Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lumpii Sr jan 21, 2009 9:40 pm

GiGi1985 je napisal/-a:hvala vsem za odgovore,

prijatelj je zdaj prodal Fiesto 97 letnik pa je mela verigo. Sedaj pa ma nagledaneno Fiesto 2004 letnik z omenjenim 1.3 motorjem 51kw. Lastnik je starejši gospod pa ne ve, če ima avto verigo/jermen, ker itak skoz fura mehaniku pa se pač ne spozna na avte. Jaz za staro Fiesto vem da ma verigo, za tole novejšo pa nevem, zato sem pa sprašujem vas.

A se pravi če je Kent mašino je veriga? A obstaja druga verzija 1.3 51kw motorja da ima zobati jermen ?

Jst sm hotu tako fiesto kupt za ženo....pol sva šla na probno furo.....pa se ni hotla sploh z mano več pogovarjat......da kej takega še ni doživela in da je imela občutek kot bi se v jugotu vozila.....kako da sem sploh pomislil na tak avto.....sam je res sekret pa rečte kr čte.....ST z full opremo še nekak ostalo pa poden
E60 525dA M-Optic, 2005

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Sr jan 21, 2009 10:06 pm

Ja to je avto nižjega razreda, oz. kot bi se lahk rekl, mal denarja, mal muzke. Meni se ne zdi tako slaba. Letnik 2004, ta ima dost opreme (klima, 2xAB,2xel.stekla, 5 vrat,....)
Motorji so dobri, poraba solidna, edina zamera je slabši pleh zato pa tut mal bolj rustajo.
Servisi dokaj ugodni, veliki servis odpade, tak da ma veliko prednost. Pa ceno tut dobro držijo,avti namreč. Cena je pa 4500 eur. Mislim pa da mu nič ne manjka za prevoz iz točke A v B (beri; do trgovine, zdravnika, do bližnje gostilne.....) Dobra konkurenca Twingu, Cliu, Corsi , Maticu in podobnim malčkom.
LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov