Gosic je napisal/-a:Dolgočasni polo bo požel vse uspehe balkana. To Slovenija.
BBoss je napisal/-a:Na tem seznamu manjkajo vsaj še Toyotina Avensis in Prius pa Subaru legacy, Ford Fiesta, Mazda 3, Honda Insight, Hyundaija i20 in ix55, Chevrolete Cruze in Kia Soul pa recimo Seat Exeo pa še bi se verjetno kej našlo.
Tattoo- je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Dolgočasni polo bo požel vse uspehe balkana. To Slovenija.
Če bi ti pametnjakovič prebral vsaj uvodni post, bi bili tvoji zakrneli možgani mogoče celo sposobni sprocesirati informacijo, da gre za SVETOVNI avto leta!![]()
graal je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Na tem seznamu manjkajo vsaj še Toyotina Avensis in Prius pa Subaru legacy, Ford Fiesta, Mazda 3, Honda Insight, Hyundaija i20 in ix55, Chevrolete Cruze in Kia Soul pa recimo Seat Exeo pa še bi se verjetno kej našlo.
Predvsem pogrešam kio soul in mazdo3 na tem seznamu.
o citroenu nebom izgubljal besed. Hvalabogu pa da obstajajo, da imam od česa živet.
Mercedes € sploh paše v ta seznam? sicer pa gre moj glas njemu če je že tu gor.
Opel Astra? ne se šalit no.... nepremičnina z ogromno porabo, klima katastrofalna, vozne lastnosti adijo...
Peugeot isto kot citroen.
škoda yeti... ne vem kam gre ta svet. Avti so iz leta v leto grši
Polo ko polo... nič novega
lp, Aleš.
BBS je napisal/-a:graal je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Na tem seznamu manjkajo vsaj še Toyotina Avensis in Prius pa Subaru legacy, Ford Fiesta, Mazda 3, Honda Insight, Hyundaija i20 in ix55, Chevrolete Cruze in Kia Soul pa recimo Seat Exeo pa še bi se verjetno kej našlo.
o citroenu nebom izgubljal besed. Hvalabogu pa da obstajajo, da imam od česa živet.
Opel Astra? ne se šalit no.... nepremičnina z ogromno porabo, klima katastrofalna, vozne lastnosti adijo...
lp, Aleš.
A to govoriš o novi Astri ali o starejših?
graal je napisal/-a:o obeh. Vzami si dan časa in za direktno primerjavo si dobi novo mazdo 3 in novo astro,
sašo5 je napisal/-a:graal je napisal/-a:o obeh. Vzami si dan časa in za direktno primerjavo si dobi novo mazdo 3 in novo astro,
katero? To, ki je samo na slikah?
Mazdaže me ošpice dajejo......pa jebemu mast: novo astro si nekdo drzne s tistim skropucalom od avta primerjat
![]()
![]()
..........pa ljudje, saj niste več....
Srčno upam, da bo Astri uspelo, kajti Opel si to zasluži...
sem "folcvagnofil" ampak Polo si naslova ne zasluži.....
geronimo je napisal/-a:Mislim da gre kar za EVROPSKI avto leta, bi pa res lahko anketa to bolj povdarila, recimo lahko bi bila "Zmagovalec izbora za evropski avto leta bo:"
fiatpowered je napisal/-a:Zakaj je pa naslov avto leta 2010, prav bi bilo 2009.
graal je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Na tem seznamu manjkajo vsaj še Toyotina Avensis in Prius pa Subaru legacy, Ford Fiesta, Mazda 3, Honda Insight, Hyundaija i20 in ix55, Chevrolete Cruze in Kia Soul pa recimo Seat Exeo pa še bi se verjetno kej našlo.
lp, Aleš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov