Debate, ki niso vezane na ostala področja...

So se vam policisti, ki so vas kdaj ustavili, zdeli pošteni do vas?

Da
137
77%
Ne
40
23%

Skupaj glasov : 177

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Sr feb 25, 2009 10:57 pm

so me u torek ustavli...so bli lepo prjazni do mene...napihu nič, pa pol tut ni kompliciru - čeprav je odbijač malo cvetel, ko me je zajc zbil :D.še vprašu me ni nč. reku kontrola, dal dokumente in pihal pa adijo ter srečno vožnjo.
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
is200
Nov uporabnik

Kraj: L.A.

Napisal/-a is200 Sr feb 25, 2009 11:13 pm

Me še niso ustavli morem hitro potrkat na les :D
Lexus - The Pursuit Of Perfection

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr feb 25, 2009 11:26 pm

do zdej nobenih težav (da bi me zrd česa zajebaval).
Slika

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Sr feb 25, 2009 11:27 pm

V petih letih me še niso ustavli. Morda zaradi tega, ker spoštujem predpise in malokrat kdaj prekoračim max.10km/h. Sem pa se že neštetokrat peljal mimo, ko so merli z radarjem, ustavljali vozila....OK ne rečem včasih sem delal norčije na cesti, ampak danes vozim več ali manj po predpisih nikakor se ne splača vozit hitreje samo zato, da bi prišel na cilj zgolj par minut prej.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr feb 25, 2009 11:31 pm

OFF:
Kokr vem jaz in marsikdo na forumu si ti norčije delal po njivah in ne po cesti :lol:

ON:
V treh letih so me ustavili od 20-25 krat, so pa bili vedno pošteni. Edino na meji so me 2× z@j€bavali.

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Sr feb 25, 2009 11:56 pm

Mene so pa zelo malo ustavljali. Takrat ko so me pa ustavili je pa vse skupaj slo zelo lepo. Dokumente pogledali, pihal in adijo. So me pa najveckrat ustavili v zgodnjih jutranjih urah ... a cez cel december in januar sem naredil vec kot 5000km pa me niso ustavili niti 1x. Na radiju pa govorili kako ustavljajo ... krofe mogoce :lol:
Vcasih na kaksnem forumu berem kaksne probleme imajo nekateri ljudje s policaji in res ni prijetno kaj se nekaterim dogaja. Mislim da sem pred casom se na tem forumu bral temo ko so nekoga ustavili na dvoriscu :lol:

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Če feb 26, 2009 12:21 am

Sem tudi bežal pred pred njimi z avtom. (Ne po cesti) Točne informacije niso pomembne, končalo se je s smehom nas in policajev.
Vsekakor imam odlične odnose z njimi, že večkrat. Pač kolikor ti njih spoštuješ, toliko oni tebe. Kdor pa ima predolg jezik...(moja šefica), pa ne pomaga niti njeno bujno oprsje in kratko krilo, medtem ko ji piše kazen za prehitro vožnjo.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če feb 26, 2009 1:32 am

... Vedno korektni ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Če feb 26, 2009 2:18 am

Nenormalno dobre odnose imam z njimi. Parkrat pogegnil iz mesta ustavljanja, redno kakšne norčije na cesti (nikoli nič nevarnega, sem do sedaj brez prevožene rdeče, sem tut kulturen do drugih v prometu kljub moji "dinamični" vožnji), sem vsega skupaj skasiral cca. 95€ in 3 pike (plačane polovičke seveda, ni kaj debatirat ker sem kriv).
Sicer pa važno je, da je brez % v krvi in vožnja nikogar ne ogrožapa se da vse zmenit. Ko pa zadeve prerastejo meje normalnega pa znajo tudi policaji biti "zategnjeni" kar je edino pravilno. Na cesti pa sem cca. 50-70k km letno min (osebni, cestak, službeni), in me temu ter moji vožnj primerno,i ustavijo tedensko vsaj 1-2X.

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 Če feb 26, 2009 2:19 am

ban je napisal/-a:
cuteboy1988 je napisal/-a:včeri mel slab primer, scer od "najboljših" sosedov hrvatov, ko so mi na meji pregledli ceu avto tik pred slovensko mejo, haloooo, bolj logično bi blo da bi mi avto pregledli naši cariniki ker sm se v slo pelo :roll:

A nč ne gledaš televizije? Mi jih blokiramo na poti v EU in NATO, oni nas bodo pa na meji zaj... kot kaže.

sej sm opazu ja, so me naši pol čudno gledli ker niso vedeli zakaj 10 minut stojim

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Če feb 26, 2009 6:48 am

abcabc je napisal/-a:V petih letih me še niso ustavli. Morda zaradi tega, ker spoštujem predpise in malokrat kdaj prekoračim max.10km/h. Sem pa se že neštetokrat peljal mimo, ko so merli z radarjem, ustavljali vozila....OK ne rečem včasih sem delal norčije na cesti, ampak danes vozim več ali manj po predpisih nikakor se ne splača vozit hitreje samo zato, da bi prišel na cilj zgolj par minut prej.

podpis :tomidelej:

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 Če feb 26, 2009 8:48 am

Moram rečt da so slovenski policaji dokaj korektni in pošteni vsaj v mojem primeru :tomidelej:
OFF:Ampak hrvaški in bosanski so pa čisto druga pesem :lol: :mrgreen:
lp

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če feb 26, 2009 10:19 am

TrijoAdijo je napisal/-a:Do mene so bili skoraj vedno korektni. Odkar sva z eno zelooooo vzkipljivo policistko "zaratila" in ko je dobila kontra vzgojno porcijo (trikrat pogreta jezikova župca), me pa naši "lokalci" kar pustijo pri miru....zaenkrat.

LP!

Je bla Vanesa al kak ji je že ime?

Daj nam zaupaj kaj sta imela ;) Lahko pa tud na PM če se ti da
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če feb 26, 2009 10:26 am

Shebo je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Do mene so bili skoraj vedno korektni. Odkar sva z eno zelooooo vzkipljivo policistko "zaratila" in ko je dobila kontra vzgojno porcijo (trikrat pogreta jezikova župca), me pa naši "lokalci" kar pustijo pri miru....zaenkrat.

LP!

Je bla Vanesa al kak ji je že ime?

Daj nam zaupaj kaj sta imela ;) Lahko pa tud na PM če se ti da

še jaz se nisem to upal vprašat... :P

P.S verjetno res in "preko hrbta Trija" je napredovala do inšpektorice..... :lol: in sedaj "vreba iz zasede" u civilu......(plavi focus karavan se ji neizmerno dopade)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če feb 26, 2009 12:11 pm

Večino sem res imel korektne izkušnje tako, da se ne bom čisto nič pritoževal. Sem imael pa dve taki skoraj zabavni izkušnji.

Pri eni me ponoči ustavi policaj in pravi, da sem prehitro peljal, kar seveda ni bilo res oz. če je že bilo je bilo za par km nad omejitvijo. Poanta vsega tega je, da ni imel ne radarja ne laserske pištolce ampak je na koncu povedal, da je to ocenil po zvoku gum, ko sem pripeljal in da je na osnovi njegovih izkušenj to bilo cca 80km/h (50km/h omejitev). :lol: :lol: Ker se nisem sprjaznil s to ugotovitvijo sem jo "odnesel" le z opominom - v glavnem, bilo mi je tolk smešno, da sem celo rekel hvala, ker sem se komi zadrževal, da nisem bruhnil v smeh.

Drugi primer pa je bil ravno tako poskus colanja brez radarja samo, da se je začelo z vprašanjem, če nisem videl belega Kangooja v naselju. No ker vem, da ga ni bilo in da sem peljal po omejitvi sem pač policaju rekel, da greva skupaj do avta pogledat sliko. In ker je videl, da iz te moke ne bo kruha sem jo spet odnesel z opominom in očetovskim nasvetom, da naj drugič pač vozim počasneje. Sicer sem sam pokimal ampak mi še danes ni jasno, da če je omejitev 50km/h in grem 50km/h, kolk je potem treba peljati manj od te hitrosti, da zadovoljim policistovem kriteriju? :?

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če feb 26, 2009 12:36 pm

BBoss je napisal/-a:...ponoči ustavi policaj in pravi, da sem prehitro peljal, kar seveda ni bilo res oz. če je že bilo je bilo za par km nad omejitvijo. Poanta vsega tega je, da ni imel ne radarja ne laserske pištolce ampak je na koncu povedal, da je to ocenil po zvoku gum, ko sem pripeljal in da je na osnovi njegovih izkušenj to bilo cca 80km/h (50km/h omejitev)...

:rofl :cry :con skor sm stola dol padu
:woohoo bravo...nevem zakaj država kopuje radarje, če pa so nekateri policaji tako dobri v poslušanju zvokov :bonk :bonk :bonk
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če feb 26, 2009 12:55 pm

Mad je napisal/-a:... Vedno korektni ...

evo enako pri meni
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Če feb 26, 2009 1:27 pm

chevy je napisal/-a:OFF:
Kokr vem jaz in marsikdo na forumu si ti norčije delal po njivah in ne po cesti :lol:

ON:
V treh letih so me ustavili od 20-25 krat, so pa bili vedno pošteni. Edino na meji so me 2× z@j€bavali.

Ja po njivah in po cestah in po ac-ju, ampak pustmo zdaj to.

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe Če feb 26, 2009 1:51 pm

do mene so bili vedno preveč popustljivi in korektni:)...ustavli so me ze preko 10-x..in niti enkrat kazen dali..:)...vedno je blo tisto...drugič ko te dobimo bos dobil kazen...sam drugič je bil nekdo drug..pa tko:).
verjetno sem mel sam srečo:)..ampak vse odvisno na koga naletis..
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če feb 26, 2009 2:03 pm

ustavli so me že dostkrat, kadar ni bilo nič narobe ni bilo problemov, kadar je pa kaj bilo niso pa nikoli pokazali niti malo milosti...ampak pač, ajde recimo da so korektni, čeprav včasih se mi zdi da ne premorejo niti mal ''človečnosti''

edit: en mali OFF k je glih taka tema, me zanima, če je kaj odstopanja ko napihaš tako kot je npr. tistih 5kmh pri radarju?
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov