, če že tako, potem američani izdelujejo junk food, ne pa avtomobileItalijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, američani pa avtomobile.
user_x je napisal/-a:Če se le da, sem vedno pripravljen poskusit kakšen avto. Imajo pa nažalost v AH, precej nezaupanja v mlade voznike
slavcdklavc je napisal/-a:Matr ste ene p...
Zdej bote pa še zbiral kaj bi radi vozil, vidim, da imate eni res polne riti. Lahko bi bili veseli, da se sploh kaj da na testno vožnjo. Jst bi šel tut Kitajski Chery, al pa Brilliance probat, me zanima kak to zgleda, da ne govorim o Ladi.
Če se da kak testni drajv probat, pa res nebote zbiral, razn če si seveda tak avto lastite, isti motor, oprema, pa še v tem primeru se ne gleda podarjenemu konju v zobe.
baSix je napisal/-a:mogoče pa da si porpaviš mnenje o tem avtutake bedarije govorijo tisti ki niso nikol vozli renaulta, ali ap so ga pa so pač meli slabe izkušnja... ampak nemoreš ti vseeno primerjat novega cliota z staro petko
poskusit ni greh
ice je napisal/-a:Bi prišel v salon na testno vožnjo šport izvedbe družinskega vozila?
Nas zanima kakšen je interes med našimi člani in obiskovalci. Ne gre za neko hudo zverino temveč avto, ki si ga lahko privošči večinazraven pa bi bila še možnost prejet kakšno nagradico... kakšno je tvoje mnenje?
TrijoAdijo je napisal/-a:baSix je napisal/-a:mogoče pa da si porpaviš mnenje o tem avtutake bedarije govorijo tisti ki niso nikol vozli renaulta, ali ap so ga pa so pač meli slabe izkušnja... ampak nemoreš ti vseeno primerjat novega cliota z staro petko
poskusit ni greh
Naj ugotovim....voziš renaulta?
Moje sožalje...![]()
Joke!
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov