Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder Pe sep 26, 2003 11:56 am

Nixxon: a ti ves ce so potem dovoljene neonke ali ne?
Jst bi jih sicer noter dal tko da to po mojem ni panika. Al je tud?

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe sep 26, 2003 12:02 pm

Najbol bi vedel Neon, k jih tud dela. Po mojih podatkih niso izrecno prepovedane, edin v zakon je napisan da na avtu ne sme bit nehomologiranih stvari, kar pa za nekatere neonke so. Pa zadi ne smejo bit bele al pa spredi rdeče kao.

Dovoljene so samo v show namene in kot osvetlitev tal pri izstopu, če se ne motim.

Še vedno pa moraš imeti srečo s polcajem, če on to stvar razume ti najbrž nau težil, če ga pa daobiš na slab dan si pa pomoje najebu, ker folku so težil že zarad bolj banalnih stvari (kr Technoboya/Neonfreaka vpraš za kaj je kazen dubu, sej je dal listek na forum).

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe sep 26, 2003 3:37 pm

Aleksander jaz mam od neona neonke. Pa super delajo pa tud nasedu sem že njimi pa ni blo problema.Drgač pa za ostale: neonke niso prepovedane dovoljene pa tudi ne!
Zdej pa si predstavljate kok vete pa znate.Jaz sem mel že kr nekaj srečanj z modrimi in prižganimi neonkami in vse kar je enkrat en polcaj zatežil je blo:"kje si jih pa kupil in kok pridejo?" To je blo vse do zdej mam pa jih vedn ponoč prižgane.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe sep 26, 2003 5:12 pm

Js jih mam tud, pa ni problemov. Enkat sm tko nasedu nanjo, da sm mislu da sm cel odbijač ottrgov, pa ni blo nič. Sam zemlo sm dol obrisov... Prvovrstna roba! Polcaji še nič niso težil...
Slika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride So sep 27, 2003 9:09 am

Jst sm tut ful zadovoljn. Problemou s policaji nc, na tehnicnm sm jih pa mohu dt dol...

MEGA ane?
Nov uporabnik

Eno vprašanje

Napisal/-a MEGA ane? So sep 27, 2003 9:14 am

Ej kje si p ta katalog od conrada nabavu?

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec So sep 27, 2003 6:09 pm

katalog mi je en posodu, drugač pa pejt na www.e-trading.si pa si tam mal poglej, pa mislim, da si ga lahko naročiš

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Ne sep 28, 2003 9:18 am

Pa tud če si ga ne naročiš, na netu majo velik več artiklov, pa jest sm jih enkrat prašu, če bi mi lahko naročil direktno od Conrada iz nemčije, pa če se ne motim so mi rekl da lahko, ampak sm pol najdu tisto stvar pr njih.

Kr mal pšobrskaj, je stran dobr narjena.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če okt 09, 2003 10:03 am

Na neonkah ki jih prodaja A3M pise da niso homologirane in vozilo ki jih uporablja se ne sme nahajati na javnih povrsinah. Jaz jih jih imam trenutno samo kupljene za montaz v kabino. Nameravam jih zmontirat ko naredim do konca control panel za vse te hudice. "Click and ther al all off" :P

Crazy Fighter
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Crazy Fighter Če okt 09, 2003 10:10 am

lisko1 je napisal/-a:Aleksander jaz mam od neona neonke. Pa super delajo pa tud nasedu sem že njimi pa ni blo problema.Drgač pa za ostale: neonke niso prepovedane dovoljene pa tudi ne!
Zdej pa si predstavljate kok vete pa znate.Jaz sem mel že kr nekaj srečanj z modrimi in prižganimi neonkami in vse kar je enkrat en polcaj zatežil je blo:"kje si jih pa kupil in kok pridejo?" To je blo vse do zdej mam pa jih vedn ponoč prižgane.

hm...in kaj si mu odgovoril na uprasanje?? :lol: da jih mas od neona?? :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov