Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr okt 01, 2003 1:38 pm

Naredmo pa nov kanal ??????? Ajde momci imena ?????

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr okt 01, 2003 1:42 pm

mah jaz se ne sekiram, cas pa čakam na #www.avtomobilizem.com
Razen, če ni že kak drug kanal v uporabi??
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr okt 01, 2003 1:45 pm

Ja ne mores narest kanal #bla bla neki, ce je portal avtomobilizem.com mora bit tut irc kanal #avtomobilizem.com in nic drugace! No jst ne mislim prihajat nazaj na irc dokler ne dobim kanala nazaj, vi se pa lahko zarad mene zmenite tut za #avtomobilcki.com sam to ni to. V zadnjih nekaj letih sem videl propasti ze nekaj prijetnih kanalov s 100+ obiskovalci zaradi takih otrok! Mi ze rahlo presedajo, a kaj ko so vedno isti 17 letniki, ki se bojijo svoje sence za racunalnikom so pa bog i batina! :evil:

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Sr okt 01, 2003 1:48 pm

Daco je napisal/-a:Ja ne mores narest kanal #bla bla neki, ce je portal avtomobilizem.com mora bit tut irc kanal #avtomobilizem.com in nic drugace! No jst ne mislim prihajat nazaj na irc dokler ne dobim kanala nazaj, vi se pa lahko zarad mene zmenite tut za #avtomobilcki.com sam to ni to. V zadnjih nekaj letih sem videl propasti ze nekaj prijetnih kanalov s 100+ obiskovalci zaradi takih otrok! Mi ze rahlo presedajo, a kaj ko so vedno isti 17 letniki, ki se bojijo svoje sence za racunalnikom so pa bog i batina! :evil:

Ponavadi so 13-16 letniki :evil:

Sem poznal par takih k so to delal, samo so samo en od drugega takeal kanale (se sšli kdo ga bol protecta).
Slika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr okt 01, 2003 1:52 pm

Daco je napisal/-a:Ja ne mores narest kanal #bla bla neki, ce je portal avtomobilizem.com mora bit tut irc kanal #avtomobilizem.com in nic drugace! No jst ne mislim prihajat nazaj na irc dokler ne dobim kanala nazaj, vi se pa lahko zarad mene zmenite tut za #avtomobilcki.com sam to ni to. V zadnjih nekaj letih sem videl propasti ze nekaj prijetnih kanalov s 100+ obiskovalci zaradi takih otrok! Mi ze rahlo presedajo, a kaj ko so vedno isti 17 letniki, ki se bojijo svoje sence za racunalnikom so pa bog i batina! :evil:

Ej ma ne se jezit :)

Sej je ze drug kanal, starega pa bomo itak nazaj dobili ce ne mulcu j***a odgriznem :lol:
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr okt 01, 2003 1:55 pm

Gud idea... Pol se bom pa jst lepo obleku v črno obleko, črna očala, črno kravato pa čevlje, eno črno aktovko bom že kje najdu, pa se bom v fotrovm črnem A4 prpelou. ;)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr okt 01, 2003 2:05 pm

Pa na avto nalepit nalepko EXTERMINATOR al pa ELIMINATOR

Kakšen nick pa ma?
Ga bi lohk zajebavali.

A ma kdo irc nukerja. Dobimo enega, ki ma nukerja pa ga preprosto dol vržemo

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr okt 01, 2003 2:11 pm

McLaren je napisal/-a:A ma kdo irc nukerja. Dobimo enega, ki ma nukerja pa ga preprosto dol vržemo

LOL :lol:
Ti kar, ce ti rata... drugac ga pa najdes na #bsd.si z nickom _^Mile^_ al pa kaj podobnega, skratka Mile, host ma pa na taurus.siol.net, pa srecno :P

LP ;)

Moongoose
Nov uporabnik

Napisal/-a Moongoose Sr okt 01, 2003 2:44 pm

Po prebranju tehle postov vidim da so ga fantje iz domence zasrali nazaj ko so ga sami klicali. Če jim je res delal štalo po strani bi morali poslati pritožbo njegovemu ISPju. Če so imeli dokaze da je bil on bi brez problema dosegli da bi mulo ostal brez priklopa na net. Glede na to da je domenca komercialna stran in je morda zaradi njgovih oslarij nekaj časa bila v nedelujočem stanju bi lahko padla še kaka prijava s te strani.

Glede tejkanja irc kanalov pa ne vem...vem da e lahko tejkanje nacionalnega kanala tudi stane odvzema dostopa do neta, za druge pa ne vem
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr okt 01, 2003 4:02 pm

daco, daj mi na PM pošlji plis kdo je ta tipson, pa bomo zorganizirali spametovanje, brez pesti, seveda - če bo pa potrebno pa še to
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr okt 01, 2003 5:23 pm

RegY je napisal/-a:daco, daj mi na PM pošlji plis kdo je ta tipson, pa bomo zorganizirali spametovanje, brez pesti, seveda - če bo pa potrebno pa še to

He he he he he

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan Sr okt 01, 2003 9:00 pm

sam sm pa ne dolg nazaj bral kao javno raziskavo da so to ponavad ksni izbocenci druzbe, k se ne zanjo uklopt u druzbo pol se pa kao za racunalnikam dokazujejo
znanstveno dokazano baje :lol:
ski and drive

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr okt 01, 2003 9:49 pm

Mah to so taki ,ko d.r.k.a.j.o. na japonske risanke!!!! :?
Pardon na izrazu samo drugače nevem kak bi povedal samo nisem si mislo ,da je zornwagen med njimi!!! :evil:

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr okt 01, 2003 10:14 pm

kobreti je napisal/-a:Mah to so taki ,ko d.r.k.a.j.o. na japonske risanke!!!! :?

:rofl

Moongoose
Nov uporabnik

Napisal/-a Moongoose Sr okt 01, 2003 10:18 pm

Še kako besedo čez japonske risanke pa pošljem Lino Inverse nadte :twisted: (za obrazložiteev te nadvse krute grožnje si oglej anime Slayers :lol: )
Slika

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek So okt 18, 2003 11:50 am

jest ne razumem v čem je težava. s tehnične plati a ma nobene. denar? če bom jest seb rihtal irc kanal ga mi ne bo tejkal noben mulc ker ne bo mel za burek.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG So okt 18, 2003 12:24 pm

DoS Denial of service .. samo povejte kdo je bil ... :) pa bo sel njihov provider papa
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch So okt 18, 2003 12:31 pm

Ah ce ma on bnc ga lohk tud ddosate magar samo ne bo on padu dol ampak tist racunalnik bo ob net za neki casa prek katerga ma bnc postavlen tko da se to ne splaca an :) Pozanimite se kdo je njegov internet provider, klicte tja pa prjavte. Poslejo alpa poklicjo pol domov kot opozorilo. Ce se to ponavlja izklopjo internet.

As simple as that. :twisted:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG So okt 18, 2003 12:32 pm

B je napisal/-a:Ah ce ma on bnc ga lohk tud ddosate magar samo ne bo on padu dol ampak tist racunalnik bo ob net za neki casa prek katerga ma bnc postavlen tko da se to ne splaca an :) Pozanimite se kdo je njegov internet provider, klicte tja pa prjavte. Poslejo alpa poklicjo pol domov kot opozorilo. Ce se to ponavlja izklopjo internet.

Bah al pa ce odbijes dol celo slo? to kar se je ze dogajalo?
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch So okt 18, 2003 12:35 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
B je napisal/-a:Ah ce ma on bnc ga lohk tud ddosate magar samo ne bo on padu dol ampak tist racunalnik bo ob net za neki casa prek katerga ma bnc postavlen tko da se to ne splaca an :) Pozanimite se kdo je njegov internet provider, klicte tja pa prjavte. Poslejo alpa poklicjo pol domov kot opozorilo. Ce se to ponavlja izklopjo internet.

Bah al pa ce odbijes dol celo slo? to kar se je ze dogajalo?

Ja to vem da k so oni cel kabl dol vrgl...padl dol vse povsod. najbols se je oglasit pr njemu doma pa lepo tud stasem razlozit in to. Ce se pol ne bo usral pa it do njegovga internet providerja, vse lepo razlozit in to. In ga opozorijo oni, drugace pa izklopijo. Pomoje da boste tko se najvec dosegl ce mene vprasate.
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov