Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So avg 22, 2009 5:18 pm

novi megane rs, ko pride ;)

clion je en razred nižje ko focus ;)

novi megane RS
Zadnjič spremenil kolesar, dne So avg 22, 2009 5:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So avg 22, 2009 5:40 pm

Nekateri prevržrnci renoja ste pa full samozavestni. Clio nima kaj počet proti Fokusu, razen če v Fokusu malca. Megana R26-R ne moreš primerjat z Fokusom, ker veste kakšen zgleda megan in ni za vsakdanjo uporabo, proti meganu RS je pa fokus boljši http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... ter4=false
Osebno ko sem se pred dobra pol leta odločal za nakup take vrste avtomobila, me ni clio r27 čisto popolnoma nič presenetil, trd in neudoben, podoben kot clio RS samo kar je za otenek mehkejši, menjalnik se je rad zatikal in v nižjih vrtljajih je bil motor len, recimo kot vti mogel si ga vrtet od 4krpm naprej in ti ta zvok gre počas na živce. Novi megan RS ne bo nič posebnega naredil, po moje se bo uvrstil nekje med starim Meganom RS in Fokusom RS. Osebno nisem privrženec nobene znamke, ker nimam nič od tega, mi je pa veselje sprobavat različne vrste znamk takih raket

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So avg 22, 2009 5:51 pm

Švoh za 305KM... face it :)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So avg 22, 2009 5:55 pm

Prokarjon je napisal/-a:Švoh za 305KM... face it :)

Ne rečem da je ali ni švoh za 305KM, je pa dosti več kot 200KM in ne samo v teoriji

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK So avg 22, 2009 6:34 pm

Sem dalec od privzenca Renaulta, prej nasprotno.. sem pa za razliko od nekaterih realen in nisem zmanipuliran s pripadnostjo emblemu! Dejstvo je da Clio RS ima dobro podvozje!

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi So avg 22, 2009 7:02 pm

Še ena brezvezna tema za kregarijo.............
pskoda je napisal/-a:Nekateri prevržrnci renoja ste pa full samozavestni. Clio nima kaj počet proti Fokusu, razen če v Fokusu malca. Megana R26-R ne moreš primerjat z Fokusom, ker veste kakšen zgleda megan in ni za vsakdanjo uporabo,

Če lahk primerjaš dva avta med katerima je 100km razlike,in en je turbač drugi pa ne,potem čist kamot primerjaš še z Megano R26-R,saj je čist daily car.....
A ne? ;) Pač malo je oskubljen tk da :lol: Se je že odvijala ena tema glede tega avta. :P

Aja pa še to,če bi lahk izbiro med Clio-m RS,pa Focuso RS bi definitivno rajš vzel Clia.Imam svoje razloge,ki jih nebom razlagal.....ne rečem pa da Fokus ni dober avto.
:P :P :P

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So avg 22, 2009 7:14 pm

MuRiCi je napisal/-a:Še ena brezvezna tema za kregarijo.............
pskoda je napisal/-a:Nekateri prevržrnci renoja ste pa full samozavestni. Clio nima kaj počet proti Fokusu, razen če v Fokusu malca. Megana R26-R ne moreš primerjat z Fokusom, ker veste kakšen zgleda megan in ni za vsakdanjo uporabo,

Če lahk primerjaš dva avta med katerima je 100km razlike,in en je turbač drugi pa ne,potem čist kamot primerjaš še z Megano R26-R,saj je čist daily car.....
A ne? ;) Pač malo je oskubljen tk da :lol: Se je že odvijala ena tema glede tega avta. :P

Aja pa še to,če bi lahk izbiro med Clio-m RS,pa Focuso RS bi definitivno rajš vzel Clia.Imam svoje razloge,ki jih nebom razlagal.....ne rečem pa da Fokus ni dober avto.

Mene pa samo zanima, če slučajno veš zakaj pri cliotu potem predelujejo podvozje, kar nekaj lastnikov če je tako dober, to mi nikakor ne gre v glavo

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi So avg 22, 2009 7:17 pm

pskoda je napisal/-a:
MuRiCi je napisal/-a:Še ena brezvezna tema za kregarijo.............

Mene pa samo zanima, če slučajno veš zakaj pri cliotu potem predelujejo podvozje, kar nekaj lastnikov če je tako dober, to mi nikakor ne gre v glavo

To boš mogu pa lastnike vprašat ;) Zdaj sm še filmček pogledal,pa mrm rčt da ga po ovinkih clio že skorajda potiska,na ravnini je pa čist druga zgodba--tam se pol pokažejo viška konji pa turbo.

dox
Novinec

Napisal/-a dox So avg 22, 2009 7:20 pm

pskoda nimam nič proti tebi pa nič .. samo sem vido že v eni temi da si proti zelo proti cliotu. nevem ali si sprobal oba ?

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii So avg 22, 2009 7:23 pm

Nikakor ne vidim smisla te teme razen kreganja? Me lahko kdo prepriča drugače, če ne lock...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo So avg 22, 2009 7:26 pm

Definitivno Fokus :)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So avg 22, 2009 7:27 pm

dox je napisal/-a:pskoda nimam nič proti tebi pa nič .. samo sem vido že v eni temi da si proti zelo proti cliotu. nevem ali si sprobal oba ?

Seveda sem sprobal oba, ker moram kar nekaj časa delat za dobrih 21k eur oz moja corsa z tako oprebo ki jo imam je vredna malo manj kot 23k eur. Nikoli nisem bil proti cliu, nasprotno clio je zelo dober avto, samo na živce mi gre ker ga eni tako hvalijo kot da je bog in batina. Nekje na avtomobilizmu sem prebral (mislim da je bil lastnik clia), da opel ne zna naredit podvozje?! Hallo ali slučajno eibach izhaja iz francije, ki ga že nekaj časa vgrajujejo v renoje. Drugače je pa ta tema čisto brezvezna

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory So avg 22, 2009 7:39 pm

V tem videu bi moral nardit še obratno, da bi focus zasledoval clia. Veliko lažje je vozit zadaj, tudi če cesto poznaš v nulo.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So avg 22, 2009 8:03 pm

Kaj poste pa o tem rekli? Močno dvomim da bo clio tako blizu
http://www.youtube.com/watch?v=_rAE-N70Ab0

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO So avg 22, 2009 8:18 pm

men osebno renault dela take grde, mislil sm si uzet tega novega megana RS ker mi uspredaj nezgleda napačen, samo ko sm videl kakšen je uzadi - ma ista astra OPC :D :D :D jebeš tak avto met ko kopira po drugih :D

drugače tale tema clio vs fokus je neprimerna, matej z to temo si čist mim falil ;)

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 So avg 22, 2009 8:22 pm

gasy je napisal/-a:Nikakor ne vidim smisla te teme razen kreganja? Me lahko kdo prepriča drugače, če ne lock...

Tocno tako...tema je brezpredmetna,kjer bodo na svoj racun prisli zagovorniki ene in druge znacke...to se pa ve kam pelje...dead end :roll:

Clio RS vs Focus RS :lol: :lol: :lol: :lol:

dox
Novinec

Napisal/-a dox So avg 22, 2009 8:23 pm

neven niti kak bi lahko to primerjali. zakaj pa potem ne primerjaš npr focusa z nekim avtom ki ima 100 konjev več od njega? brezveze. itak nebomo nikam prišli

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So avg 22, 2009 8:27 pm

To se pa z vsem zadnjim trem postom strinjam

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So avg 22, 2009 8:57 pm

najjače je pa itak to, da se v tej temi derejo kak je Renault RS zakon tisti, ki vozijo razne 1.2 mlinčke z Interspar nastavkom uzad. :roll: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So avg 22, 2009 9:11 pm

GiGi1985 je napisal/-a:najjače je pa itak to, da se v tej temi derejo kak je Renault RS zakon tisti, ki vozijo razne 1.2 mlinčke z Interspar nastavkom uzad. :roll: :lol: :lol:

2x

polovica od teh pa še slik od focusa RS ni videla
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov