Daco je napisal/-a:Ja ne mores narest kanal #bla bla neki, ce je portal avtomobilizem.com mora bit tut irc kanal #avtomobilizem.com in nic drugace! No jst ne mislim prihajat nazaj na irc dokler ne dobim kanala nazaj, vi se pa lahko zarad mene zmenite tut za #avtomobilcki.com sam to ni to. V zadnjih nekaj letih sem videl propasti ze nekaj prijetnih kanalov s 100+ obiskovalci zaradi takih otrok! Mi ze rahlo presedajo, a kaj ko so vedno isti 17 letniki, ki se bojijo svoje sence za racunalnikom so pa bog i batina!
Daco je napisal/-a:Ja ne mores narest kanal #bla bla neki, ce je portal avtomobilizem.com mora bit tut irc kanal #avtomobilizem.com in nic drugace! No jst ne mislim prihajat nazaj na irc dokler ne dobim kanala nazaj, vi se pa lahko zarad mene zmenite tut za #avtomobilcki.com sam to ni to. V zadnjih nekaj letih sem videl propasti ze nekaj prijetnih kanalov s 100+ obiskovalci zaradi takih otrok! Mi ze rahlo presedajo, a kaj ko so vedno isti 17 letniki, ki se bojijo svoje sence za racunalnikom so pa bog i batina!
B je napisal/-a:Ah ce ma on bnc ga lohk tud ddosate magar samo ne bo on padu dol ampak tist racunalnik bo ob net za neki casa prek katerga ma bnc postavlen tko da se to ne splaca anPozanimite se kdo je njegov internet provider, klicte tja pa prjavte. Poslejo alpa poklicjo pol domov kot opozorilo. Ce se to ponavlja izklopjo internet.
As simple as that.
Nu-NRG je napisal/-a:B je napisal/-a:Ah ce ma on bnc ga lohk tud ddosate magar samo ne bo on padu dol ampak tist racunalnik bo ob net za neki casa prek katerga ma bnc postavlen tko da se to ne splaca anPozanimite se kdo je njegov internet provider, klicte tja pa prjavte. Poslejo alpa poklicjo pol domov kot opozorilo. Ce se to ponavlja izklopjo internet.
As simple as that.
Bah al pa ce odbijes dol celo slo? to kar se je ze dogajalo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov