Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe okt 17, 2003 10:04 am

1X sem se umaknil srni, tko da sem avto zbil od takrat naprej vozim čez njih.

3X pes - stalno cucki iz vasi okol avta skačejo in se pol najde kšn pod gumo, čeprav vedno zmanjšam hitrost in probam počakat, da se speljejo stran.

4(+1) mački - tist +1 je zato, ker je frajer (maček mislim) prespal na topli mašini in zjutraj se je ene 10km od doma, ravno, ko sem pognal turbino, začel dretje - ustavim odprem havbo, sam je blo že prepozno - maček se je speku na turbini - pol pa mal pohladit turbino pa u ročno avtopralnico pa tisto italijansko pečenko sprat iz turbine dol.

Zajcev ne štejem več, ker skos letijo čez cesto

Ježem se pa umikam in nisem še nobenega povozil, sem pa na krku povozil že veliko kač in eno ovco, k se je našla na cesti - to je blo pa s saabom, tko da je ovca letela ene 30 metrov, na avtu pa tut praske ne - saabovi odbijači so zakon.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe okt 17, 2003 10:10 am

Kolega gonu proti avstriji,prav gonm vidš srnjaka,prav se izogibam in nič od tega pol pa pok DESNEGA OGLEDALA ni več :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe okt 17, 2003 10:11 am

Pozabu napisat za ptiče.
Enkrat z mini morisom vozim iz avstrije in prleti vrabec, odzad ga ni bilo več in jst vozim normalno do carine. Na slovenski carini pa carinik - a ti veš, da je meso prepovedano uvažat - jst sm pa medtem na tega vrabca že pozabil, pa njemu - nimam nobenga mesa, kaj je zdej to? on pa u smeh pa pokaže na masko - tm pa vrabec napičen u masko, samo glavo je mel not u luknji in se jo je trudu dobit vn. Takoj sm ga rešu muk, in ptič je odletel, cariniku pa takoj izjavo - kje ma pa pasport - on pa nazaj - sej ga bomo deportiral nazaj.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe okt 17, 2003 10:17 am

:lol: :lol:

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Pe okt 17, 2003 1:02 pm

In "nebivedu" a si kaj zvedu a so ga deportiral nazaj? :rofl :har

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe okt 17, 2003 1:07 pm

Jasmy je napisal/-a:In "nebivedu" a si kaj zvedu a so ga deportiral nazaj? :rofl :har

verjetno ne, če je odletu?!?!? :rofl :vc :har :con :DDD
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Pe okt 17, 2003 1:11 pm

:rofl :har
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Pe okt 17, 2003 2:16 pm

1 macka drgac pa nc druzga :?
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Pe okt 17, 2003 5:50 pm

no jest nism nič ker nimam izpita
sem bil pa zraven ko je oče s tipotom zbil psa s kljuko za šlepat točno v glavo
posledice:pes mrtev na kraju nesreče,avtu nič sam mal umazan

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Pe okt 17, 2003 6:30 pm

Evo se mene. Ubou nism z mojim avtom se nobenga...
Sm se pa enkrat pelou po kongresnm pa je bil tm en golob, pa se jst pelm, on pa kr tm stoji na cesti, pa stoji... pridm do njega se kr tm. Pa sm reku, evo pa sm ga, sam upam da mi ni s klunom ksne lukne v odbijac naredu. Pa pelem naprej in po ene 50 metrih kr naenkrat golob izpod haube prleti ... :shock: Nc jasn.
Sm pa enkrat vozu po enih avstrijskih hribih, noc je bla pa ibr megla. Naenkrat vidm ene rdece pikce. Po bremzi in sm komi ustavu. Na cesti pa 6 (!) srn pa 4 pofukano velke kosute. Fak, pa ta zival je vecja od konja... Pa kr stal so tm se ene 15 sekund pol pa spizdile ...

baron
Novinec

Napisal/-a baron Pe okt 17, 2003 10:45 pm

Mački in golobo so moja specialiteta.
Pr golobo kt sem šou čez nega sem pogledal v špegu in vidu kako se je golob na tleh na mestu vrtel v krogu (kt hitr). Me je mal prjel da bi se vrnu, da bi ga do konca fental ampak me je to kr hitr minil. Sej ker je blo to v mestu ga je že hitr pol kakšen muck do konca zrihtal. :(

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So okt 18, 2003 8:24 am

enga goloba direkta v celado :lol: , pa par kil music... :wink:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
golf11
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a golf11 So okt 18, 2003 9:48 am

nebivedu je napisal/-a:Ježem se pa umikam in nisem še nobenega povozil, sem pa na krku povozil že veliko kač in eno ovco, k se je našla na cesti - to je blo pa s saabom, tko da je ovca letela ene 30 metrov, na avtu pa tut praske ne - saabovi odbijači so zakon.

Glavno, da je avto celi...boli vas k**** za zivali :?

rossi_jr
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a rossi_jr So okt 18, 2003 10:46 am

moj kolega k je trener kolesarstva pa so se po španiji vozil pa je mel na strehi tiste nosilce za kolesa notr vpet-k so prov špičasti...poj se mu je pa en mjhn ptič...k ne vem če majo tm vrabce nasadu derekt na vrh unih nosilcev :) k da bi ga nagaču
life starts at 45°

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. So okt 18, 2003 11:37 am

1 mačka če se dobr spomnim
Slika
:oops:

drgač pa če vidte divjad na cesti TROBITE ko mal fukneni!!! :!:
zato k luči privlačjo divjad troblja jih pa odganja :mrgreen:

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch So okt 18, 2003 12:21 pm

nebivedu je napisal/-a:Pozabu napisat za ptiče.
Enkrat z mini morisom vozim iz avstrije in prleti vrabec, odzad ga ni bilo več in jst vozim normalno do carine. Na slovenski carini pa carinik - a ti veš, da je meso prepovedano uvažat - jst sm pa medtem na tega vrabca že pozabil, pa njemu - nimam nobenga mesa, kaj je zdej to? on pa u smeh pa pokaže na masko - tm pa vrabec napičen u masko, samo glavo je mel not u luknji in se jo je trudu dobit vn. Takoj sm ga rešu muk, in ptič je odletel, cariniku pa takoj izjavo - kje ma pa pasport - on pa nazaj - sej ga bomo deportiral nazaj.

LP
Nebivedu

:rofl :rofl :vc
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan So okt 18, 2003 6:04 pm

z avtom od mame ( octavio) enega goloba, sta bla dva na sredi ulice, jest pelem in eden odleti v tisem me mama upraša gje je drug golob, pogledam v ogledalo in je bil še vedno na cest...kakšen naj si vsak sam misli,

z motorjem mačko, peljem punco domov poleti okoli 23 ure, in dva mačka en za drugim tečeta čez cesto po diagonali . - ˙ | ( | - to sem jest z motorjem , uno drugo pa diagonala ) in jest se umikam na desno čedali bolj in maček začne bremzat, ni mu znesel, poči direktno v spredn kolo sreča nisem zgrnu...maček pobegne in jest se odpelem naprej, potem sem pa ob polnoči motor pral k je bil ves od krvi in dlak, bogi muc.

z svojim avtom pa nisem še nič povozu.

sm pa na naši ulici vidu tole : dva psa se lovita in stečeta iz dvorišča na cesto, razdalja med njima okoli 2 m ta prvi steče na cesto in pride avto, ki valda ustavi in prvega psa ne zbije, drugi se pa direkt z glavo zaleti v stranski kos odbijača, psu nič ( razen cviljenja ) avtu pa tudi nič ( je bil bolj kosmat pes)
Slika

Uporabniški avatar
R52RBO
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a R52RBO Ne okt 19, 2003 6:43 am

1 x mačko ( preživela, čeprav sem mislil, da mi bo skoz poden v avto prišla )

1 x kokoš ( ta pa ni več šla nikamor, šel sem pa jaz do prve bajte, po opravičilo... zadevo rešili s kozarcem domačega in stiskom roke )

1 x pa za las falil nedefinirano roparico z ubogim manjšim pričem v kremplih. :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Ne okt 19, 2003 8:40 am

Že nekaj časa nazaj sm prpelu okol ovinka, in kaj zagledam, nasredi ceste približno 10 kur :( Ustavit nisem mogeu ker je biu makedam, tako da sm zapeljau čes in v oglegalu videu samo pirje k je letu pa zraku :( Pod gumami nisem čutiu nobene kure, tko da upam da nisem nobene povozu :wink:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne okt 19, 2003 12:00 pm

Jst sem pa pred 3 leti, ko sem ravno kupil "novi" avto (R5 za 200k) se vozim zvecer od punce in v Medvodah sredi ceste naletim na nekega starega nemskega ovcarja. Ko sem ga zagledal, se je pocasi sprehajal... jaz sem hitrost zmanjsal s 70 na 50, a nori pes je imel zgleda samomorilska nagnenja in je vztrajno po diagonali hodil proti mojem avtomobilu... jaz sem presenecen zaviral a sem ga s priblizno 30km/h nasadil direkt na sredino avta... ce si mislim, bi bilo mogoce bolje da bi pospesil in bi se samo zaletel vame s strani, a sem pac tako reagiral kot sem. Pes je poletel pred menoj kot v risanki, meni je pa naredil za takratnih 600 DEM skode, joj kako sem bil jezen. ravno prvo placo prek studenta sem moral dati za popravilo avta. Psa je pa odneslo neznano kam, R.I.P :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov