Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ali imate navado trobit na cesti ?

Da
96
60%
Ne
65
40%

Skupaj glasov : 161

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Ali trobite na cesti ?

Napisal/-a dejvi Če sep 10, 2009 1:05 pm

Daedalus je napisal/-a:
DragonForce je napisal/-a:Odpiram novo temo, ker me zanima, ali trobite na cesti, ko pride kakšna situacija?
Nase sem vedno jezen, ker se vedno prepozno spomnim, da bi potrobil kakšnemu norcu.

Enako.

Je pa res da sm jo kk mesc nazaj kr lepo izkoristu, ko je ena baba prokleta z X3-jem rikvercala drito u moj avto...potrobim, se ustavi kkšnih 10cm pred mojim odbijačem in me pogleda kot tele...seveda z mobitelom u roki. :roll:

Evo, to pa tudi mene vrže iz tira. Ne samo, da nima pojma in osnov vožje, celo arogantno vihti v rokah telefon. Ničkoliko teh situacij...Taka bi si zaslužila nekaj poštenih batin po nagi riti. :-:o

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Če sep 10, 2009 2:05 pm

ni dneva da ne bi trobil. preveč kretenov je na cesti! 1x si morem zamenjat hupo kr ima tak zvok kot da je skuter :roll: kateri malo starejši avto oz. znamka ima dobro hupo? če ma kdo za prodat naj mi piše PM

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Če sep 10, 2009 2:16 pm

Ne. Imam dve tipki za trobljo na volanu, pa se nobene ne spomnem uporabiti :)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če sep 10, 2009 2:25 pm

PiWPiW je napisal/-a:ni dneva da ne bi trobil. preveč kretenov je na cesti! 1x si morem zamenjat hupo kr ima tak zvok kot da je skuter :roll: kateri malo starejši avto oz. znamka ima dobro hupo? če ma kdo za prodat naj mi piše PM

jaz sem dve hupi skup vezal. tako da dobiš dvoglasno ven. ker sem imel tudi takšno skutersko hupo na astri pa meganu :lol: da ti gre bolj na smeh kot pa kaj druga :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Če sep 10, 2009 2:38 pm

v moj avto pride v kratkem tole (zahec), sam za naše voznike, da jih mal zbudim da nebojo spal za volanom :)

Slika

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost Če sep 10, 2009 2:52 pm

HaMzO je napisal/-a:v moj avto pride v kratkem tole (zahec), sam za naše voznike, da jih mal zbudim da nebojo spal za volanom :)

Slika

kaj bojo srali :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Če sep 10, 2009 3:07 pm

O ja.. trobim.. :D

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če sep 10, 2009 3:10 pm

probam se zadržati ampak kot veste včasih ne gre sploh pa če si tok na cesti kot sem jast.

lp

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly Če sep 10, 2009 3:53 pm

Nimam trobe. Weight reduction.
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če sep 10, 2009 4:00 pm

E pa mora se :D Ni kaj zato jo imamo .najhuje so tiste pri zeleni puščicici v desno ali rumeni v levo :twisted: v torek v KR avto šola sploh ne vidi gluan ,da ima rumeno on pa stoji do konca, pol pa potegne :shock: :roll:

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če sep 10, 2009 4:21 pm

McFly je napisal/-a:Nimam trobe. Weight reduction.
:lol:

drugače pa če kdo zaspi na semaforju al pa kakemu, ki dela gužvo z nadzvočno hitrostjo izven naselja in se noče odmaknat včasih.
LP Rok

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Pe sep 11, 2009 12:06 am

normalno, da potrobim lenuhim za volanom, pred semaforji in še kje, je pa zanimivo, ko sem bil spomladi v Shanghai-ju, tam pa nepoznajo vožnje kot, da nonstop trobijo in to je nenavadno. Vprašam zakaj vsi trobijo, mi odvrne, da samo tako opozarja nase in da je to popolnoma normalno. No za primerjavo, da je Shang. po velikosti za 2 in še malo Slo. Slo ima cca 21000 km2, Shang. pa 44000km2 in 20 mio prebivalcev, tako, da smo mi angeli proti njim, ko pa sem bil pred kratkim v Osaki, tam pa tega ne doživiš. Sredi ceste, sta se 2 smrkolina vozila s kolesom in eden pade, bolj nalašč, kot po nesreči in se ni dvignil več kot 10 min, s tem pa je naredil kolono cca 10-12 avtomobilov in niti eden ni zapiskal, samo pogledovali so iz avta in mirno čakali kaj bo. Nasprotje nas, kajti mi bi jih poslali od koder so prišli al pa še koga obrcal, da bi imel razlog za ležat na tleh.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Pe sep 11, 2009 12:11 am

Uf, sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje komu potrobil :) Najbrs kakemu znancu, če ga srečam na cesti :)

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Pe sep 11, 2009 5:49 am

Jaz trobim le v CityPark garažni hiši, če se kdo ustavljna pred vrhom klančine in čaka desne ki imajo 2-metrske STOP znake. Edino tam me pogreje, ker moram potem kurit sklopko v klanec.

LP.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Pe sep 11, 2009 6:30 am

Če imam dovolj časa, da bi trobil, potem situacija ni kritična in ne trobim. Če pa je situacija dovolj kritična, pa nimam časa, da bi trobil :P
Tako da koleriki, ki trobijo ko jih zgrešiš za 35 metrov, lahko se zamislite. Če si imel čas trobit, si imel čas tudi odreagirat z volanom ali zavoro ali itd...

Pa še to - tudi jaz sem bil včasih kolerik :lol: Pa sem sčasoma ugotovil, da prvič - čisto nič ne pomaga, drugič - če ne zganjam terorja nad drugimi, tudi sam pridem domov dost bolj miren.

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Pe sep 11, 2009 6:44 am

HaMzO je napisal/-a:jaz sm pa miren in strpen človek, zakaj bi nekam hitel pa trobil naokoli, lepo počas in varno, v Ljubljani imamo najbolše voznike in voznice zato nam ni potrebno prehitevat čez dvojno črno in trobit naokoli, ker gre promet zelo tekoče, še posebej takrat ko gremo iz služb domov :lol: :lol: :lol: :lol:

tole je pa resnica :P
tudi sam delam v centru naše Žabarije in se domov vračam ob pravem času , da do doma izgubim še tiste živce ki mi jih nadrejeni v službi niso spili.

lp

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec Pe sep 11, 2009 11:04 am

belkaena je napisal/-a:Jaz trobim le v CityPark garažni hiši, če se kdo ustavljna pred vrhom klančine in čaka desne ki imajo 2-metrske STOP znake. Edino tam me pogreje, ker moram potem kurit sklopko v klanec.

LP.

x2. Pa ne toliko da se ustavljajo tisti na klancu, ampak tisti, ki peljejo v stilu boli ga in ne šimfa stop znaka. Se mi je enkrat tako en golf zapeljal ko sem bil že skoraj gor, na milimetre, mu pohupam, človek me prestrašeno pogleda in začne mahat z rokami v paniki dokler ne butne volana in stisne hupe. m****n.
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Pe sep 11, 2009 11:39 am

trobim sam če me je kdo npr. izsilu pa sploh ne ve tega, ker eni napol spijo za volanom..

drgač pa hupanje v švici je npr. v naseljih prepovedano, takoj kazen 150€... (samo v življenskem primeru), če je v nevarnosti pločevina nima veze..

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe sep 11, 2009 11:46 am

NejcZ je napisal/-a:O ja.. trobim.. :D

Kakršn fotr tak sin :D haha

Am jz ne trobim. Edino res, da mi kdo na semaforji zaspi. Tisto res na hitrco malo pipknem to je to.

W|zz je napisal/-a:Uf, sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje komu potrobil :) Najbrs kakemu znancu, če ga srečam na cesti :)

hehe jaz, če kakšnega znanca vidim na cesti mu blendam ko budala, tak da bom enkrat žarnice skuru XD haha. Mislim, da se znanec počuti ko bi bil v diskoteki, ko mu blendam :D
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe sep 11, 2009 1:49 pm

Jao jao ljudje božji...tle si montirate neke dvojne hupice pa nevemkaj...raje si tole priskrbite:

http://www.youtube.com/watch?v=hMy0H_yS ... re=channel
al pa tole:
http://www.youtube.com/watch?v=-LdEJuVd ... re=channel
:P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov