C4V4L13R je napisal/-a:spomnimo se uporabnika @bordon, nekaterim pač taki videi ne povejo nič. treba bi blo uvest obvezno vsaj par ur dela na soči z ljudmi, poškodovanimi v nesreči, tako ko je bla vojska obvezna, pa bi se po moje vsaj mal mišlenje spremenlo...
druga plat je pa ta, da velikokrat je tisti trenutek nepozornosti, ker nam vožnja postane rutina in mislimo na vse ostale stvari, tukaj pa dosti ne moremo storit, ker smo še vedno vsi samo ljudje
pa še tole...80 letnik iz neznanega razloga zavil na nasprotno stran. po mojem mnenju bi moral starejši delat poostrene zdravniške preglede na pol leta, ne pa da jim podaljšujejo vozniške za 30 let, ker gledam ljudi, ki si niso sposobni nosa več obrisat, ampak vozijo pa se še okol...
cordo je napisal/-a:NE! Hitost ne ubija, prepotentnost tudi ne. Ubijajo tisti , ki vozijo po omejitvah..........
cordo je napisal/-a:NE! Hitost ne ubija, prepotentnost tudi ne. Ubijajo tisti , ki vozijo po omejitvah..........
Rain je napisal/-a:potem jima pa razlozi da se po cesti ne divja ker se lahko zgodi da te s "špohtelnom" rabjo s ceste drzat, ce pri svojih 18+ pac tega ne dojamejo...![]()
sicer pa ubija pojemek ne hitrost in pa seveda okoliščine
če boš pri 100km zletel na polje, mal poskočil in naredil kak preval bos gotovo odnesel s kako zlomljeno roko, ureznino od stekla itd ali pa še to ne, če pa se pri 50 zaletiš v betonski zid je pa kar velika verjetnost da te odnesejo v trugi
razen seveda če si nebivedu in voziš terenca
()
Rain je napisal/-a:potem jima pa razlozi da se po cesti ne divja ker se lahko zgodi da te s "špohtelnom" rabjo s ceste drzat, ce pri svojih 18+ pac tega ne dojamejo...![]()
sicer pa ubija pojemek ne hitrost in pa seveda okoliščine
če boš pri 100km zletel na polje, mal poskočil in naredil kak preval bos gotovo odnesel s kako zlomljeno roko, ureznino od stekla itd ali pa še to ne, če pa se pri 50 zaletiš v betonski zid je pa kar velika verjetnost da te odnesejo v trugi
razen seveda če si nebivedu in voziš terenca
()
kiki13 je napisal/-a:Ne vem koliko ste stari
Izjava, da hitrost ne ubija, je enostavno nespametna. Sam sem veliko na cesti in včasih se zgodi. da narediš kako napako, kaj spregledaš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov