Patrik_A3 je napisal/-a:avto sperem in ga potem postavim v garažo (ampak ni ogrevana). tak jaz naredim
kaj,vsakič ko prideš domov ga spereš? al vsak dan al kaj?

el_diablo je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:avto sperem in ga potem postavim v garažo (ampak ni ogrevana). tak jaz naredim
kaj,vsakič ko prideš domov ga spereš? al vsak dan al kaj?
jay je napisal/-a:vozim opla in me ne skrbi sol
NejcZ je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:suhokranjec je napisal/-a:Konkreten primer:
2 sosedi (sestri med sabo), sta že leta nazaj skupaj istočasno kupili vsaka svojega Yugo koral 45.
Prva ga je imela v zaprto ogrevani betonski garaži (siv Yugec), druga pa je imela belega, parkiranega pod nadstreškom, da ga je iz 3 strani burja drgnila kot nora.
Sivi je bil gnil kot kanta... šel na odpad, tadrugi (zmrzalček revež bogi) pa se je vozil naokoli še pribljižno 5 let pri sosedi, potem pa ga je drugi sosed kupil in ga imel še kakih 5 let, na koncu pa ga zavrgel zaradi zvoženosti in težav z motorjem.
Prvega je doletela rjavina, tadrugega pa se je vozilo do pred kratkim - proti koncu le še za v zidanco
to je bilo pri starih avtomobilih. pri vseh novejših sol NE MORE poškodovati karoserije oz. laka, saj je prevlečena s posebno snovjo. tako da če imaš yugeca ga le parkiraj zunaj, drugače pa je veliko boljša (topla) garaža.
pa še: sol deluje do temperature -7 C...
Od kje ti ta podatek?
marko01 je napisal/-a:montezemolo al kaj si že saj ti ni doben reko da svojega maseratija nena smes met v garaži ! Ljudje smo pač različni in eni mamo avte zunaj, ker smo tudi že slišali za webasto in se glih tak vsedemo v topel avto.
montezemolo je napisal/-a:
pri vseh novejših sol NE MORE poškodovati karoserije oz. laka, saj je prevlečena s posebno snovjo.
abbe je napisal/-a:ja da nam res avto spiral vsakic k ga bom dal zvecer v garazo.mislm kake mate,po je pa poledica pred hiso al mate vsi ogrevana tla?
NejcZ je napisal/-a: Sam mam možnost ali topla garaža, ali zunaj pod streho ali pa zunaj na prostem, sedaj pa pač zbiram dejstva kaj izbrati
jay je napisal/-a:vozim opla in me ne skrbi sol
montezemolo je napisal/-a:pri vseh novejših sol NE MORE poškodovati karoserije oz. laka, saj je prevlečena s posebno snovjo. tako da če imaš yugeca ga le parkiraj zunaj, drugače pa je veliko boljša (topla) garaža.
pa še: sol deluje do temperature -7 C...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov