Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny So sep 27, 2003 7:04 pm

Ruff_Ryder je napisal/-a:Glejte kdaj MTV Cribs k kaze ksnega raperja. Ponavadi precej hudih avtov z zajeb...mi feltnami (ksne moonwalker so sploh ql :D ) Pa musko majo notr itak porihtano, pa sto tisoc dodatkov kot je tv v vzratnem ogledalu in podobno :D

And a set of finest bitches in town :roll: :)
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So sep 27, 2003 7:30 pm

Smrkec je napisal/-a:Kak pa si oblečen :?: Predvidevam, da v sk8 stylu :!: Je res :?:

če imam tak dan ja. recimo 5 dni v tednu je moj stil na sk8 varjanto...
pred kakimi 3-4 leti je bil tist taprav stil zdej pa pač ne morem imeti več hlač dol do kolen in xxl puloverja :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 So sep 27, 2003 7:48 pm

Johnny je napisal/-a:Je pa že bolš 6pack čukur s 30 let starim kadettom :wink: :)

off topic: eeeem čukur je menju avto kokr js vem.... :P :P en cabrio al neki tazga! :)
Slika

Uporabniški avatar
Omar White Jr.
Nov uporabnik

Napisal/-a Omar White Jr. So sep 27, 2003 8:04 pm

deo -> CL-ke so tudi, če se ne motim je nek spot zdaj ravno tam okoli vrha nekih MTV lestvic, ko neka baba vozi CL-ko
:)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So sep 27, 2003 8:36 pm

za čukurja vem da je okoli začetka poletja (recimo 6-ga meseca) kupil chryslerja mislim,da cabrio le baron al tistega,ki mu je zelo podoben.ne vem ali je le baron bil cabrio ali ne :?

ni glih tko kot kak repar iz L.A-ja hehehe 8)

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So sep 27, 2003 9:56 pm

Ali G ma pa petko GT Turbo... 8) :lol:

drugac so mi pa boljsi spoti k se furajo s kakimi motocikli - vec ucinka. :twisted:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So sep 27, 2003 10:41 pm

Zok je napisal/-a:Ali G ma pa petko GT Turbo... 8) :lol:

v filmu :wink: :wink:
on ma itak v svojem šovu za the no. one dancer eno fat ass bjač :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne sep 28, 2003 9:05 am

me julie... :lol:

"it's so long and hard..."
"...that's... ...the handbrake..." :rofl :rofl :rofl :lol: :lol: :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Ne sep 28, 2003 9:13 am

Smrkec je napisal/-a:ej folk očitno ste raperjim tolk fouš, da morte pluvat po njih :!: In se sam tko lahko zadovoljite s tem kar mate :!: Kar se mode tiče pa ponavljanja, ste tut uni ko pluvate po njih isti :!: Recimo zlizane kavbojke, oprijeti pleteni puloverčki, brezrokavniki, srajce z dvignjenimi ovratniki al pa neki v tem stilu je tut neka moda in jo vi sami uporabljate. Mal se v ogledalo poglejte kak ste oblečeni pa pol še mal na ulci poglejte kak je folk oblečen pa bote videl da tut vi ubistvu ponavlate za ne kom ,sam k ne vete za kom :!: :!: Zato prosim ne pluvat po ljudeh ki jim je pač tak stil oblačenja ušeč :!:
Pa VEM, da če bi vi mel tolk keša ko ga mam en raper bi tut mel par avtomobilov pa pokrit bazen itd... :!: :!: :!: :!:

Hehe, jest se oblačim zelo ne-trendy. Nimam niti enih zlizanih kavbojk, ker so mi ogabne. Osebno imam bolj eleganten način oblačenja, tudi moje srajce so dokaj klasične tko da tle si zadel v prazno.

In ja, bi mel par avtomobilov (ubistvu kr velik), sam veš kaj mene mot. To da majo po dve al pa tri verzije istga avta. Enkrat sem nekje vidu enga, k je mel 2 (dva) Hummerja H2 in to v isti barvi. In to za po Beverly Hillsu. Če pa to ni preseravanje pol pa nč ni. Aja, pa nkol nebi meu pozlačen strop v kuhni, to je debilno.

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Ne sep 28, 2003 10:40 am

Če bi mel ti tolk keša, bi se tut preseravu :!: :!: Vrjem mi :!: :!: Mogoče nebi glih meu dveh istih avtomobilov, bi pa ziher si nabavu nek extra avto, da bi se čez Lj zapelu al pa mal po primorski :!: :!:

Sam pluvat pa tut ni treba po ljudeh ki imajo drugačen okus kot ti za oblačenje in barvo stropa itd :!:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Ne sep 28, 2003 11:22 am

Sigurno bi si nabavu vsaj en ekstra-ekstra avto. Samo nebi bil tak k so kkšni lowriderji, ker mi to ni všeč. Kot tudi ne njihov stil oblačenja, ki mi je smešen. Kako obupno se trudijo da bi vedno izumili kaj novga, da se zatekajo k takim, že smešno neokusnim, stvarem. Men so klasične stvari čist všeč, pa jih ni treba vsak mesec parkrat popolnoma spremenit, da so še "in" (whatever the hell that is).

To je moje mnenje.

Uporabniški avatar
Omar White Jr.
Nov uporabnik

Napisal/-a Omar White Jr. Ne sep 28, 2003 4:04 pm

Z hitro nabranim dnarjem se ne da kupit 'okusa'. S tem ne kritiziram nikogar. :shock:

Nazaj k avtom. Ni mi bedno, če se tip/ica vozi s tem avtom, bedno mi je, ko se v videospotu postavi pred kaki STOJEČI avto (ki stane +100.000$), pred njim poje 10-15s, potem pa odskaklja. To mi ni všeč. Pomojem je to le navadni showing-off, brez kakršne koli umetniške vsebine ali koristi.
:)

dr.cic
Nov uporabnik

Napisal/-a dr.cic Ne sep 28, 2003 8:57 pm

Omar White Jr. je napisal/-a:Z hitro nabranim dnarjem se ne da kupit 'okusa'. S tem ne kritiziram nikogar. :shock:

Nazaj k avtom. Ni mi bedno, če se tip/ica vozi s tem avtom, bedno mi je, ko se v videospotu postavi pred kaki STOJEČI avto (ki stane +100.000$), pred njim poje 10-15s, potem pa odskaklja. To mi ni všeč. Pomojem je to le navadni showing-off, brez kakršne koli umetniške vsebine ali koristi.

A ma pa ksen drug videospot ksno umetnisko vsebino ?! men je cis kul da so u spotih dobri avtomobili :D mal popestrijo zadevo !
Pa tut ce prmer stojijo ni to pomoje nben showing-off! To spada zravn!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne sep 28, 2003 9:00 pm

Sej pismo če bi jst mel šane bi tud delu tak spot!!!

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Ne sep 28, 2003 9:04 pm

Eh teli raperji se vsi mal prveec rnapihujejo za moje pojme... :?
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne sep 28, 2003 9:12 pm

B je napisal/-a:Eh teli raperji se vsi mal prveec rnapihujejo za moje pojme... :?

ej to itak samo da ne bomo samo rapperjev šinfali...

britny spears ima recimo v enem spotu pava in zebro... vse lepo in prav ampak ne če snemaš spot po like 2 dni!! itak da se pav ni hotu našopirit (ki se btw. našopiri le ko je vzburjen :wink: ) pol pa pravjo da je lovsto kruto do živali!

j lo. se isto v hudi kolah pa jahtah prevaža

poglejte hišo od ozzy osburna!mal poglejte kašne avte fura njegova 17 letna hčerka (MB ML in CLK).a to pa ni preseravanje?

tko je:vsak pevec ki ima bo to pokazal!!zakaj?zato da bojo lahko tisti ki nimajo bolj fouš!in če so bolj fouš se bolj o njih govori! biznis!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Ne sep 28, 2003 9:27 pm

budale ne pa biznis :P
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Po sep 29, 2003 6:24 am

Seveda se važjo. Pa jest bi dal Britney pa J.Lo (še posebi njo) v isti koš z reperji, sta mi isto obupni.

Opomba: Hči od Ozzya ma Merca SL, kurbiš rot (osebno mi na ta avto rdeča ne paše).

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po sep 29, 2003 7:58 am

Nixxon je napisal/-a:Opomba: Hči od Ozzya ma Merca SL, kurbiš rot (osebno mi na ta avto rdeča ne paše).

he he he he ZDAJ!
njen prvi avto je bil MB ML 55 AMG bordo rdeče barve :wink: :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov