......najvecji k**** je pa to, da ti za radio, vreden 5,000 naredi 200.000 skode

Tamara je napisal/-a:Nikol ne jemljem ploscice dol.......pa zgleda, da bo tut to treba.....
......najvecji k**** je pa to, da ti za radio, vreden 5,000 naredi 200.000 skodeprasci!!!!!!!!!!!!
BojanI je napisal/-a:Mene pa zanima kako je z avtomobili, ki imajo radio že serijsko vgrajen in je pravzaprav kar del armature. Tak radio praktično tip nima kam prodat ?? Upam, da mam prov.
LP, Bojan
BojanI je napisal/-a:Mene pa zanima kako je z avtomobili, ki imajo radio že serijsko vgrajen in je pravzaprav kar del armature. Tak radio praktično tip nima kam prodat ?? Upam, da mam prov.
LP, Bojan
tigrica je napisal/-a:ker model alpajna pa si imel
jaz ga imam tudi in vidim da bo bolj pametno če ga bom res vzela sako noč ven
lp tigrica
LP, Bojan
JOYride je napisal/-a:Evo, ucer ponoc so pa se men spizdil radio iz avta. Sipa razfukana, pa srednja konzola polomljena ceprou je radio sam vtaknen not. Je blo pa to ene tretjic v enem letu da sm pozabu radio not.![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov