bass je napisal/-a:Edino gorivo vredno omembe kar se tiče čistosti, oktanov itd. je Shell V-power.
Skoraj prozorno, vonj po alkoholnih ozr. acetonskih hlapih. Mirnejši tek motorja, večja odzivnost, več navora in moči...neverjetna razlika je.
Samo cena je pa tudi top.
Reklamirajo ga kot gorivo za Ferrarije in moram reči, da se popolnoma strinjam.
Tele razne ultiprimadriske pa pozabte.
Bel-Tirid je napisal/-a:zakaj pa 98 ni ultimax, bi šu mogoče večkrat tankat na patrol
Kot študent sem delal 1 leto(4 x po 3 mesece) na Petrolu na znameniti Tržaški 36 v MB. Kaj lopovščine sem tam videl strani prodajalcev že lahko meji na legendo! Ultimax sem res na polno tankal v Hočah iz radovednosti kaj se pa tiče ostalega pa niti bobi palčk več ne kupim tam. Pa verjetno je vseh pumpah v Slo enako.lp.rumena ibiza je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:zakaj pa 98 ni ultimax, bi šu mogoče večkrat tankat na patrol
bo tudi 98 kmalu izboljšan...
majce promocijske imamo prodajalci, bele. tko, da jih ne talajo okrog za darila...še mi smo jih komaj dobil...
glede izboljšave pa pustite se presenetiti, itak bo pa tko kot je povsod, enim bo pasal enim ne bo pasal...
ne vem, če je res upadla prodaja goriva tko drastično, pač pa se gre za to, ker ima konkurenca tut ( sicer že nekaj časa ) novo gorivo.ne mormo zaostajat!
še to o vodi, dovoljena količina v podzemnem rezervarju je 4mm vode...rezervar je paaa faaaaaaaaaaajn velik..cisterna pride z plombo ( se pravi ne more nihče nič ), če pa kaj čarajo kje drugje pa ne vemo...
ne zagovarjam jih, se zgodi, da kdo reklamira gorivo, ker ma vso pravico, tko kot nekdo reklamirat mobitel al pa pulover...ne zagovarjam pa to, da se ne čistijo podzemni rezervarji in to je krivo za reklamacije...
tko pač je...
Ne 7 let ampak 12!slatncan je napisal/-a:no lahko potrdim da so zadeve boljše, sam sem že namreč 1 leto tam kot študent v avtopralnici, in v tem letu nisem opazil nikakršnega mešanja vitrexa, prelivanja olja, dajanja navadnega mila v mašino za pralnico, vsaj v moji prisotnosti!ampak glede na to da si napisal za stari zakon gledea alkohola predvidevam da si bil tam 7 let nazaj. takrat pa verjamem da so se take stvar počele. zdaj se mi zdi da je preveč teh anonimnih obiskov ter ocenjevalcev da bi si lahko kaj takega privoščili. tudi šef se je malo zbrihtal in pazi na vsako malenkost da ni kaj narobe, ker tudi mislim da pri upadu prometa si kake pi*darije ne morejo privoščiti. kar se pa menjave olja tiče...to je pa razred zase. ampak s tem ne mislim da se nebi delalo tako kot se more, se tudi nalilo takšno olje noter kakšno stranka kupi/zahteva, ampak mislim s tem to da je to potrata časa in novega olja!ampak ok...če folk če takšno menjavo smo tam da to naredimo.
je pa tut res da se je v 7h letih mislim da kar spremenil delavski kader, in s tem tut verjamem da so se zadeve poboljšale.
lp, slatncan
dominic je napisal/-a:s... petrol trzaska, planet tus, selnica ob dravi (delam dobre km, avto mi gre povsod ok, dober vzig, tako hladen kot mrzel...nimam kaj rect), mam pa obcutek...da vedno ko sem tankal po dezju...so bili rezultati porazni na OMV bezena, petrol Ruše, lovrenc, sicer nevem kako so narejeni rezervarji, vendar so po moje premalo zasciteni...najraje tankam tam kjer je zelo velika pretocnost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov