Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Pe okt 17, 2003 7:46 am

Nikol ne jemljem ploscice dol.......pa zgleda, da bo tut to treba.....
......najvecji k**** je pa to, da ti za radio, vreden 5,000 naredi 200.000 skode :evil: prasci!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
roby
Novinec

Napisal/-a roby Pe okt 17, 2003 9:26 am

Tamara je napisal/-a:Nikol ne jemljem ploscice dol.......pa zgleda, da bo tut to treba.....
......najvecji k**** je pa to, da ti za radio, vreden 5,000 naredi 200.000 skode :evil: prasci!!!!!!!!!!!!

Tamara in Tigrica prosim vaju da od sedaj vzamete ploščice ven ker ste to javno povedale da ju puščate v avtu. S tem ste povečale možnost kraje.
lp Roby

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe okt 17, 2003 9:29 am

Men so tut včeraj hotl ukrast radio v saabu.
Posledica:
- razbita stranska voznikova šipa
- polomljena armatura
- odlomljen predal - not sta bila 2 parfuma za punco - pa ju je pustil not
- radio ostal v avtu - na zadnji strani radia je vedno vijak in na ta vijak sem prišraufal ketnco in na drugi strani ketnico na ohišje avtomobila - tip ni mogel radia spult in je polomu pol armature, ampak radio je ostal v avtu.

HE HE kok sm zloben k ga bom dobu. Policaji so vzeli prstne odtise in en tip je vidu enga mal starejšga osebka, tko da mislim, da je po starem sistemu še moral dat prstne odtise, ko je hotel osebno, jst bom pa mal veze uporabil in bom tut zvedu kdo je bil, zdej nej pa tip upa, da ga bodo policaji dobil pred mano, ker jst ga bom spakiral v prtljažnik in ga odpeljal u italijo, pa tm ga bom prodal italjanskim buzijem namest Ančke.

LP
Nebivedu

xxx
Nov uporabnik

Napisal/-a xxx Pe okt 17, 2003 10:33 am

moje sožalje,če ga slučajno dobi policija,pa ga še enkrat poči za mojo dušo

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Pe okt 17, 2003 11:58 am

BojanI je napisal/-a:Mene pa zanima kako je z avtomobili, ki imajo radio že serijsko vgrajen in je pravzaprav kar del armature. Tak radio praktično tip nima kam prodat ?? Upam, da mam prov :D .

LP, Bojan

Glede na to, da ni nihče odgovoril, lahko sklepat , da ne poznate nobenga primera kraje serijsko vgrajenega radia, sem kr mal pomirjen.

Lp, Bojan

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Pe okt 17, 2003 11:59 am

BojanI je napisal/-a:Mene pa zanima kako je z avtomobili, ki imajo radio že serijsko vgrajen in je pravzaprav kar del armature. Tak radio praktično tip nima kam prodat ?? Upam, da mam prov :D .

LP, Bojan

Glede na to, da ni nihče odgovoril, lahko sklepat , da ne poznate nobenga primera kraje serijsko vgrajenega radia, sem kr mal pomirjen.

Lp, Bojan

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe okt 17, 2003 12:02 pm

po mojem men ne bo noben ukradu original radia, da ga bo dal v svoj avto, ker tut jst ne bi dal original radia v svojga! več sploh!
Slika

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Pe okt 17, 2003 12:05 pm

zupi13 je napisal/-a:po mojem men ne bo noben ukradu original radia, da ga bo dal v svoj avto, ker tut jst ne bi dal original radia v svojga! več sploh!

Odvisno od originala :lol: .

LpB.

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish Pe okt 17, 2003 12:22 pm

Men so lansko leto v enem tednu vlomili 3 krat. Na srečo, ker je SLO mala in če poznaš določen krog ljudi tudi zveš kdo so bili. Sem jih dobu in jih lepo pošteno predal policiji in stvari dobu nazaj. So pa našli še marsikaj notr (orožje,...). Malo za tem se je pa spet zgodilo, samo enkrat in glejga zlomca spet sem jih našel in ponovno predal policiji le da tokrat je pa roba šla že v Bosno. Vsi so bili iz Ljubljane in sicer iz Viča(prva) in iz Fužin(druga). Je pa šlo za kriminalne združbe. Baje jih je tud neki iz Šiške.
Sam veš zdej je tud mnogo horserjev okoli in glede na to da so ti razkopal notranjost, je glih bil eden izmed njih, ker profi ve kako se temu služi (ne naredi ti tolk škode). Tako da je bolj manj verjetno, da boš dobu to stvar nazaj.
Drugače so pa v tem bizzu papki stari od 17-22 let z določenimi povezavami (svojih domačih) v CRO in BIH. To so pač 2. razredni lopovi, ki so pa že malo bolj organizirani.
Drugič malo bolj pazi in se malo manj izpostavlji pa mislim da boš obdržal stvari kr neki časa !
LP!
CATFISH

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe okt 17, 2003 1:12 pm

BojanI je napisal/-a:
zupi13 je napisal/-a:po mojem men ne bo noben ukradu original radia, da ga bo dal v svoj avto, ker tut jst ne bi dal original radia v svojga! več sploh!

Odvisno od originala :lol: .

LpB.

za neorginal radio se ful hiter najde kupec, za original pa morš met naročilo.(?)
Slika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Pe okt 17, 2003 4:58 pm

Pa tut original radio je ponavadi (vsaj pr boljsih avtih) prsraufan not, tko da rabs mal vec kot pol minute da ga vn spravs.
tigrica je napisal/-a:ker model alpajna pa si imel
jaz ga imam tudi in vidim da bo bolj pametno če ga bom res vzela sako noč ven
lp tigrica

Nism mel nc posebnga, CDM 7872. Ampak vseen je bil 70 jurjou. Zdej morm pa najprej za fax dobit 200k, pol bom sele lohk zaceu kej razmislat o cem novm... Si bom mogu pac pet v avtu... :?
Alarma sicr nimam, mam pa na sipah nalepke od Laser line alarma, pa tud diodico da mi utripa, pa se je tip ocitno vseen odlocu da rab moj radio. :evil:
Se mi pa nasreco niu nc izzivlou nad avtom, tko da nimam ksnih prask, feltne mam se vse, pa nalepke je tut pr mer pustu...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe okt 17, 2003 5:54 pm

LP, Bojan

Sej dandanes tem barabam tatinskim niti ni vazno kaksen je radijo sam de je kolkertolk firma pa gre radijo z njim.Proda pa ga pol itak za drobiz sam da pride do jole ali alkohola :twisted:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

baron
Novinec

Napisal/-a baron Pe okt 17, 2003 6:01 pm

LP, Bojan

Mislm, da majo lastniki takih avtov manj težav s tem (Fiat Bravo....) itd,... :D :shock:

baron
Novinec

Re: Pa sm se jst na vrso prsu

Napisal/-a baron Pe okt 17, 2003 6:03 pm

JOYride je napisal/-a:Evo, ucer ponoc so pa se men spizdil radio iz avta. Sipa razfukana, pa srednja konzola polomljena ceprou je radio sam vtaknen not. Je blo pa to ene tretjic v enem letu da sm pozabu radio not. :evil: :evil: :evil:

Kje so ti ga kresnl, pa kdaj???

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Pe okt 17, 2003 6:21 pm

V Siski ponoc iz torka na sredo...

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Pe okt 17, 2003 6:23 pm

JE pa zanimiv, da so mi v predalu iz kerga so mi vzel 25 CDjev pustil not CB postajo kr neki vredno :?:
No, od zdej naprej je avto prazn ...

baron
Novinec

Napisal/-a baron Pe okt 17, 2003 10:49 pm

A j*** ga nimaš sreče :evil:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov