kolesar je napisal/-a:pred parimi minutami se mimo bajte pripeljejo cigani, in sprašujejo za staro železo, seveda ga nimam..
ampak cigani so bili z novim mercedes tovornjakom!
to ne moreš verjet..
ja delajo ljudje, pa majo :P
Aldin20 je napisal/-a:znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasiralino v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..vozijo te ljudje ko prosijo po mestu..malo bolj bodite pozorni bote vidli kako jih vjutro pripeljejo pa zvecer odpeljejo..sred dneva pa jim pride en tut dnar pobrat kaj so doble
sem vido:D mogoče se to zdj pri vam pojavlo..pri nam je to ze uf in uf:D
fiatpowered je napisal/-a:Aldin20 je napisal/-a:znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasiralino v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..vozijo te ljudje ko prosijo po mestu..malo bolj bodite pozorni bote vidli kako jih vjutro pripeljejo pa zvecer odpeljejo..sred dneva pa jim pride en tut dnar pobrat kaj so doble
A ti lahko tole napišeš še enkrat slovensko, ker tole ni vredno pisanja 5 letnega otroka.
Ke pa misliš da pišaš, na ciciban forumu ?
imilet1 je napisal/-a:Zadnji mesec opažam, da se v BTC-ju ter v okolici večjih centrov v LJ(Lidl, Hofer,Tuš,Bauhaus itd...) vozi kar nekaj avtomobilov znamk opel, bmw,mercedes,alfa itd. s tujimi tablicami kot so I,D,H itd. Vidi se da gre za Romune, Bolgare ali pa Turke. Žal ne znam točno določiti porekla glede na videz. Vsi so srednjih let z tipičnimi brki,malo brade mogoče, malce temnejši... Skratka sumnjivo mi je bilo, da se vozijo npr. po parkiriscu od Lidla po 3,4 kroge ali vec, drugi se vozi okrog bivsega hardija na trznici BTC, tretji spet na tretjem parkingu-skratka na vsakem koncu po eden v radiju cca. 500m-1km.
PS: Vsi so oblečeni v kvazi neke znamke...Hlače na peglo,lakaste čevlje...saj veste kakšen stil oblačenja mislim.
Slučajno kdo ve kaj o tem?
sašo5 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:pred parimi minutami se mimo bajte pripeljejo cigani, in sprašujejo za staro železo, seveda ga nimam..
to ne moreš verjet..
Fiatfan je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:pred parimi minutami se mimo bajte pripeljejo cigani, in sprašujejo za staro železo, seveda ga nimam..
to ne moreš verjet..
delajo ja zelo! kradejo žlebove po cerkvah, davkov ne plačujejo, zakonov ne upoštevajo, davkoplačevalci jim pa preživnine plačujemo. na ta način lahko ima vsak mb!
rhino je napisal/-a:Po Mariboru je nova moda...Cigani (zgledajo kot romunski cigani) 3 ženske in ena deklica hodijo po centru z listom papirja in kulico in ogovarjajo ljudi v angleščini,da zbirajo podpise za neke bolne otroke (ne spomnem se točno).Seveda ob podpisu bi tud naj priložil kak € (na listu so podpisi,zraven pa zneski koliko je kdo "kao" dal - zneski so bili od 10€-20€).
Jaz sem sicer rekel,da se podpišem,ampak da nimam kaj preveč denarja.In mi je 10 letni froc v angleščini reče: "Give what you have". Pol sem pa rekel da nič nimam,pa so me gledali (cigani) kot da sem največji kriminalec...![]()
dnovak24 je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:Aldin20 je napisal/-a:znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasiralino v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..vozijo te ljudje ko prosijo po mestu..malo bolj bodite pozorni bote vidli kako jih vjutro pripeljejo pa zvecer odpeljejo..sred dneva pa jim pride en tut dnar pobrat kaj so doble
A ti lahko tole napišeš še enkrat slovensko, ker tole ni vredno pisanja 5 letnega otroka.
Res se prav mučim z nekaterimi objavami, da ji razumem. Prosim vas, pišite tako da vas vsi razumemo. Svojo narečje pa uporabljajte v vaških gostilnah.
zoranwagen je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:Aldin20 je napisal/-a:znanci so z zelezom in to te se v tolari mislim da dobri 1.800.000 kasiralino v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..vozijo te ljudje ko prosijo po mestu..malo bolj bodite pozorni bote vidli kako jih vjutro pripeljejo pa zvecer odpeljejo..sred dneva pa jim pride en tut dnar pobrat kaj so doble
Res se prav mučim z nekaterimi objavami, da ji razumem. Prosim vas, pišite tako da vas vsi razumemo. Svojo narečje pa uporabljajte v vaških gostilnah.
...narečja so naša dediščina in se morajo uporabljat...
ob 3 zjutraj so ga romuni spraševali kk se pride do Europarka...2xRomunska X5...vozijo pa folk, ki potem prosjači...zjutraj jih pripeljejo, zvečer jih odpeljejo...sredi dneva pa jim denar poberejo-obračun
adis je napisal/-a:Aldin20 je napisal/-a:v mariboru mene ob 3 vjutro vprasa italjanske table kak se pride do evroparka:D seveda newem zakaj rabi ob tej uri evropark..sem pa videl romunske table 2 auta oba bmw x5..
a so bile italijanske tablice ali romunske?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov