lizard je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:cuteboy1988 je napisal/-a:pršparaš, pa ti paše al ne, če ti kj ni všeč, pa ne rabš pisat bednih komentarjev, ampak enostavno ne klikni na objavo.
P.s.:če te neb zanimal, neb kliknu na objavo, tak pa boš prvi tankal na bencinski
Klinknil sem ravno zato, ker se mi je kar zdelo za kaj gre. Komentiral sem pa zato, ker mi grejo na živce taki in podobni triki trgovcev, ki ovcam stalno vceplajo v glavo koliko bojo prišparali, če bodo pri njih zapravljali!!
Kaj češ, ljudje smo si različni. Eno so pač taki, da jim je važno, da pri neki stvari prišparajo, ne glede na to koliko stane, vse jim pač pomeni, da jim je uspelo pri neki brezvezni stvari malenkost prišparat.
Recimo primer - En tak človek kupuje pohištvo, ki stane 60.000 €. In mu uspe zbiti ceno na 59k in potem je ves vesel kako je prišparal 1000 €, če bi pa kupil pohištvo za 40k € bi pa prišparal 20k, ampak ti ni važno, važno da je tam shandlal za 1k evrov in je zdaj ves masten in slinast.
Pri avtih bi bilo denimo takole, da zdaj je tale cuteboy pršparal 3 € na Tuš črpalki, če bi pa kupil avto s pol manj konji in kubiki pa bi na leto prišparal par sto evrov če ne več, a to ni važno, važno mu je da je zdaj prišpral ogromnih 3 €Pa mogoče se bo zdaj še več vozil, da bo lahko čim hitrej spet na črpalki in spet prišparal 3 €.. Juhuuuuuuu.
? kr neke...enam pa res prbija