Debate, ki niso vezane na ostala področja...

warmaster
Novinec

dd

Napisal/-a warmaster So mar 14, 2009 7:21 pm

Slika

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne mar 15, 2009 3:45 am

ta miklavc v črnovi? zraun pumpe 24/7? nisi edini.en znanec je kupu avto in zaradi priklopa sitnarli, da ni dokumentacijsko urejeno. je šel na APS velenje in so zadevo rešili brez problema...toliko o miklavcu
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne mar 15, 2009 10:23 am

adis je napisal/-a:@CupraR: zato sem tudi dal link, da če kdo najde naj pripiše člen, da bom še jaz vedel, ker se mi teh členov res ne, da brati

Nč slabga nism mislu,se strinjam s tabo. Nej se že napiše črno na belem, ne da eni sam lapajo nekaj brez dokazov :lol: :lol:

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Ne mar 15, 2009 10:57 am

men je tud policaj enkrat na licu mesta pregledo vse cifre, od šip, feder, na koncu je hoto pa se od auspuha, sam ni mogo tak nizko pogledat :) zto je priporocljivo da mas stevilke vn obrnjene
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne mar 15, 2009 10:59 am

tmtslash je napisal/-a:men je tud policaj enkrat na licu mesta pregledo vse cifre, od šip, feder, na koncu je hoto pa se od auspuha, sam ni mogo tak nizko pogledat :) zto je priporocljivo da mas stevilke vn obrnjene

pri men je šel tudi na kolena in preveril tudi auspuh :P

warmaster
Novinec

ff

Napisal/-a warmaster Ne mar 15, 2009 11:30 am

Vglavnem kaj mi priporočate glede zadnjih luči? Se grem spet nazaj dol bunit, pa mu dokazovat da luč ima odbojno steklo noter al kaj? Zdaj bom tak čakal ene 14 dni na papirje :?
Slika

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden Ne mar 15, 2009 11:48 am

ne to pejt kr lepo nazaj pa mu pokaž(sj majo kako sobo ko lahka temo nardi).sam mu luč nes kr odmontirano tja pa je...a drugač ti je sam zaradi kresnic težil al zarad papirjev ker jih nimaš?!?

lp Robi

warmaster
Novinec

ss

Napisal/-a warmaster Ne mar 15, 2009 1:00 pm

@myster--> To je tam v Črnovi ja.

Ne težil mi je sam zarad kresničk, je reku da si jih naj na odbijač pod lučjo zmontiram. Je pa res da se če ne posvetiš v njih nič ne vidiš, ko pa posvetiš se pa kr lepo zasvetijo.
Res nevem kaj na zdaj nardim:S Zdaj tko moram počakat na te papirje....
Slika

Mikki
Nov uporabnik

Kraj: Mozirje

Napisal/-a Mikki Po jul 27, 2009 4:41 pm

Evo tudi js bil danes pri Miklavcu. Šel homologirat bodykit pa totalna katastrofa. Po telefonu mi je najprej rekel da sploh ne morem homologirati bodykita. Po obrazložitvi da gre za sprednji, zadnji odbijač, ter pragove, pa je rekel aha ja to bo pa šlo.
Številke za sprednji odbijač, je iskal po dokumentih za obrobe blatnikov. Če je tam osebje strokovno usposobljeno, potem dam glavo stran. Aja a sem naredil homologacijo ali ne, kljub vsem papirjem. NE

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Po jul 27, 2009 4:50 pm

Mikki je napisal/-a:Evo tudi js bil danes pri Miklavcu. Šel homologirat bodykit pa totalna katastrofa. Po telefonu mi je najprej rekel da sploh ne morem homologirati bodykita. Po obrazložitvi da gre za sprednji, zadnji odbijač, ter pragove, pa je rekel aha ja to bo pa šlo.
Številke za sprednji odbijač, je iskal po dokumentih za obrobe blatnikov. Če je tam osebje strokovno usposobljeno, potem dam glavo stran. Aja a sem naredil homologacijo ali ne, kljub vsem papirjem. NE

Kak te lahko zavrnejo, ce so papiri orginalni in ne "predelani v PS"?
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po jul 27, 2009 5:05 pm

Drugo nebom komentiral, ker nevem.
Lahko pa stoposto rečem da potrdilo o strokovni montaži mora biti in je povsem poseben list in nemore biti nikjer drugje napisano - tudi račun ne velja.
Zaradi tega so tudi mene zavrnili prvič oz. mojster ki mi je montiral je imel neprimerne (stare) obrazce, tako da so mi na Avto Krka dali nov obrazec s katerim sem šou do mehanika ki ga je izpolnil in potem brez problema opravil homologacijo.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Po jul 27, 2009 5:31 pm

tist glede potrdila o vgradnji se čist strinjam z unimi da more bit, sej se ve da more bit da ne vela zgolj račun, tud če piše gor vgradnja, ker pač obstoja obrazce za to reč :). Njihov odnos pač takšen kakršen je :D.
Js pri njih naredil že kar nekaj homologacij pa brez problema, edin enkrat se je mal zataknlo k se neke številke nis ujemale narbolš :D, in to ravn tist papir k ni biu čist orginal :D, poslau drug dan prave papirje pa je blo OK :D. Edin kar mi ni lih fajn je to da treb tok cajta čakat na papirje, pač morejo pošilat v lj tk da zastopim da zarad tega nekej časa traja. Drgač odnos biu vedno kr dober, nekej za prehvalt ravno ne :D, edin uni k tm gledajo mi zgledajo kot neki ''lloleki boleki'' :lol:, ampak gledano v celoti je ocena čist dobra :D

Uporabniški avatar
shelton
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a shelton To jul 28, 2009 10:37 am

Osebno imam dobre izkušnje.

Pri njih opravil pregled in vpis nove dimenzije platišč v homologacijski kartonček. Odnos povsem korekten.

Edino na kartonček je treba čakati kar nekaj časa - tudi do en mesec.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr jul 29, 2009 6:18 am

to pa zato, ker so čakal na več homologacij, da niso zgolj po ene pošiljali v lj

warmaster
Novinec

ss

Napisal/-a warmaster Sr jul 29, 2009 10:13 am

Mah, js vglavnem vem da k njim ne grem več. Se raje zapelljem na RTI pa poštimam zadeve, kot sem sedaj.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov