MacTron je napisal/-a:Fiatfan: Drager ti je lepo povedal, vozi tudi fiata zato prosim dokaz za 1 milijon km.
Kako jaz vidim, pa verjetno se kateri drugi pise da ima Fiat splosno 2 leti.
Preberi si malo... predno izustis.
http://www.fiat.si/storitve/garancijaplus.asp
IcEm4n je napisal/-a:Pri nas je res samo 2 leti. Sem pa nekje zasledil (že kar nekaj časa nazaj), da imajo nekatere druge države 5 let oz. 500.000km.
BBoss je napisal/-a:
Če pa se bi res našel nekdo, ki bi imel preveč časa in poskušal preveriti to navedbo pa tudi ni panike, pa če mu v garanciji zamenjajo 5x motor al pa karkoli drugega. zaradi takih stroškov enga že ne bodo bankrotirali
FIAT je napisal/-a:
garancija ne pokriva okvar, ki so posledica normalne obrabe; to še posebej velja za zamenjavo ali dolivanje olja ter ostalih tekočin in pa zamenjave naslednjih delov: vžigalne svečke, žarilne (ogrevalne) svečke, filtri, šobe vžiga, pogonski jermeni in jermeni krmiljenja motorja, sklopka, zavorni koluti in zavorne ploščice, zavorne obloge in zavorni bobni zadnjih zavor, amortizerji, varovalke, žarnice, metlice brisalca prednjega in zadnjega stekla, zaključni del izpušnega sistema.
vanmarkus je napisal/-a:fiatfan dej prosim utihni oz. se pozanimaj preden vedno kaj blekneš brezveze
pa dej se še iskreno uprašaj kakšen je fiat po petih letih in kakšen premium nemec
Fiatfan je napisal/-a:vanmarkus je napisal/-a:fiatfan dej prosim utihni oz. se pozanimaj preden vedno kaj blekneš brezveze
pa dej se še iskreno uprašaj kakšen je fiat po petih letih in kakšen premium nemec
Moderatorji in uporabniki.
Zastavil sem konkretno vprašanje in nič ne provociram,saj nimam nič od tega, le odgovor bi rad.
Premium nemec? Js ne poznam nobenega premium nemca oz. znamke? premium znamke so za mene ferrari, maserati itd, če je pa za vas golf premium potem pa tudi dobrono dobro kakšen porš je tud premium, da bo malo po vaše
no da odgovorim na konkretno vprašanje, kakšen bo fiat po 5 letih in kakšen bo premium nemec? razlika bo res očitna. kakšen fiat jtd bo imel za sabo +400.000km in bo seveda bolj zdelan po zunanjosti, "premium" nemec bo pa imel 100.000 pa bo že 10x na servisu, izrednem seveda. Navzven bo seveda lepši. Osebno se raje odločim za fiat group jtd, kateri bo delal in delal, kot pa za najboljši premium izdelek na svetu, kateri bo kmalu podlegel okvaram elektronike in ostalih stvari.
lp
vanmarkus je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:vanmarkus je napisal/-a:fiatfan dej prosim utihni oz. se pozanimaj preden vedno kaj blekneš brezveze
Moderatorji in uporabniki.
Zastavil sem konkretno vprašanje in nič ne provociram,saj nimam nič od tega, le odgovor bi rad.
Premium nemec? Js ne poznam nobenega premium nemca oz. znamke? premium znamke so za mene ferrari, maserati itd, če je pa za vas golf premium potem pa tudi dobrono dobro kakšen porš je tud premium, da bo malo po vaše
no da odgovorim na konkretno vprašanje, kakšen bo fiat po 5 letih in kakšen bo premium nemec? razlika bo res očitna. kakšen fiat jtd bo imel za sabo +400.000km in bo seveda bolj zdelan po zunanjosti, "premium" nemec bo pa imel 100.000 pa bo že 10x na servisu, izrednem seveda. Navzven bo seveda lepši. Osebno se raje odločim za fiat group jtd, kateri bo delal in delal, kot pa za najboljši premium izdelek na svetu, kateri bo kmalu podlegel okvaram elektronike in ostalih stvari.
lp
400kkm in fiat oz. bilokateri avto ko mi boš to dokazal ti kupim nemca![]()
ps:teoretični podatki me ne zanimajo
Fiatfan je napisal/-a:Spoštovani uporabniki,
ali se lahko pri BMW, MB, AUDI, VW tudi dokupi toliko garancije kot pri Fiatu??
Samo ja ali ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov