Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan To okt 14, 2003 12:09 pm

samo fora je v tem da boš ti rabu račun in potrdilo o stokovni vgradnji...pa smo spet tm...
Slika

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To okt 14, 2003 12:35 pm

Da jim nebo na koncu nekdo strokovno vgradil auspuh u rit.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To okt 14, 2003 5:16 pm

johnyr je napisal/-a:Da jim nebo na koncu nekdo strokovno vgradil auspuh u rit.

TAk se govori! :D

Uporabniški avatar
R52RBO
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a R52RBO To okt 14, 2003 5:34 pm

tud men se zna zgodit, da me bojo j****** po dolgem in počez zrad katalizatorja. Na netu ( trenutno nimam naslova ) sem zasledil, da nekje v izoli ( al kje vraga ) izdelujejo uni-katalizatorje za 30-60 čukov. Mogoče kdo pozna??

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To okt 14, 2003 5:36 pm

CAPRI BOY je napisal/-a:
[YuGo] je napisal/-a:
Bor je napisal/-a:Ta zakon je mal neumen!
Jst mam na avtu katalizator ampak zaradi kilometrov ne bom nardil tehničnega in mogu menjat in dat en kup dnarja .
En ki ma pa avto brez katalizatorja pa lohk avto bol onesnažuje bo pa naredu oz bo šel mal naštelat frgazar.

zakaj misliš, da nekdo z istim avtom brez katalizatorja bolj onesnažuje okolje, kot pa ti ki imaš neizpraven katalizator?

lp

:D se popolnoma strinjam z Yugo-tom,če bi bilo vozilo pravilno servisirano,bi imeli katalizatorje izpravne in nebi imeli strah pred tehničnim,vozilo z iztrošenim katalizatorjem in z veliko kilometri ima ponavadi tudi zanič sondo katera regulira nastavitev bencina in zraka :wink: ,taka vozila so ekološka bomba :noro
K mamo tolk velik avtov , k Amerika , pa k smo tolk velka drzava , k Amerika , cist prov je Nebivedu povedu , pa Nu - NRG tud . Fanta se cist strinjam z vama

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To okt 14, 2003 9:34 pm

Free styler .. res je da nekateri imajo pri hisi 3 avte. Jaz osebno vem tm v dragomerju imas bajte (specificno eno hiso) ki ima parkirano Alfo GTA, Porsha, Ta novga VWja (kwa je ze ta tavecja limo od passata res velko), BMW 5##, etc .. ampak pac v tej hisi zivi en direktor dela al neki tazga .. Sicer to je spet extrem.

Jaz pa pol najebem zarad teag ker se eni kot so "plemeniti jelincic" ki jim je oblast uber v glavo stopla delajo kar hocjo .. bogove izigravajo. Zakaj? Zato ker lahko. Ker jih boli falus za nas.

Jaz sm vedno razmislal takole: res da sedaj navijajo cene take in drugacne pa se grejo evropsko unijo povsod kjer jim dnar prnese pa narod v glavo j**e. Ampak ce ne bodo nekaj naredili okoli plac, bo narod bankrotiral. Kaj bodo vodilni potem? Aja sej so preskrbleni z nasim denarjom ki so nam ga veselo pobirali cez leta .. in mi to sezmer pustimo! Drgac pa slovenija je premajhna da bi se sli neki z EU zdej bomo pa se vec zadev nost spustil nam bo pa slo se tist kar smo mel.

DRZAVA U PROPAST I NAROD SA NJOM! :evil: :evil: :cry:
LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov