Pero je napisal/-a:Matr me razpi***di jo razni kvazi strokovnjaki ki otežujejo življenje normalnim ljudem. Anzetovo Manto sem videl v živo in ga poznam in vem da skrbi za avto. In tak avto si zasluži certifikat oldtimerja!!!
oldi je napisal/-a:Pero je napisal/-a:Matr me razpi***di jo razni kvazi strokovnjaki ki otežujejo življenje normalnim ljudem. Anzetovo Manto sem videl v živo in ga poznam in vem da skrbi za avto. In tak avto si zasluži certifikat oldtimerja!!!
hojla pero tuki oldi, najprej se prepričaj o kom govoriš potem pa udari po njem...
jaz sem komisar, ki je zavrnil manto na pregledu in to povsem upravičeno! če te pa zanimajo moje refrence si pa poglej na bmwforumu pod oldtimerje obmova BMW 2002tii...
glede tega "je pa tut tko, kolega je tle pri nas sel z bmw316 ('77) pa mu ga niti pogledal niso! je pa res da je original... no sej.. bomo vidl ..."
je pa tko da sm ga tud jest ocenu in ni res da ga niti pogledal nisem! lahko ti tudi po spominu povem da je bil izredno slabo polakiran...(smeti, pomaranča,...)
lp oldi
PS:bmwforum-tii, starodobnik-w128
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov