Andraz3d je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a: Če bi samo prešli na ročne menjalnike, bi prišparali na miljone sodčkov letno.
Takle predlog pa ni najbolj posrečen! Zakaj bi se zdaj nekdo moral odrečti avtomatskemu menjalniku? Veš koliko energije bi prišparali, če bi se vsi slovenci odrekli npr. TV sprejemnikom! Koliko vas je to pripravljenih storiti? Pa še ogromno drugih stvari je, ki bi se jih lahko odrekli brez katerih bi prihranili veliko energije v Evropi, ZDA, Aziji...(mobilni tel., računalniki, meso...) konec koncev se bi lahko vsi znebili vseh avtomobilov pa bi bilo še najbolje. Ste pripravljeni?
Andraz3d, ti si pa še eden izmed tistimi, ki tako dobro poznajo U.S. avtomobile! 5 stopenjski avtomatski menjalniki so v ameriških avtomobilih že več kot deset let, 6 stopenjski pa približno zadnje tri leta.
v bistvu kar sem jest vidu ameriko, kar sem vozil najetih avtomobilov tam, so vsi, razen enega avta, bili 4 stopenjski avtomatiki z ogromnimi masinami, malo konji, super zvokom, zanic interierom in nikamor niso sli.
ce se je v zadnjih 2 letih to bistveno spremenilo, mogoce... 2 leti ze nisem bil preko luze.
no, ponavadi se ne vtikam v teme glede USA avtov, ampak tokrat bom naredil izjemo...
Kot subjekt, ki je bil v USA 4x + 1x v Kanadi mislim da se lahko podpisem pod zgornji post. (nazadnje sem bil pred 8 meseci v DCju in zadeve tam ne napredujejo lih). USA avti so zastareli, ne grejo nikamor (kljub za nase pojme velikim masinam), poraba je astronomska (ne glede na nacin voznje (a vseeno predvsem umirjene) 13l - 15l), kakovost izdelave tudi v enakih avtih kot v EU (ali celo razreda visje od npr. Taurusu (1 class visje od USA Mondea)) je na nivoju EU avtov tega razreda iz 80. let - popolnoma trda plastika; dizajn je tudi tu nekje... Veliko avtov srednjega (oz. celo nekoliko visjega srednjega (full size)) razreda sploh nima zadnjih naslonjal za glavo, ampak le neke "izrastke" na vrhu zadnjeh sedežev. Avtomatik šalta več kot eno sekundo in vsakič ravno ko ti najmanj odgovarja; o moznosti sekvencne menjave ne vejo se nic (edina izjema zadnja Sonata)... Ne vem kako je to mozno ampak lega vseh avtov (različni proizvajalci - očitno delano za USA trg) je totalni poden - vse nekam plava; obcutek pri za Amerikance vrtoglavih 80mph je v avtu porazen. Pri tem je treba povedat da so vsi avti bili novi (do 10 000 miles, saj jih ocitno tako pri Hertzu menjajo(kakšen operativni leasing)). Imeli smo pa tole: Chevrolet Lumina, Ford Mondeo, Mazda 626 (ta je bila se najboljša, a nikakor dobra), Ford Taurus, Hyundai Sonata (to je totalno druga sonata kot v EU, ceprav na zunaj ni videt); peljan sem bil pa tudi v nekem GM terencu (Jimmy?) in enem Fordu kabrioletu (Thunder?) (novejši - ne spomnem se imena zdej). Naj se omenim da tesko prenasam tiste njihove menjalnike ob volanu in da noben od omenjenih avtov ni imel kaj več kot navadno klimo (v Taurusu 2meseca starem celo sploh gumba za klimo ni bilo - očitno odpadel ven)...
Druga stvar: USA ima zgolj visok standard; NE ZELO visok. Če se pelješ edino po 5th avenue / ali po pennsylvania avenue pač ne vidiš lih kak povprečni ljudje zivijo. (mi smo po drugi strani vsakic naredili okoli 5000km). Njihove plače so nižje od zahodne EU in kmalu primerljive s SLO. Treba je tu dodat, da se v USA vedno govori o BRUTO plači, saj je stvar vsakega posameznika če zeli imeti zdravsteno / pokojninsko... zavarovanje, poleg tega je treba se plačat davek državi (dohodnino), ki je tam tudi narejeno po principu - plači če želiš; če ne pa te lovi IRS in to na nacin ki nam ni ravno human... Res pa je da je "cena zivljenja" nekako na nivoju SLO in precej nižje kot v Z EU. Predvsem pri tehniki imajo verjetno nekakšno prednost, saj je "roba" zares poceni... aja pa "cunje" tud.

(sploh ko smo bili mi, ko je bil 1eur = 1.6 $

)
Se opravicujem za off topic; sicer se mi noben od avtov v tej temi ne zdi lep; manj grd mi je pa Ford. Najboljši avto v tej temi je sigurno un EU Mondeo... :P