zanimivo je pa,da noben nima j**c ustavt avto pa izstopit iz vozila.dokler je v avtu je pa pogumen

snikerson je napisal/-a:isto pri meni nekaj časa nazaj, cesta arja vas-velenje, tisti, ki se tam vozite veste, da je polno ovinkov, polnih črt, omejitev in se najde nek pacient z laguno tastaro, prehiteva po 2eh polnih črtah, prehiteva v ovinek, prehiteva kolono in pol ga vidiš pred velenjem na beninski kako veselo tanka, pa se mu je splačalo tistih par km pred bencinsko vozit ko največji frajer, direkt za u WRC
AudiBoy je napisal/-a: Na eni ravni cesti (mal za hec) se zapodim za starejsim volvotom. Ocitno se mu je zelo mudilo ali pa je mislil da sem policija, ker je pritiskal tisto gajbo kolkor je slo. Po dveh minutah divjanja popustim in opazujem kam grejo luci - voznik/ca je 200m pred mano z rocno parkiral avto na neko parkirisce in zaprl luci, pol sem mogu zavit drugam.
AudiBoy je napisal/-a:Ura je bla tam okoli 22. in sem se odpravljal od neke aktivnosti. Na eni ravni cesti (mal za hec) se zapodim za starejsim volvotom. Ocitno se mu je zelo mudilo ali pa je mislil da sem policija, ker je pritiskal tisto gajbo kolkor je slo. Po dveh minutah divjanja popustim in opazujem kam grejo luci - voznik/ca je 200m pred mano z rocno parkiral avto na neko parkirisce in zaprl luci, pol sem mogu zavit drugam. Bog ve, kaj si je mislil.. da sem policija al kaj? Ce bi bil res policaj, bi mu vse pobral.
cliort je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:Pa včasih je čez polno črto bolj varno prehitevati, kot čez prekinjeno.
No fino...a lahko malo bolj natančno razložiš zakaj je temu tako?
Mr.G. je napisal/-a:...
Ko prideš(regionalna cesta proti Vrhniki) do konca Logatca..PAZITE!!!, tabla je šele PO križišču za Mercator, ker nekateri v križišču že prehitevajo. ...,
cliort je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a: Na eni ravni cesti (mal za hec) se zapodim za starejsim volvotom. Ocitno se mu je zelo mudilo ali pa je mislil da sem policija, ker je pritiskal tisto gajbo kolkor je slo. Po dveh minutah divjanja popustim in opazujem kam grejo luci - voznik/ca je 200m pred mano z rocno parkiral avto na neko parkirisce in zaprl luci, pol sem mogu zavit drugam.
Najprej njemu, pol pa še sebi...
xsara je napisal/-a:ja sicer nič novga in tudi nočem ustvarjati nestrpnosti proti drugim znamkam avtomobilov.......
esem je napisal/-a:xsara je napisal/-a:ja sicer nič novga in tudi nočem ustvarjati nestrpnosti proti drugim znamkam avtomobilov.......
Če bi bilo vsaj tako enostavno - da mi ustvarjamo nestrpnost - potem bi bilo vse odvisno samo od nas, je tako?
Tudi sam opažam dostikrat noro vožnjo BMW-jev in Audi-jev (MB je razen bolj "športnih" modelov in A-razreda večinoma izvzet) in seveda - če je kdo nestrpen oz to povzroča, so to predvsem oni.
Niso čisto jasni nameni in moralna oz kulturna izhodišča takega telebanskega obnašanja nekaterih (seveda ne vseh, a procent takih BMW/Audi voznikov je mnogo višji od ostalih) na cesti - morda ravno zato ne, ker nekateri izmed njih morale/kulture dejansko ne premorejo. Seveda so najhujši razni X/Q-ji, morda se jim ta X zdi ustrezno nadomestilo za I.
Po drugi strani je velik procent med njimi (B/A, ne SUV variacij) tudi na drugem, pozitivnem polu, kar se vidi tudi na prehodih za pešce itd.
Nekako zelo razslojeni so ti deutsche fahrerji.
Ravno dva dni nazaj sem videl dva BMW-ja gonit po ozkih uličicah (bolj parkiriščih!) Šiške mimo šole z vsaj 80-90 km/h, seveda ob omejitvi 30 km/h. In sploh ni prvič! Na srečo imam alarm v glavi polno aktiven, a kaj je z otroci ali starejšimi? Mar nimajo nekateri res nič v glavi in srcu?.
esem je napisal/-a:xsara je napisal/-a:ja sicer nič novga in tudi nočem ustvarjati nestrpnosti proti drugim znamkam avtomobilov.......
Če bi bilo vsaj tako enostavno - da mi ustvarjamo nestrpnost - potem bi bilo vse odvisno samo od nas, je tako?
Tudi sam opažam dostikrat noro vožnjo BMW-jev in Audi-jev (MB je razen bolj "športnih" modelov in A-razreda večinoma izvzet) in seveda - če je kdo nestrpen oz to povzroča, so to predvsem oni.
Niso čisto jasni nameni in moralna oz kulturna izhodišča takega telebanskega obnašanja nekaterih (seveda ne vseh, a procent takih BMW/Audi voznikov je mnogo višji od ostalih) na cesti - morda ravno zato ne, ker nekateri izmed njih morale/kulture dejansko ne premorejo. Seveda so najhujši razni X/Q-ji, morda se jim ta X zdi ustrezno nadomestilo za I.
Po drugi strani je velik procent med njimi (B/A, ne SUV variacij) tudi na drugem, pozitivnem polu, kar se vidi tudi na prehodih za pešce itd.
Nekako zelo razslojeni so ti deutsche fahrerji.
Ravno dva dni nazaj sem videl dva BMW-ja gonit po ozkih uličicah (bolj parkiriščih!) Šiške mimo šole z vsaj 80-90 km/h, seveda ob omejitvi 30 km/h. In sploh ni prvič! Na srečo imam alarm v glavi polno aktiven, a kaj je z otroci ali starejšimi? Mar nimajo nekateri res nič v glavi in srcu?.
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov