Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po maj 18, 2009 11:05 am

kolesar je napisal/-a:pred parimi minutami se mimo bajte pripeljejo cigani, in sprašujejo za staro železo, seveda ga nimam..

ampak cigani so bili z novim mercedes tovornjakom!
to ne moreš verjet..

ja delajo ljudje, pa majo :P

Aldin20
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Aldin20 Po maj 18, 2009 11:24 am

znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasirali :D no v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..vozijo te ljudje ko prosijo po mestu..malo bolj bodite pozorni bote vidli kako jih vjutro pripeljejo pa zvecer odpeljejo..sred dneva pa jim pride en tut dnar pobrat kaj so doble :) sem vido:D mogoče se to zdj pri vam pojavlo..pri nam je to ze uf in uf:D

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Po maj 18, 2009 11:34 am

Aldin20 je napisal/-a:znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasirali :D no v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..vozijo te ljudje ko prosijo po mestu..malo bolj bodite pozorni bote vidli kako jih vjutro pripeljejo pa zvecer odpeljejo..sred dneva pa jim pride en tut dnar pobrat kaj so doble :) sem vido:D mogoče se to zdj pri vam pojavlo..pri nam je to ze uf in uf:D

A ti lahko tole napišeš še enkrat slovensko, ker tole ni vredno pisanja 5 letnega otroka.
Ke pa misliš da pišaš, na ciciban forumu ?

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po maj 18, 2009 11:40 am

fiatpowered je napisal/-a:
Aldin20 je napisal/-a:znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasirali :D no v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..vozijo te ljudje ko prosijo po mestu..malo bolj bodite pozorni bote vidli kako jih vjutro pripeljejo pa zvecer odpeljejo..sred dneva pa jim pride en tut dnar pobrat kaj so doble :) sem vido:D mogoče se to zdj pri vam pojavlo..pri nam je to ze uf in uf:D

A ti lahko tole napišeš še enkrat slovensko, ker tole ni vredno pisanja 5 letnega otroka.

Res se prav mučim z nekaterimi objavami, da ji razumem. Prosim vas, pišite tako da vas vsi razumemo. Svojo narečje pa uporabljajte v vaških gostilnah.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Re: Sumnjivi državljani v BTC-LJ???

Napisal/-a nebivedu Po maj 18, 2009 11:42 am

imilet1 je napisal/-a:Zadnji mesec opažam, da se v BTC-ju ter v okolici večjih centrov v LJ(Lidl, Hofer,Tuš,Bauhaus itd...) vozi kar nekaj avtomobilov znamk opel, bmw,mercedes,alfa itd. s tujimi tablicami kot so I,D,H itd. Vidi se da gre za Romune, Bolgare ali pa Turke. Žal ne znam točno določiti porekla glede na videz. Vsi so srednjih let z tipičnimi brki,malo brade mogoče, malce temnejši... Skratka sumnjivo mi je bilo, da se vozijo npr. po parkiriscu od Lidla po 3,4 kroge ali vec, drugi se vozi okrog bivsega hardija na trznici BTC, tretji spet na tretjem parkingu-skratka na vsakem koncu po eden v radiju cca. 500m-1km.

PS: Vsi so oblečeni v kvazi neke znamke...Hlače na peglo,lakaste čevlje...saj veste kakšen stil oblačenja mislim.

Slučajno kdo ve kaj o tem?

Če se v takem primeru ustaviš malo višje na parkirišču in se postaviš tako, da te ne opazi, boš videl, da sta poleg njega še ene 2 zraven, ki peš hodita in opazujeta ljudi, kaj počnejo. Če bi pa kdo slučajno ključ od avta pozabil v ključavnici (kar se netako redko zgodi kaki mamici z otrokom), pa hitro v avto in ga odpeljat. Na koncu letališke pa ponavadi kombi s prikolico čaka in avto naložijo pa gredo z novim ulovom proti domovini.
Old subarus never die, they just get faster!

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor Po maj 18, 2009 1:03 pm

Jaz sn isto vido zadnič v mb, neki cigani prosačijo pol pa prije po njih nova E-klasa, j***m jim........ cigani prokleti

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Po maj 18, 2009 1:10 pm

A se to kdo norca dela? :roll:

Aldin20
Novinec

Napisal/-a Aldin20 Po maj 18, 2009 1:31 pm

smesno je ampak resnicno :D tko da se noben nedela norca.. al prosjacijo al pa prodavajo kr neke bosh masine itd za male pare :)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po maj 18, 2009 1:58 pm

Aldin20 je napisal/-a:smesno je ampak resnicno :D tko da se noben nedela norca.. al prosjacijo al pa prodavajo kr neke bosh masine itd za male pare :)

prodajajo "real gold" :roll: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Po maj 18, 2009 2:40 pm

Ne kršite mojih "avtorskih" pravic, ker če sem si vzel čas in napisal post dobronamerno, vas prosim, da ne klatite neumnosti, ker onesnaževanje foruma pripomore le k temu, da gre debata v druge vode....

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po maj 18, 2009 2:46 pm

tut sam večkrat opazu podobne osebke v btc-ju, pomoje neki švercerji, lopovi..treba je pazt, da se kej ne pušča po avtu........sam plavi pa itak nč ne kontrolirajo, raje tm na začetku šmartinske j**e.o folk s kontrolami.......
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Napisal/-a rhino Po maj 18, 2009 3:31 pm

Po Mariboru je nova moda...Cigani (zgledajo kot romunski cigani) 3 ženske in ena deklica hodijo po centru z listom papirja in kulico in ogovarjajo ljudi v angleščini,da zbirajo podpise za neke bolne otroke (ne spomnem se točno).Seveda ob podpisu bi tud naj priložil kak € (na listu so podpisi,zraven pa zneski koliko je kdo "kao" dal - zneski so bili od 10€-20€).
Jaz sem sicer rekel,da se podpišem,ampak da nimam kaj preveč denarja.In mi je 10 letni froc v angleščini reče: "Give what you have". Pol sem pa rekel da nič nimam,pa so me gledali (cigani) kot da sem največji kriminalec... :roll: :roll:

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Po maj 18, 2009 3:39 pm

sašo5 je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:pred parimi minutami se mimo bajte pripeljejo cigani, in sprašujejo za staro železo, seveda ga nimam..

to ne moreš verjet..

delajo ja zelo! kradejo žlebove po cerkvah, davkov ne plačujejo, zakonov ne upoštevajo, davkoplačevalci jim pa preživnine plačujemo. na ta način lahko ima vsak mb!

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Po maj 18, 2009 3:52 pm

Fiatfan je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:

to ne moreš verjet..

delajo ja zelo! kradejo žlebove po cerkvah, davkov ne plačujejo, zakonov ne upoštevajo, davkoplačevalci jim pa preživnine plačujemo. na ta način lahko ima vsak mb!

Kaj še čakaš?

smešno je malo vse skupaj, ker si tako posplošil zadevo. nekaj je res od tega naštetega ne pa kr vse po vrsti.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Po maj 18, 2009 4:25 pm

rhino je napisal/-a:Po Mariboru je nova moda...Cigani (zgledajo kot romunski cigani) 3 ženske in ena deklica hodijo po centru z listom papirja in kulico in ogovarjajo ljudi v angleščini,da zbirajo podpise za neke bolne otroke (ne spomnem se točno).Seveda ob podpisu bi tud naj priložil kak € (na listu so podpisi,zraven pa zneski koliko je kdo "kao" dal - zneski so bili od 10€-20€).
Jaz sem sicer rekel,da se podpišem,ampak da nimam kaj preveč denarja.In mi je 10 letni froc v angleščini reče: "Give what you have". Pol sem pa rekel da nič nimam,pa so me gledali (cigani) kot da sem največji kriminalec... :roll: :roll:

jaz sem podpisu dal ime podpis total nečitljiv pa nisn vsote napisu je pa ona rekla kr 100€ pa ok sam nism svoje poštne številke napisu sm od sosednjega kraja :lol:
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po maj 18, 2009 5:32 pm

dnovak24 je napisal/-a:

Res se prav mučim z nekaterimi objavami, da ji razumem. Prosim vas, pišite tako da vas vsi razumemo. Svojo narečje pa uporabljajte v vaških gostilnah.

...narečja so naša dediščina in se morajo uporabljat...

ob 3 zjutraj so ga romuni spraševali kk se pride do Europarka...2xRomunska X5...vozijo pa folk, ki potem prosjači...zjutraj jih pripeljejo, zvečer jih odpeljejo...sredi dneva pa jim denar poberejo-obračun
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Po maj 18, 2009 5:39 pm

zoranwagen je napisal/-a:
dnovak24 je napisal/-a:

...narečja so naša dediščina in se morajo uporabljat...

ob 3 zjutraj so ga romuni spraševali kk se pride do Europarka...2xRomunska X5...vozijo pa folk, ki potem prosjači...zjutraj jih pripeljejo, zvečer jih odpeljejo...sredi dneva pa jim denar poberejo-obračun

To je jasno ja, samo ta stavek pa zmaga :"znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasirali"

wooow... v kolkem času so to pokasirali, oz kak dolgo so zbirali zelezo da so tolko pokasirali. stavek napisan kr tak, sploh nima pomena, sej se sploh neve kaj je hoto povedat al so dosti pokasirali al malo ??
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po maj 18, 2009 5:41 pm

Aldin20 je napisal/-a:v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..

a so bile italijanske tablice ali romunske? :lol:

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po maj 18, 2009 5:50 pm

@adis: dva različna dogodka sta :lol:
@senad: kak ga ti ne razumeš če si mariborčan? :shock:

drugače pa je najboljše ko pridejo črni in tiščijo na računalnik napisan list papirja, da nimajo dnarja in prosijo za otroka. Ko bi vsaj tolk pametni bli, da bi na roke napisali. Ampak ljudje pa še vedno palijo. Js denarja ne dam nobenemu, lahko pa mu grem kej v trgovino kupit kej za pojest al pa kako pijačo, tega pa nočjo :evil:
LP Rok

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po maj 18, 2009 5:55 pm

adis je napisal/-a:
Aldin20 je napisal/-a:v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..

a so bile italijanske tablice ali romunske? :lol:

tip z Italijanskimi tablami ga je vprašal kk do europarka prit....

...je pa videl Romune z X5
...ne smem kar želim...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov