ban je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:včeri mel slab primer, scer od "najboljših" sosedov hrvatov, ko so mi na meji pregledli ceu avto tik pred slovensko mejo, haloooo, bolj logično bi blo da bi mi avto pregledli naši cariniki ker sm se v slo pelo
A nč ne gledaš televizije? Mi jih blokiramo na poti v EU in NATO, oni nas bodo pa na meji zaj... kot kaže.
abcabc je napisal/-a:V petih letih me še niso ustavli. Morda zaradi tega, ker spoštujem predpise in malokrat kdaj prekoračim max.10km/h. Sem pa se že neštetokrat peljal mimo, ko so merli z radarjem, ustavljali vozila....OK ne rečem včasih sem delal norčije na cesti, ampak danes vozim več ali manj po predpisih nikakor se ne splača vozit hitreje samo zato, da bi prišel na cilj zgolj par minut prej.
TrijoAdijo je napisal/-a:Do mene so bili skoraj vedno korektni. Odkar sva z eno zelooooo vzkipljivo policistko "zaratila" in ko je dobila kontra vzgojno porcijo (trikrat pogreta jezikova župca), me pa naši "lokalci" kar pustijo pri miru....zaenkrat.
LP!
Shebo je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Do mene so bili skoraj vedno korektni. Odkar sva z eno zelooooo vzkipljivo policistko "zaratila" in ko je dobila kontra vzgojno porcijo (trikrat pogreta jezikova župca), me pa naši "lokalci" kar pustijo pri miru....zaenkrat.
LP!
Je bla Vanesa al kak ji je že ime?
Daj nam zaupaj kaj sta imelaLahko pa tud na PM če se ti da
BBoss je napisal/-a:...ponoči ustavi policaj in pravi, da sem prehitro peljal, kar seveda ni bilo res oz. če je že bilo je bilo za par km nad omejitvijo. Poanta vsega tega je, da ni imel ne radarja ne laserske pištolce ampak je na koncu povedal, da je to ocenil po zvoku gum, ko sem pripeljal in da je na osnovi njegovih izkušenj to bilo cca 80km/h (50km/h omejitev)...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov