ta podrtija vredna 7mio € ?

Redkost prjatu,model ROYAL je vreden pa trikrat toliko,ker jih je bilo narejenih samo šest...Ferrari 250 GTO se je tudi prodal za 10 mio funtov pa jih je bilo 39. :idea:
Ne vem kaj tuki ni jasno...

Redkost, torej bi jaz mleko v vrecki ki ga hranim doma se iz casov Tita lahko prodal za 15000 € ? :roll: Ne mi pribijat da je to vredno ALI cenjeno na 7 mio €, pa ce ga je naredo sam Jezus. Manj te kosta ce ga sam naredis z nule.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po jan 05, 2009 11:49 am

a dej courage .. zdej pa že mal strelaš no .. dejstvo je da je bugatti prestiž že sam to da jih je blo narjenih 17 bi ti moral mal butnt v glavo da ni bil za vsakogar tko kot današnji bugattiji ne ..
in ja če gdo da pač tok denarja .. juhu za lastnike ..
če bi sam mel tak avto .. bi hotu čim več iztrž't iz njega .. pa če mi da gdo 20 miljonov pa super .. tok bolj .. pol pa tut če ga zmelje isto sekundo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov