lisko1 je napisal/-a:Nop moči ti nikakor ne vzame.Vzame ti samo mal olja ki steče mimo:) to pa ni odvisno kako moč pol motor razvije:)
pa sam upas da neos brez olja ostal, pa da ti nebojo ti ojnicni lezaji zaribali :P
nebivedu je napisal/-a:Sam popucaš vse z kakim razredčilom pa pol daš tesnilo gor pa nazaj pršraufaš vse. Tuki se nč glave ne brusi. Za tesnilo pod pokrovom.
Če bi pa menjal tesnila na glavi,potem pa moraš to komu odnest, k ma mašino pa k to zna delat - lahko pa tut sam, samo če tega še nisi delal, pol se tega ne loti, ker hitro lahko kej zaj...š.
LP
Nebivedu
justyGTR je napisal/-a:se prav pokrov (tist na vrk ene 3,4 cm visokops: ) lahk sam dol vzameš pa dihrungo zamenjaš? pa kolk pride povprečno dihtunga za ta pokrov?
BY_JOVICH je napisal/-a:justyGTR je napisal/-a:se prav pokrov (tist na vrk ene 3,4 cm visokops: ) lahk sam dol vzameš pa dihrungo zamenjaš? pa kolk pride povprečno dihtunga za ta pokrov?
glej tko je teb pusca dihtunga na pkrovu motorja (klasika pri justy-jih) 10 minut dela
odvijes 4 sraufe z 10 kjucem obrises okol uno kar je mastno in das novo gumi dihtungo gor. dihtunga stane par tisoč tolarjev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov