Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black So jul 25, 2009 8:04 pm

samo mesarec je napisal/-a:shaggx
moj post ni letel nate, ti si napisal korektno, letelo je na black-a

Kar tolaži se da je fiat dober.
Jaz sem tudi tako mislil dokler nisem začel malo bolj aktivno druge avte vozit.In glej ga zlomka-najbolj prepričajo nemci :shock:

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So jul 25, 2009 8:10 pm

samo mesarec je napisal/-a:shaggx
moj post ni letel nate, ti si napisal korektno, letelo je na black-a

ja vem ja jaz sem samo napisal obrazložitev za take ko ne vidijo dalj kot Fiatfan in ostale znamkarje ( sam ne gledat mojga podpisa pa avatarja ... :P )
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So jul 25, 2009 8:19 pm

Fiatfan je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:
black je napisal/-a:Počakaj še malo in naberi za Audija.Boš imel vsaj avto... ;)

kakšen audi lepo te prosim! bo šparu nevem kako dolgo potem bo pa servis bo pa kredit uzel. audi jaooo..

niso nevem koliko slabši, vendar zelo pazi pri teh TD, da ni glava mašine počena. To se je rado naredilo, tako da pazi.

da te nem lih zej kresnu tok da se ti bo glava odšraufala .... :lol: :lol: Sicr pa servisi za VAG sploh niso tak dragi da bi mogi kredit zanj vzeti... to si sicer mislil v prenešen pomenu vem ja.. samo so cene vseh serviov približno enako visoke... pa še bolj udoben je audi....

nočem vw grupa pa da mi dajo zastonj nevem kaj. to je use kar ti povem.

prvo si kupi avto,ne pa pecikla,pol pa pamet soli :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

maj-mun
Nov uporabnik

Napisal/-a maj-mun So jul 25, 2009 9:15 pm

No no..sj se ne rabte kregat,a ni brez veze..sploh pa glede takih dveh vrhunskih motorjou..kot sta tdi in jtd..
Mene uglaunm sam zanima..če se plača nabaut td bravota za kkšn let, let pa pou..
Pa če ma kdo tak motor da napiše iskušnje iz prve roke..

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec So jul 25, 2009 9:22 pm

black
s takšnimi kot si ti je brezpredmetno debatirati in razpravljati kaj je dobro in kaj ne in ti si eden tistih, ki misli da držiš boga za j...a! ker maš nemški avto, pa ne pravim, da niso OK, ampak daleč od tistega kar zahtevajo zanj cenovno. Malo pojdi na carmaneger in boš videl kaj so realne cene enih in drugih, ne pa cene, ki so navite do plafona za NEMCE.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So jul 25, 2009 9:41 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:
black je napisal/-a:Počakaj še malo in naberi za Audija.Boš imel vsaj avto... ;)

kakšen audi lepo te prosim! bo šparu nevem kako dolgo potem bo pa servis bo pa kredit uzel. audi jaooo..

niso nevem koliko slabši, vendar zelo pazi pri teh TD, da ni glava mašine počena. To se je rado naredilo, tako da pazi.

da te nem lih zej kresnu tok da se ti bo glava odšraufala .... :lol: :lol: Sicr pa servisi za VAG sploh niso tak dragi da bi mogi kredit zanj vzeti... to si sicer mislil v prenešen pomenu vem ja.. samo so cene vseh serviov približno enako visoke... pa še bolj udoben je audi....

dobro si bom kupil slavitega VW-ja na lizing, mogoče ti je to kaj znano, potem bom pa ves happy na zunaj kako sem zadovoljen s tem švabom, ko bom pa za štirimi stenami, ko bom vedel, da sem sam, bom pa reku jeb.. švaba ni vreden da ga pes poščije :D takih je ogrooomno veliko, ali si ti tudi med njimi, ko tako hvališ folceka :D

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black So jul 25, 2009 11:32 pm

samo mesarec je napisal/-a:black
s takšnimi kot si ti je brezpredmetno debatirati in razpravljati kaj je dobro in kaj ne in ti si eden tistih, ki misli da držiš boga za j...a! ker maš nemški avto, pa ne pravim, da niso OK, ampak daleč od tistega kar zahtevajo zanj cenovno. Malo pojdi na carmaneger in boš videl kaj so realne cene enih in drugih, ne pa cene, ki so navite do plafona za NEMCE.

Nimam nemškega avta...>avatar<
Brezpredmetne debate so s takimi ljudmi,ki vidijo samo eno znamko.Zame je pa avto pač avto.Meni ni pomembno kaj vozim, povem pa kaj je dobro in kaj ni.Delam pa z avti vseh vrst vsak dan poklicno in doma, zato mislim da se čisto malo pa vseeno spoznam v avte....
Ne zagovarjam pa ne enega ne drugega.Vsak ima svoje slabe lastnosti...eni jih imajo pač več eni manj.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne jul 26, 2009 6:23 am

takih je ogrooomno veliko, ali si ti tudi med njimi, ko tako hvališ folceka Very Happy

Mi imamo pri hiši Fiata in Volceka. Oba kupljena brez kredita. ;)

A ni to najboljše? :wiihuu

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne jul 26, 2009 8:52 am

naslov teme je pisan Fiatfanu" na kožo, zato se tudi ne oglašam in svetujem to tudi vsem drugim, ki si ne lastite oz. niste nikoli prišli v stik s tem motorjem, da to ne počnete, ker nastane sama zdraha......

P.S če bi kupoval fiata ali opela, bi definitivno izbral enega od teh jtd multijet motorjev......verjamem, da je odličen izdelek, ampak neke hvalospeve mu pa ni treba pripisovat vseeno...

P.S1. z fiatom sem nekako zrastel(132 2000gls) sestra je dva punta zvozila in dejansko nikoli nobenih problemov...............sedaj vozi eno leto C1 lahko se razpišem o problemih :P

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Ne jul 26, 2009 10:15 am

hladni je napisal/-a:pa kaj mate vi zdaj tu za eno debato? Vsak kupi tisto, kar mu je pri srcu. Enim Vag, drugim fiat. Tisti, ki palijo na vag že vejo zakaj in so jim pač fiati,alfe gadni, pa ne zato ker so slabi! Jaz nebi italjančkov mel za nič na svetu, ker so strahotno antipatični brez vsake funcionalnosti meni, drugi so zaljubljeni v svojo alfico.
Pa tak btw za fiatfana: stari td je kvečjemu vse ostalo,recimo bosch pumpa in niti slučajno črpalka-šoba, ker to ima Vag koncern. :roll:

ja to imaš pa prav. Pri Vag grupi je še vedno možno dobiti že zdavnaj potopni tdi s " tehnologijo" črpalka-šoba, pri fiat grupi pa že od leta 97 možno dobiti tehnologijo skupnega voda, ki so jo prevzeli popolnoma vsi proizvajalci. Potem pa pri VW lahko bereš o najnaprednejši tehnologiji, pa res neveš a se norce delajo iz ljudi al kaj :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jul 26, 2009 10:53 am

Fiatfan je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:

dobro si bom kupil slavitega VW-ja na lizing, mogoče ti je to kaj znano, potem bom pa ves happy na zunaj kako sem zadovoljen s tem švabom, ko bom pa za štirimi stenami, ko bom vedel, da sem sam, bom pa reku jeb.. švaba ni vreden da ga pes poščije :D takih je ogrooomno veliko, ali si ti tudi med njimi, ko tako hvališ folceka :D

o čem ti tukaj? :lol: :lol: :lol: ker nič se ne navezuje name. :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne jul 26, 2009 11:10 am

da se vam pričkat o tem kdo je boljši.
naslov teme je pisan nekaterim na kožo tako, da prav daleč ne boste prišli z vašimi debatami.

avtorju teme pa:
kupi si kaj drugega za eno leto pa magari bencinca potem pa kupi nekaj dobrega pa tudi če je fiat ali pa audi.
na koncu gre le za tvoj denar in ti se boš vozil okoli z njim.
vseeno ti pa želim uspešen nakup in čim manj stroškov.
lp

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Ne jul 26, 2009 11:22 am

King1 je napisal/-a:da se vam pričkat o tem kdo je boljši.
naslov teme je pisan nekaterim na kožo tako, da prav daleč ne boste prišli z vašimi debatami.

avtorju teme pa:
kupi si kaj drugega za eno leto pa magari bencinca potem pa kupi nekaj dobrega pa tudi če je fiat ali pa audi.
lp

x2 8)

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Ne jul 26, 2009 12:10 pm

avtorju teme pa:
lp

se ne strinjam. Kupi kaj boljšega je relativen pojem. Lahko da mu bo bravo za malo denarja služil dosti bolje kot kakšen uvožen audi a4 tdi s + 300.000 km, kjer ena šoba pride 300 eur.
kupi dobrega bravota jtd in si zmagal!

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Ne jul 26, 2009 12:47 pm

upoštevaj nasvet od king1 ;)
@fiatfan: lej niso uvoženi avto tak b avbav... na začetku maooo večji stroek za veliki servis pom imaš pa mir vsaj moje izkušnje so take...
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne jul 26, 2009 1:09 pm

Fiatfan je napisal/-a:

avtorju teme pa:
lp

se ne strinjam. Kupi kaj boljšega je relativen pojem. Lahko da mu bo bravo za malo denarja služil dosti bolje kot kakšen uvožen audi a4 tdi s + 300.000 km, kjer ena šoba pride 300 eur.
kupi dobrega bravota jtd in si zmagal!

sej tud nisem pričakoval, da se boš strinjal z menoj. ali z komerkoli na a.com

p.s. aja šobe pri fiatu so pa zastonj a ne? pa tud menjat jih ni treba.
;) ;) ;)

lp

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne jul 26, 2009 1:19 pm

99% folka še vedno ne zastopi da je vsak avto po svoje krš in po svoje dober. Enemu nekja dela kar drugemu ne in obratno pa naj gre za katero koli znamko.

Cenovne razlike nastajajo v malenkostih ki so nekaterim pomembne to pa je tudi vse in PIKA.

maj-mun
Nov uporabnik

Napisal/-a maj-mun Ne jul 26, 2009 1:26 pm

avtorju teme pa:
lp

Se strinjam s tabo..
Fiatfan-tud ti maš prou
no sj bom že vidu kaj bo..k bo keš bom itk uzeu eno alfo jtd..za ta cajt bi pa najraj enga bravota td..
Sam še zmer nism dubu odgovora od kkšnga lastnika tega auta
aja pa prosu bi če mi kdo pove kako pa kaj morš točno narest oz. kako gre to če greš kupt auto v italijo..kok je stroškou še zravn pa kaj morš use narest, pa na kaj morš pazt hvala.
Hehe

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po jul 27, 2009 1:46 pm

hladni je napisal/-a:

PD sistem ni star v nam znani obliki, prej je bil jtd na trgu v osebnih avtih zato o zastareli tehniki tukaj ni govora.(PD uveden je konec 90 letih v tej obliki, razvit pa že v 30 letih) Da o prednostih PD napram CR do leta 2006 ne bi niti govoril...recimo pritiski. (seveda so tudi slabosti...zvok,cena,kompleksnost) Pritiski se izenačijo šele z zadnjo generacijo CR sistemov in zato tudi prehod vaga na CR sistem.....

....baje da ima še celo ogromno potenciala za razvoj in če bi se dalo(plačalo) za napredek le tega, bi bil danes zopet korak pred CR-jem.....vendar logično, da ne bo VW razvijal zadeve in plačeval bajne vsote, ko pa sistemi CR na trgu prodajajo na kile....s sistemom P.D bi se vedno dalo razvit več moči ob manjši porabi, dejansko edina pomankljivost je robusnost....

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jul 27, 2009 7:54 pm

no sem zdele mal preletel temo in Fiat fan resno je že čas da e malo pomirišSam vozim fiata let sicer samo tretjega vmes je bil en polom z AX bil je pač šenkan) ampak nikol nisem nobenmu nabijal kaj je avto in kaj ni in pusti narod pri miru naj vozijo tisto kar jim paše pa naj bo na lizing ali na keš,ker si res že rahlo nadležen.Da te še malo poučim o diesel sistemih,ker tudi tam nimaš čisto vse razjasneno,ker črpalka šoba kot jo ti imenuješ pri starih Fiat TD mašinah ni tud približno isto kot Črpalka-šoba sistem pri VW-ju kjer je to en kos ostali pa imajo klasično črpalko in šobe.Ravno tako ima common rail sistem črpalko in šobe.....Maj-mun ti pa kupi kar si lahko privoščiš oz. TD je glasnejši ,bolj občutljiv na mraz (pozna se že če ena grelna svečka pozimi ne deluje)ima pa manj elektronike in vzdrževanje vbrizgalnega sistema je cenejše (šoba,črpalka) pri JTD- ju je pač vse obratno in ena šoba recimo pride tok kot pri TD-ju obnova vseh štirih.Hitrost in poraba sta tam tam edino TD ima malenkost večjo turbo luknjo.JTD -ja mislim da slovenbskega sploh ni,ker kakor vem jih niso pri nas sploh prodajali.Pa še neki za Fiatfan-a:Velik servis za TDI-ja PD 96 Kw (VAG koncern) pride material okol 350€, material za Stilota JTD ali vse ostale JTD-je do 85 Kw pride 300€ govorim o mojih cenah z popustom,redna je 30% + je pa to za vse jermene,šponarje, rolce ,vodne pumpe,filtre in olje tako da neke grozne razlike ni.Turbina košta nekje tam tam,sklopka z vztrajnikom (dvomasnim) ravno tako oz. se za TDI-ja dobi fiksni vztrajnik ki je večen,česar za JTD-ja ne izdelujejo ...Res je sam vozim JTD-ja ampak se enga Passata al pa A6 ne bi branil,če bi ga imel za kaj rabit oz. bi si ga lahko privoščil.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov