Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne okt 12, 2003 11:13 am

Ce stane 15 kil, potem je to odlocno prevec, ker je po moje to cist navadna samolepilna "tapeta", le da je morda malo bolj debela in prozorna. Vsekakor pa mora obstajat se kaka varjanta.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

zima prihaja

Napisal/-a seat Ne okt 12, 2003 11:18 am

Glede te folije a to nic ne nardi laku ko jo dol vzames a se pol nic ne pozna :?:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 12, 2003 12:40 pm

Čez normalno havbo je 10K, men je dve plasti lepu, ker mam zaj**** zakjuček havbe in jo je težko zakrivit. Folija ne poškoduje laka nič in jo je lahkota dol vzet. Če najde kdo boljš rešitev, nej nam razvetli duše...
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

zima prihaja

Napisal/-a seat Ne okt 12, 2003 1:26 pm

Se pravi folijonalimas gor pol se vozis celo zimo nakar spomladi folijo dol vzames in se vozis kot da ni bilo nic.Pa se 100% na havbi nic ne pozna saj sem alergicen ce opazim kaksno razliko ali pikico od kamencka. :twisted:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

zima prihaja

Napisal/-a seat Ne okt 12, 2003 1:29 pm

BTW koliko pa pokrije pokrova ta folija se pravikoliko je siroka a je to samo ozek pas :?:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Re: zima prihaja

Napisal/-a Pugi Ne okt 12, 2003 4:16 pm

seat je napisal/-a:Se pravi folijonalimas gor pol se vozis celo zimo nakar spomladi folijo dol vzames in se vozis kot da ni bilo nic.Pa se 100% na havbi nic ne pozna saj sem alergicen ce opazim kaksno razliko ali pikico od kamencka. :twisted:

BTW koliko pa pokrije pokrova ta folija se pravikoliko je siroka a je to samo ozek pas

Js jo mam skoz gor, ker res nč ne mot. Lahko jo daš dol, če hočeš, sam nima smisla... Pozna se nič, skozi ne pride noben kamen. Proti alergiji vzemi Bepanthen ali pa se posvetuj s zdravnikom ali farmacevtom.

Pas je širok 30cm, kar je dovolj za večino avtomobilov. Js mam gor 20+30. Kle loh pogledaš kok se vid.
http://freeweb.siol.net/smrti/Pugi004.jpg
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

zima

Napisal/-a seat Ne okt 12, 2003 4:21 pm

Sej se res nc ne vid a pol pa spomladi dol vzames a mas skoz gor.Kje pa si to dal gor?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 12, 2003 4:28 pm

Fazer.. Skos mam gor že en dobr let.
Slika

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Re: kamencki

Napisal/-a Tommo Po okt 13, 2003 8:21 pm

seat je napisal/-a:Ja pa bi kej pomagalo da bi po koncani voznji smrcek dol vzel in malo pokrov poskropiv z vodo da gre sol in umazanija dol ali pa da bi vsaj vsak vikrend vzel ta smrcek dol

Jaz sem avto pozimi pral vsak vikend in tudi takrat sem vsakič iz pokrova snel smrček in ga tudi upral ampak posledice so bile vseeno.
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

zima

Napisal/-a seat To okt 14, 2003 7:30 pm

No men je trenutno res najboljs resitev folija sam kaj ko ma pa tanova ibiza tolk zajebano havbo sicer je lepa sam ma tolk tistih okroglin da me resno zanima kako bi se tista folija prilegala na pokrov.Sam sem namrec fguul alergicen na kakersne koli napake sam vem pa da noben avto ni imun na kakersnekoli kamencke,odrgnine in podobno.Sam me pa fuul razjezi,v sluzbi imamo nekaj takih kretenov,k ti avtoparkira cist bliz tvojga pol pa ko ne more ven pa vrata kr tisi in tisi pišuka sam ma pa ene stare gare k mu je itak vseen kaksen je men pa nardi ris na avtu :evil: :evil:

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch To okt 14, 2003 8:11 pm

Folija je itak bols k smrcek. Men je un smrcek grd..prov avto nardi grd...ne hvala. :twisted:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

zima

Napisal/-a seat To okt 14, 2003 8:21 pm

Ja sej sm jst tut reku da je smrcek do neke mere grd sam jebes ti lepoto pozimi je vazna funkcionalnost no sej smrcek jo ma pa nima folija ga v nekaterih stvareh prekasa.Sej men ni vazno lepota (no ja vsaj pozimi ne) jst bi avto pozimi v folijo zaviv ce bi kej pomagalo. :cry: Sej pozimi tut zamenjas platisca pa ceprav so zelezna platisca za bruhat pa kaj pozimi so itak vsi avti umazan takoj ko gredo na cesto,men je lepota pomembna poleti ko to lepoto svojga ljubljencka lahko tudi pokazes v vsej velikosti.LP :wink:

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch To okt 14, 2003 8:29 pm

Sej mas prov sam vseen...un rilc tm spredi....sej jst tud morm neki nastimat zato pa spremljam debato an. Pomoje da bo pr men zmagala folija an :wink:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov