abbe je napisal/-a:@kolesar ne to se mi ne zdi normalno.sam ves koliko je stvari ki se mi ne zdijo normalne pa nebom klicau policije
@digi1985 sicer ne poznam ceste ampak kar vem so ceste izven naselja dost siroke za 2 avta in kolesarja.sj ce bi su avto z nasprotne strani bi pa lahko prehtel kolesarja verjetno brez a bi se mu ti umuikal.
p.s. samo predvidevam ker ceste ne poznam in nevem kok je siroka...
joztom je napisal/-a:Potrebuješ močan avto, da te nobeden ne prehiti. Tudi če ima neumne ideje, jih v ogledalu vidiš in ga pravočasno zapreš. Vsaj jaz spremljam dogajanje ves čas pred sabo in za sabo, to mi je ostalo od motorje za preživetje. Sicer nas pa Žlender uči, hitrost povzroča impotenco, impotentni že itak počasi vozijo in niso toliko nevarni. Nam jemljete težke denarje za kubike in konje, potem pa tega ne smemo konzumirati, nevoščljivci bi pa še policijo ščuval, katere ideje?
c.o.b. je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Potrebuješ močan avto, da te nobeden ne prehiti. Tudi če ima neumne ideje, jih v ogledalu vidiš in ga pravočasno zapreš. Vsaj jaz spremljam dogajanje ves čas pred sabo in za sabo, to mi je ostalo od motorje za preživetje. Sicer nas pa Žlender uči, hitrost povzroča impotenco, impotentni že itak počasi vozijo in niso toliko nevarni. Nam jemljete težke denarje za kubike in konje, potem pa tega ne smemo konzumirati, nevoščljivci bi pa še policijo ščuval, katere ideje?
a morm sploh kej napisat al je samoumevno, kaj si mislm o teb ?
xandrej je napisal/-a:Zato so pristojni organi! ne pa Policaj s.p. Dajte no kaj ga serjete... Se pravi se ti en ne dopade pa ga greš kuj pa kličeš pa ... Daj no...
nebivedu je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Zato so pristojni organi! ne pa Policaj s.p. Dajte no kaj ga serjete... Se pravi se ti en ne dopade pa ga greš kuj pa kličeš pa ... Daj no...
Ne ne gre zato, da se ti nekdo ne dopade, ampak če vidiš, da je voznik orenk pod vplivom alkota in vijuga po cestah, potem lepo policijo pokličeš, da ga spravijo iz ceste.
ce je kle kdo d**** si to ti.povrh pa si se nepismen.nisem napisal da je to ok pa sprejemljivo.ampak policije pa nam klicau zarad tega.geronimo je napisal/-a:Problem je v tem, da so ceste za vse iste, torej jih delimo z pacienti tipa abbe in njemu podobnimi, ki so jim prehitevanja čez polno in v škarje nekaj sprejemljivega. In da naj se ne sekiramo zaradi takih debilov, lahko reče samo nekdo, ki počne isto in misli, da če prehiti fotra, ki pelje 2 mulca domov iz šole, da je kralj ceste.
Strokovnjak je napisal/-a:Denimo da nekdo vozi kontra po AC. Kaj zdej bom Policaj s.p. če bom javil na 113![]()
Situacija je dokaj analogna pijancu ali pa debilu za volanom, katerim očitno nekateri dajete potuho.
Strokovnjak je napisal/-a:Vsak naj zase briga ... žalostno da taka miselnost prevladuje na forumu. "Sliči" mi na primer prometne nesreče in se vozniki mirno vozijo mimo ne da bi ponesrečencem pomagali ali vsaj zavarovali kraj nesreče - se pač brigajo zase.
Poznam primer, ko je nekdo šel v Avstralijo obiskat strica in tam vozil "po domače", večinoma se ni držal omejitev in podobne fore. Prav kmalu ga je dohitela patrulja, ustavila in opozorila, da če bo tako nadaljeval, mu grozi huda kazen in začasni zaseg vozila. Policist mu je tudi namignil, da so ga ustavili ker so dobili v kratkem času veliko prijav na njegov račun.
Ni kaj, balkanci smo in balkanci bomo, vsaj kar se tiče vozniške kulture. Nekaj kar drugod sproži val zgražanja je pri nas popolnoma dopustno in vsakdanje.
Po forumu brska: tomzzi in 2 gostov