fare je napisal/-a:Če pa so živali zelo vztrajne jih pač zastrupiš. Vzameš kak košček mesa, noter nabašeš strup za podgane in adijo kosmatinci!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
obcasnigledalec je napisal/-a:fare je napisal/-a:Če pa so živali zelo vztrajne jih pač zastrupiš. Vzameš kak košček mesa, noter nabašeš strup za podgane in adijo kosmatinci!
To je pa najbolj kruta smrt, ker žival ne pobere takoj, so nam enkrat tako zastrupil mačko in je blo živa groza gledat to umirat. Pa to je blo še daleč nazaj ko so bili veterinarji samo za živino.
Mačko vzgajat? Sem sprobal, ne gre.
cruiser1 je napisal/-a:Resnično me preseneča, da vam je tako hudo, če vam maček malo popraska avto. Mislim, da pretiravate. A ste res tako obsedeni s plehom, da bi nekateri kar pobijali in zastrupljali zaradi majhne praskice, ki se je sploh ne vidi? Pravo škodo na avtu so meni naredili samo butasti dvonožci, ki ne znajo parkirati. Kaj bi jih moral postreliti?
Patrik_A3 je napisal/-a:Nekateri cenimo to kar imamo in nam ni vseeno če nam TUJE glupe mačke skačejo po avtu in delajo praske ter ga umažejo z tacami. Ko si boš kupo kakšen bolj novi avto boš tudi sam ga malo bolj ceno in ti nebo vseeno če ti bo tuja stvar delal škodo na tvoji stvari za katero nisi na cesti pobral denarja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov