Nixxon je napisal/-a:Pi**a, spet si me prehitu!
Vidva bi si mogla pa podrocja mal razdelit

Tomekk je napisal/-a:Ja Tamara dobrodošla!
Ja jst bi se odloču na tvojem mestu za 1.9 TDI, kajti dizli mi niso bli nikol kej posebnga, ampak ko sm se pelal z Peugeotom 307 dizlom z 90 konji pa sm bil res kr presenečen kok to potegne, naprimer maš v drugi brzini pa se peleš v kaksn breg je ful zakon k pr 3000 obratih zalavfa turbino te gre k svina!!!
Nixxon je napisal/-a:Hm, odvisno od ohranjenosti celega avta. Mašina bi morala biti še vredu, še posebej če je bil vožen na relacije, kar jih je večina uvoženih iz nemčije bila. Tko da če sprašuješ glede mašine bi pomoje ob normalni uporabi morala še kar nekaj zdržat.
Turbina je pač neka naprava, ki jo poganjajo izpušni plini, ki letijo iz motorja. Njen namen je, da potem šopa benz v mašino in ji na ta način lahko blazno poveča moč. Brez nje bi bli vsi dizli traktorji in skoraj neuporabni v sodobnih avtomobilih. Zadeva je zadnje čase ful High tech in že zelo vzdržljiva. Včasih temu ni blo tako. Slišiš jo kot visoko žvižganje zraven zvoka motorja pr tanovih dizlih. Ma pa slabost: turbo luknjo, ko pr malih obratih ne more delat, sam ko pa prime je pa raketa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov