Pri nas na Kozjanskem je kar veselica zdajle zjutraj
Hvala bogu sem včeraj menjal gume. Ljudje so stali sredi klanca, eden poprek, drugi navzgor, tretji navzdol, četrti pa rikverc sredi ovinka.
Taka je bila zgodba pri meni zdajle. Eden se je z Senicom peljal rikverc z odprtim kuferanom zadaj, ker drugače zgleda ni nič videl. Metalo ga je po celi cesti, jaz sem moral pa sredi največjega klanca v ovinku počakat. Sem mislil, evo zdaj me je pa zajebal, pa ni, sem normalno speljal, malo je sicer zakopalo drugače je pa šlo. Kormoranke so zagrabile na polno

Ko pa pridem na drugo stran in se je treba dol spustit pa že en Golf tiči, spet na ovinku pa še malo na stran zasukan.
Norišnica bo danes, ker veliko, veliko ljudi nima zimskih gum. Snega je pa tak ene 5cm.
V Šentjurju ga pa že potem čist malo snega na cesti.
Plus tega je problem sedaj, ker je na drevju še veliko listja in veje samo tlači proti cesti.
Se je pa našlo par specialcev, ki so se očitno hoteli pokazat, da imajo zimske gume in grejo kar v ovinku prehitevat po največji brozgi

ops: . Sem tudi jaz trikrat prehitel, samo na ravnini pa z žmigavcem. Ne pa kar tak na slepo, da je potem onega s tistimi letnimi gumami strah, ker se ne upa umaknit. Dejansko je to nevarno, če more krenat ven iz kolesnic ga lahko vrže v graben ali pa na sredino ceste.