Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 Če sep 10, 2009 4:56 pm

lizard je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:
cuteboy1988 je napisal/-a:pršparaš, pa ti paše al ne, če ti kj ni všeč, pa ne rabš pisat bednih komentarjev, ampak enostavno ne klikni na objavo.

P.s.:če te neb zanimal, neb kliknu na objavo, tak pa boš prvi tankal na bencinski :!:

Klinknil sem ravno zato, ker se mi je kar zdelo za kaj gre. Komentiral sem pa zato, ker mi grejo na živce taki in podobni triki trgovcev, ki ovcam stalno vceplajo v glavo koliko bojo prišparali, če bodo pri njih zapravljali!!

Kaj češ, ljudje smo si različni. Eno so pač taki, da jim je važno, da pri neki stvari prišparajo, ne glede na to koliko stane, vse jim pač pomeni, da jim je uspelo pri neki brezvezni stvari malenkost prišparat.

Recimo primer - En tak človek kupuje pohištvo, ki stane 60.000 €. In mu uspe zbiti ceno na 59k in potem je ves vesel kako je prišparal 1000 €, če bi pa kupil pohištvo za 40k € bi pa prišparal 20k, ampak ti ni važno, važno da je tam shandlal za 1k evrov in je zdaj ves masten in slinast :).

Pri avtih bi bilo denimo takole, da zdaj je tale cuteboy pršparal 3 € na Tuš črpalki, če bi pa kupil avto s pol manj konji in kubiki pa bi na leto prišparal par sto evrov če ne več, a to ni važno, važno mu je da je zdaj prišpral ogromnih 3 € :D Pa mogoče se bo zdaj še več vozil, da bo lahko čim hitrej spet na črpalki in spet prišparal 3 €.. Juhuuuuuuu.

? kr neke...enam pa res prbija

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če sep 10, 2009 4:59 pm

Saj ni letelo direkt na tebe. Samo kritika na ljudi, ki padajo na take fore. Saj to maš vsepovosd.

Znižajo nek artikel, in ga zato potem kupiš 2x, samo za to, da si zdaj dvakrat prišparal, v resnici pa ga mogoče ne bi kupil niti 1x kaj šele 2x in bi prišpral še največ.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Če sep 10, 2009 5:00 pm

Tule se popolnoma strinjam z cuteboy1988. Fant je pač objavil, da se da neki prišparat, sej ni reku da bo kdo obogatel za teh 3,6 euro.
Sam tankam večinoma pri Tuš pumpi pri planetu, celjani tak vejo kje je in s tem ko tankam tam, pomeni da ko grem s punco na pijačo mi eno rundo časti tuš oil. :lol: Pa tudi gužve ni nikoli, tako da ni panike.
Sam imam dost opravka z ljudmi in večina jih v zdajšnih časih varčuje na polno, dosti pa je takšnih, ki gledajo dobesedno na 1 cent , ne pa na 3 eure.

LP

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če sep 10, 2009 5:04 pm

jooj kok eni pametujete...

pač nekateri bodo tankali,tam kjer se jim bo zljubilo,drugi vedno pri izbranem ponudniku itd.

Če pa pogledaš iz druge strani.... redno obiskovanje takšne črpalke,se ti pa že malce pozna.... kako že pravijo... zrno na zrno pogača,kamen na kamen palača :)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če sep 10, 2009 5:34 pm

Zdej pa šleperisti v akcijo :)
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 Če sep 10, 2009 5:35 pm

:D ja no, moj namen objave je, da pač kdor je blizu bencinske pa tega ne ve, da naj gre tja tankat ker ga bo najceneje prišlo.Na koncu se pa itq vsak sam odloči kje bo tankal, osebno pa sam tankam na 24/7, kjer nimam stika s trgovcem, dam keš v avtomat pa natankam, gre najhitreje, če ne tam, pa na Tuš oilu.Izogibam se le Petrola, ker sm opazil, da mi tam najbolj hitro požge benz :)

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Če sep 10, 2009 9:35 pm

Misak je napisal/-a:Zdej pa šleperisti v akcijo :)

komot, problem je le omejitev 60l na eno tankanje ;)
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če sep 10, 2009 10:15 pm

RedBull™ je napisal/-a:kako že pravijo...
zrno na zrno pogača,
kamen na kamen palača

evro na evro - pa se še zmeraj ne splača :lol:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe sep 11, 2009 7:30 am

cruiser1 je napisal/-a:
cuteboy1988 je napisal/-a:[
ja prišparaš, tud ko se gorivo za 2 centa draži, so črpalke polne, tak da ne pametuj!

En qurz pršparaš! Nikoli nisem razumel gužve na bencinski pred podražitvami. Moj čas več cenim, kot pa par centov zaradi katerih čakaš in čakaš v vrsti.

cuteboy1988 je napisal/-a:ja čuj...1 ura dela je to :) v tolarjih pa 862,70 sit, kar pa ni malo

Tolarjev ni več! Ta primerjava totalno brezpredmetna! Zdaj pa še zračunaj koliko je to v dinarjih :roll: !!
In itak bo vsak te 3 eur (in še več) pustil prav na tej pumpi, ker bo kupil še cigarete ali pa sladkarije...

pred uvedno evra maxi štruca 166 sit - danes 1,66 evra
pred uvedbo evra kavica 100 sit - danes 1,00 evro
pred uvedbo evra makaroni 78 sit - danes 0,78 evra

ČE malo bolje pogledaš, smo samo vejico za 2 mesti prestavili (ker se je vmes vse tok podražilo), torej moraš računat, da je 3,60 vera isto kot nekoč 360 sit!!!
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe sep 11, 2009 8:43 am

Ste čudni ej. Nekdo vam da popust 6c po litru, če se tanka min. 60l, vi pa da en k...c pršparaš. :roll:

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Pe sep 11, 2009 9:19 am

jaz bom že natankal na tušu kesel je tak prazen ,no sej drugače tudi veliko tankam tam ne samo zaradi akcije !! zakaj pa ne bo pa za kakšno kavico ostalo :D :D

kurent
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a kurent Pe sep 11, 2009 9:25 am

Če greš mimo pač tam tankaš. Ampak metanje za vsak evro pa je izguba nekaj vsaj za mene še bolj vrednega: časa. Ti mikro prihranki se ne poznajo, razen če nimaš res mizerne plače.

Problem je bolj da je taki bum za 6 centov cenejše gorivo in to oglašujejo kot bi morali vsi sedaj prileteti k njim ko je tako oh in sploh ugodno.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe sep 11, 2009 9:42 am

Oglašujejo 6 let obstoja, ponujajo pa popust za gorivo. Si zgrešu point. :roll:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po sep 14, 2009 7:47 pm

na željo avtorja zaklepam
Vrni se na Splošna debata