Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 25, 2003 11:28 pm

ne bom raje komentiral, ker bom (pod)predsednik hyundai kluba slovenija :noro :DDD :vc
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe sep 26, 2003 5:30 am

Daco je napisal/-a:Technoboy: Sej vsak avto se da tko zrihtat da hudo zgleda... sam tko osnovna oblika brez kakrnih koli dodatkov in stylinga mi je osebno pac lepsi pri Megane Coupeju. Ne mislim pa nic slabega o Hyundaiju. Pa tko kot pravis, itak ima vsak avto linijo... sam jst osebno sem full zbircen in mi redko kateri potegne, da mi je res full vsec... ;)

Avto pa prodajam, ker si nameravam kupiti novejsega, boljsega in s se lepso linijo (moja zelja je kupiti AR 156 1.9 ali 2.4JTD) :P

Pa se nekaj... povej mi kje sem rekel, da je strela, hudobija itd... :twisted:
Sem samo rekel, da je prijeten avto, ki ga bo razvajal z udobjem in lepim izgledom! Napisal sem celo, da niti ni nek hud sportnik! :ppppp

LP ;)

mal morm špikat :)
hja men osebno je cuope všeč dokler ne pogledaš riti (in ne ritke pri nepredelanem - BERI brez spojlerjeV)
V8 POWER

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 Pe sep 26, 2003 6:52 am

Brez zamere, nič nimam proti Hyundai-u, ampak konkretno mi tale kupe izgleda kot Batmobil. :lol: Ta novi mi je veliko, veliko lepši.
LP
tom2

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Pe sep 26, 2003 6:55 am

no da nebi začel o novem Meganu.... sej priznam...izvirnost je...samo kaj ko je oblika tolk mem da glava peče...... :!:
P.S. to je moje mnenje o meganu...pač men je GRD k smrt ( edin tastar coupe samo bi mels rajs hyundaja...sm vidu preforamnce obeh..pa sploh nebi premišljeval ->hyundai)
V8 POWER

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe sep 26, 2003 7:20 am

Hehe... pa je res stari malo Batmobilu podoben :lol:
Novi je veliko lepsi... Novi Megane CC je pa tut njami :-P
Ta novi skatlasti Megane je pa tko... na zacetku mi je bil grd k smrt... zdaj ko sem se ga ze malo navadil je OK, sam se vedno mi zadek ne potegne... spredaj je kar prijeten.

Vrnimo se k prvotni temi... ne vemo zakaj fant avto sploh rabi, kaj potrebuje od avtomobila. Ce gleda na performance pa da bo neka zverina... pol z Meganom nima kaj pocet.... edino ce ne vzame 2.0 16V, ker 1.6 ni lih dirkac je pa super avto za normalno voznjo, pa se porabo ma manjso. En kolega ma Hyundai Coupeja, pa je zadovoljen sam pravi da mu kar posteno pije (nad 9l), z Meganom pa komot prihajas skozi s porabo 7-8l/100km. Za performance je pac treba nek davek placati, noben avto ne gre na luft ;)

Itak pa nisem kompetenten za ocenjevanje Hyundaia, ker ga poznam samo na zunaj... nikoli se sedel nisem v njem. Jaz bi mu predlagal, da se z obema zapelja na nek izlet pa bo najbolje videl kaj mu odgovarja :)

LP

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Pe sep 26, 2003 7:49 am

9l pije ?
nevem no jest bi bil s tem zadovoljen..
men ŽLAMPA od 10-15
V8 POWER

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe sep 26, 2003 8:45 am

Njegov pije 9+ (se pravi 9 ko lepo vozi), moj pa 9- (ceprav mi ga se ni uspelo spravit na 9, kvecjem 8,5; je pa res da ga ravno ne tiscim v rdece polje) :lol:

Tvoj pa zlampa tok... zakaj ze? Turbo, bencinar... leti kot zmesan :P
Kot sem ze prej omenjal, avto ne more letet na luft ;)

LP

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe sep 26, 2003 9:13 am

Jst bi vzel Megana brez premišljanja. Korejca se ne boš rešu tut pod razno ne! Moja sošolka ga je prodajala 1 leto (1.6 16V) pa je obupala, ker ni blo zanimanja za ta avto. Kupiš ga že kupiš-sam probej se hudiča rešit...... :?

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe sep 26, 2003 9:14 am

Za taprav dnar gre vse.

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Pe sep 26, 2003 10:41 am

Pugi, ali ga tvoja šošolka še ima? če ja za koliko ga pa daja stran? Cene rabljenih Hyundajev so pa na trgu tako zasoljene, da glava peče, še posebej Cupeji, jaz iščem enega letnik 96-97 pa so vsi od 1.3 mio gor. takrat je pa tak avto stal 2.4 mio.

Iz izkušenj ti lahko povem, da je po kvaliteti hyundai dost bolši od renaulta. Namreč doma imamo Cliota, Accenta in Cupeja (hyundai) pa clio, ki ima najmanj kilometrov je imel že toliko okvar, tazadnja je bila ta, da je motor zaribu, ker je vrglo ven vodilo ventila, pa še noter je tako grd in čisto nič ergonomičen. Prej smo vednio imeli renaulte pri hiši, bo pa ta clio zagotovo zadnji.

Megan se mi zdi družinski avto z "sportno" karoserijo, medtem ko hyundai ima že nekoliko bol športno zasnovo (podvozve, drža za volanom)

to je samo moje mnenje in nekaj izkušenj z obema znamkama.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe sep 26, 2003 12:45 pm

Slika

Tale hood je pa huud!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Pe sep 26, 2003 1:04 pm

Evo, še neki 3. generacije:

Slika

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Pe sep 26, 2003 2:41 pm

Daco: Kakšnih hroščev pa? A veš kaj bolj natančno? saj veš letnik novejši, pa se takoj pozna za ene 100 jurjev :(
aja, nisem vedel, da '96 ni 1.6 16V, sej zame bi bilo dovolj tudi 1.6 (90KM), problem je namreč poraba, ker se vsak dan vozim 50 km daleč, pa je pol razlika a porabi 7l ali pa 10l.
Sem pa oba malo znotraj pogledal, pa mi je megane dosti bolj všeč, medtek ko na zunaj.....sploh če namečeš gor malo poliestra :wink:
Bom videl, čez pribljižno 1 mesec bom imel denar, pol pa svoj avto prodam, pa na lov za enim od teh tveh 8)

LP

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe sep 26, 2003 2:44 pm

TechnoBoY je napisal/-a:Halllooooo kaj sploh zbiras...Korejci,japonci,kitajci RAZTURAJO sceno..tut nemski testi so pokazal da evropa SUX !:....

ne vem kdo je jugota in zdej fiata vozil... :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :P
SlikaSlika

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Pe sep 26, 2003 2:44 pm

Aja pa še nekaj, A kdo ve, če je zelo zajeb##o naknadno vgraditi klimo v tega megana? Npr. da bi jo dobil od kakšnega drugega megana.

LP

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Pe sep 26, 2003 3:03 pm

Sicer to je samo moj pogled na omenjeno zadevo samo od znotraj meni megane sploh ni všeč, vse je nekam čudno in stisnjeno, armaturna nima enega začetka in enega konca, pa še sedi se kot bi vozil kombi.

sicer pa vsak ima različne okuse in če je tebi megane všeč, ti je pač všeč in to je sveto!

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Pe sep 26, 2003 4:54 pm

Kle se ena debata zgodila da je megan coupe sportnik:))) Ne se jebat 1.6 90KM... Mate pa cudne pojme o sportnikih , tudi linija ni nevem kako sportna pac ima dvoje-troje vrata kot petka vcas pac:)

Hyundai coupe ima vsaj obliko sportno, ok masina je itak tut podn, sam ima vsaj ze od zacetka (97letnik) 1.6 106KM po moje al pa kasnega konja vec ali manj. Obvezno bi moral vzeti 2.0 masinco, pol si pa car (kolega je z njim vse zivo dol metal na dragih)...

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe sep 26, 2003 6:20 pm

Tuningcar: Majke ti, pokazi mi kje je bilo receno da je Megane Coupe sportnik! Al sm jst blesav pa ne vidim dobro, al se ti zmisljujes? Tiste hude slike od Hyundaia so itak wau carske... sam realno gledano, te predelave stanejo pol vrednosti avta. Kdo se bo su to... nevermind ;)
Wartog: Uporabi malo funkcijo iskanje... 96 letnik je imel neko tezavo s tesnilom glave motorja, pa se par stvari je bilo. Ne spomnim se vec, jst sam vem da mene so prepricali in sem dal 200k vec in kupil 98 letnik, pa nisem imel nobenih problemov z njim. Ni pa receno da bi imel z letnikom 96... sem pravtako sam uporabljal funkcijo iskanje tu pa na mobisuxu. Glede klime, no way... itak se ti ne izplaca naknadno ugrajevati. Do letnika 99 so pa full redki Megani s klimo, ce jo pa majo majo pa kar obcutno visjo ceno. Jebiga, ne mors met i jare i pare :P

LP ;)

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Pe sep 26, 2003 6:42 pm

RegY je napisal/-a:ne bom raje komentiral, ker bom (pod)predsednik hyundai kluba slovenija :noro :DDD :vc

hehe, RegY, ti kr lepo reč da megan rulz, hehe, sploh pa moj a ne, hehe.
my ride
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov