Nixxon je napisal/-a:Men pa ni všeč kam gre ta pogovor. In osebno mi grejo taki tipi zelo na živce.
Aha...sma istega mnenja!
obo je napisal/-a:kaj pa ce bi ji podaru kaksno mejhno pozornost sej ni vse v dnarju...recimo kup ji loncek za kavo na katerem pise loncek za posebno osebo...in se bo vsak jutr spomlna nate ko bo pila kavico....kaj pravte na to punce
ops: a sm mim udaru
Nixxon je napisal/-a:Prov pa ne bom reku (čeprov jo mam). :P
Mislim, men grejo samo taki tipi na živce, res. Ker se vtikajo v osebne odnose ki se jih nič ne tičejo. Nimajo neke morale kar se tega tiče. S tem da gre včasih v teh primerih za foušijo, včasih si tiste ženske samo zaželijo, včasih kaj tretjega, zelo redko gre za ljubezen. Ker če je tista ženska s svojim sedanjim tipom srečna, ne sme bit on tolk sebičen, da bi v to neki posegal.
OK, sej to govorim kot rezultat razmišljanja, če je drugače in kdo to ve, naj mi pove.
monster_d je napisal/-a:Hehe vibrator ji kup, da ji nebo dolgcas ko te nebo ob njej! :P
fric je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Prov pa ne bom reku (čeprov jo mam). :P
Mislim, men grejo samo taki tipi na živce, res. Ker se vtikajo v osebne odnose ki se jih nič ne tičejo. Nimajo neke morale kar se tega tiče. S tem da gre včasih v teh primerih za foušijo, včasih si tiste ženske samo zaželijo, včasih kaj tretjega, zelo redko gre za ljubezen. Ker če je tista ženska s svojim sedanjim tipom srečna, ne sme bit on tolk sebičen, da bi v to neki posegal.
OK, sej to govorim kot rezultat razmišljanja, če je drugače in kdo to ve, naj mi pove.
Joj, a to si v kaki knjigi prebral? Življenje, fant moj, je drugačno. Lahko povem, da sem razmišljl zelo podobno kot ti... Poudarek na besedi SEM, ker sedaj ne več. So mi nekako (predvsem) ženske odprle oči.
obo je napisal/-a:zdej ne vem a sm ze prepozn al ne ampak vseeno....podari ji prazno skatlo, poanta je pa v tem da to ni navadna skatla ampak posebna, to pa zato ker je polna poljubov....to skatlo mora hraniti do konca zivljenja in vedno ko se bo počutila izgubljeno ali obupano naj odpre skatlo in iz nje vzame navidezni poljub....in se spomni ljubezni ki si jo shranil notri
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov