clion je en razred nižje ko focus

novi megane RS
pskoda je napisal/-a:Nekateri prevržrnci renoja ste pa full samozavestni. Clio nima kaj počet proti Fokusu, razen če v Fokusu malca. Megana R26-R ne moreš primerjat z Fokusom, ker veste kakšen zgleda megan in ni za vsakdanjo uporabo,
MuRiCi je napisal/-a:Še ena brezvezna tema za kregarijo.............pskoda je napisal/-a:Nekateri prevržrnci renoja ste pa full samozavestni. Clio nima kaj počet proti Fokusu, razen če v Fokusu malca. Megana R26-R ne moreš primerjat z Fokusom, ker veste kakšen zgleda megan in ni za vsakdanjo uporabo,
Če lahk primerjaš dva avta med katerima je 100km razlike,in en je turbač drugi pa ne,potem čist kamot primerjaš še z Megano R26-R,saj je čist daily car.....
A ne?Pač malo je oskubljen tk da
Se je že odvijala ena tema glede tega avta. :P
Aja pa še to,če bi lahk izbiro med Clio-m RS,pa Focuso RS bi definitivno rajš vzel Clia.Imam svoje razloge,ki jih nebom razlagal.....ne rečem pa da Fokus ni dober avto.
:P :P :P
pskoda je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:Še ena brezvezna tema za kregarijo.............pskoda je napisal/-a:Nekateri prevržrnci renoja ste pa full samozavestni. Clio nima kaj počet proti Fokusu, razen če v Fokusu malca. Megana R26-R ne moreš primerjat z Fokusom, ker veste kakšen zgleda megan in ni za vsakdanjo uporabo,
Če lahk primerjaš dva avta med katerima je 100km razlike,in en je turbač drugi pa ne,potem čist kamot primerjaš še z Megano R26-R,saj je čist daily car.....
A ne?Pač malo je oskubljen tk da
Se je že odvijala ena tema glede tega avta. :P
Aja pa še to,če bi lahk izbiro med Clio-m RS,pa Focuso RS bi definitivno rajš vzel Clia.Imam svoje razloge,ki jih nebom razlagal.....ne rečem pa da Fokus ni dober avto.
:P :P :P
Mene pa samo zanima, če slučajno veš zakaj pri cliotu potem predelujejo podvozje, kar nekaj lastnikov če je tako dober, to mi nikakor ne gre v glavo
dox je napisal/-a:pskoda nimam nič proti tebi pa nič .. samo sem vido že v eni temi da si proti zelo proti cliotu. nevem ali si sprobal oba ?
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov