M4rko je napisal/-a:Jebiga sej se drugi vate zaletavajo.. pa tud če boš po omejitvah vozil ipd...
http://www.youtube.com/watch?v=jhKQaYte ... re=related :P
AgitatoR je napisal/-a:M4rko je napisal/-a:Jebiga sej se drugi vate zaletavajo.. pa tud če boš po omejitvah vozil ipd...
Sam tole ni EuroNCAP.
abbe je napisal/-a:perkmandlc je napisal/-a:tle nima pa noben potnik kakšne šanse da preživi
mogoce un v prtlazniku.
drgac pa je un posnetek od lagune pri 80km\h dokaz da avtomomobilska industrija ne gradi varnih avtou za voznike ampak za ncap.vazn da se pri 64 cim manj "razleti" pr 80 se pa glih se enkrat tok rabije k pr 64
fiatpowered je napisal/-a:abbe je napisal/-a:perkmandlc je napisal/-a:tle nima pa noben potnik kakšne šanse da preživi
mogoce un v prtlazniku.
drgac pa je un posnetek od lagune pri 80km\h dokaz da avtomomobilska industrija ne gradi varnih avtou za voznike ampak za ncap.vazn da se pri 64 cim manj "razleti" pr 80 se pa glih se enkrat tok rabije k pr 64
a tole si si prebral z linka : ne smemo namreč pozabiti, da se kinetična energija in s tem zavorna pot avtomobila povečujeta s kvadratom hitrosti vožnje!
lancia hf je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:abbe je napisal/-a:perkmandlc je napisal/-a:tle nima pa noben potnik kakšne šanse da preživi
mogoce un v prtlazniku.
a tole si si prebral z linka : ne smemo namreč pozabiti, da se kinetična energija in s tem zavorna pot avtomobila povečujeta s kvadratom hitrosti vožnje!
Noja tukaj je zdaj spet neka fizika, ampak realnost je pa spet drugo, ki ni fizika da bi to preračunal.
fiatpowered je napisal/-a:abbe je napisal/-a:perkmandlc je napisal/-a:tle nima pa noben potnik kakšne šanse da preživi
mogoce un v prtlazniku.
Senad je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:abbe je napisal/-a:perkmandlc je napisal/-a:tle nima pa noben potnik kakšne šanse da preživi
mogoce un v prtlazniku.
Noja tukaj je zdaj spet neka fizika, ampak realnost je pa spet drugo, ki ni fizika da bi to preračunal.
ni fizikika da bi to preračunal... sem hodil na srednjo prometno, in višjo prometno, verjemi da smo računali skoraj vse možno kaj se lahko zgodi v prometu.
lancia hf je napisal/-a:Zdaj sem se spomnil nesreče, ki se je zgodila zraven moje službe cca 14 dni nazaj, ko sta se zaletela Polo prve serije, in Daewoo Nexia prve serije, oba sta peljala max 20 km/h, več cesta ne dopušča. Posledice so bile na Daewoo-ju počena prednja leva luč, in na odbijaču odtis tablice od Polota, Polota je pa tako "zmečkalo" spredaj, da je prav hladilnik polomilo.
abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Zdaj sem se spomnil nesreče, ki se je zgodila zraven moje službe cca 14 dni nazaj, ko sta se zaletela Polo prve serije, in Daewoo Nexia prve serije, oba sta peljala max 20 km/h, več cesta ne dopušča. Posledice so bile na Daewoo-ju počena prednja leva luč, in na odbijaču odtis tablice od Polota, Polota je pa tako "zmečkalo" spredaj, da je prav hladilnik polomilo.
zj ce hoces s tem povedat da je polo tok zanic.te moram razocarat.to je zarad tega ker pr vw-ju vejo kaj so meckalne cone pri daewo-ju pa takrat tega se niso vedl.
King1 je napisal/-a:chevy je napisal:
Kot sem napisal je odvisno od voznika, okoliščin in marsičesa drugega!
@lancia hf
no jest ne bom odkrival tople vode ampak vseeno naj povem da je polo leta 1995 veljal za daleč najbolj varnega malčka proti raznim corsam, cliotom in podobnim mlinčkom!
lp
ESTEMP je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:M4rko je napisal/-a:Jebiga sej se drugi vate zaletavajo.. pa tud če boš po omejitvah vozil ipd...
Sam tole ni EuroNCAP.
Pomoje je tale testiran pri 40km/h.Tako kot tale porsche.
http://www.youtube.com/watch?v=gU4yX8eLO1U
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov