GiGi1985 je napisal/-a:Se strinjam z "pskoda".
ESP je za ljudi, ki vozijo po omejitvah, ne pretiravajo v ovinke, in če jim slučajno kdaj MALO zanese avto (sploh kje na snegu ali mokrem cestišču) jim elektronika pomaga da v paniki avtomatsko ne pritisnejo na zavoro ali polni gas, ker pač tukaj vmes poseže elektronika in "ulovi" avto.
Popolnoma druga pesem pa je, če nekdo zna lovit avto in uživa v hitri vožnji, avto odnese, ti pa ravno misliš po gasu v ovinku, pa te elektronika lepo zajeb** !
Osebno stestirano na primerni stezi.
Sedaj pa me popluvajte!
V mokrem in normalni vožnji, sploh v dežju imam ESP(Nissan VDC + TCS) vklopljen, ker se mi kdaj pa kdaj še vedno zgodi, da pikica preveč po plinu in zadnji konec takoj uide po svoje. Ko se imam pa namen malce pozabava, pa pač izklopim ESP. Malce je zoprno, ker se precej znamkam ESP ob zdrsu avtomatično spet vklopi. Zadeva me je prvi teden ko sem dobil avto na zadnji pogon in je blo orto nalivov, rešila najmanj 10x.
Nissan VDC = ESP, par gyrotov in senzorjev, ki "opazi" zdrs vozila in "blokira" določena kolesa, ter odvzame plin, da se ta spet poravna.
TCS - kontrola zdrsa pogonskih koles.
What doens't kill me,...makes me stronger.