Ali pa računajo, da jih ne bodo razdelili prav veliko

AudiFreak je napisal/-a:Najboljše, da vsak dobi to kartico ko ga prvič ustavijo. In če mu nič ne najdejo dobi eno nalepko kot v Šparu. Pol pa ko jih maš 5 jih lahko naslednjič koristiš.
MateSLO je napisal/-a:Hehe ... potem pa vestno spremljaš radijska obvestila kje se nahajajo radarji in gremo po nalepke![]()
Samo kam potem z nalepkami ... ok, policist bi videl da nisi jebiveter ...
Lahko bi naredili tako kot na zavarovalnici. Če nimaš prometne nesreče se ti vsako leto za nekaj % zmanjša zavarovanje za avto.
Nekaj podobnega bi lahko policija naredila ... npr. nekaj % popusta za vinjete, nove gume itd. itd.
Aja z zgornjo idejo je samo en problem. Živimo v Sloveniji.
Mare77 je napisal/-a:Pa se je kdo vprasal, koliko bo to stalo nas davkoplačevalce? Ker očitno nekih hudih rezultatov in izboljšanja varnosti ne bo... To me spominja na čase, ko smo v osnovni šoli podpisali, da ne bomo kadili, potem so pa skoraj vsi šli ven na čik![]()
Ali pa računajo, da jih ne bodo razdelili prav veliko
el_diablo je napisal/-a:če bi meu v big bangu al pa v hervisu kej popusta s to kartico,pol je kul,drugače je ne rabm.
Jerch_
objavaObjavljeno: pet dec 18, 2009 9:24 pm Pošlji temo:
ne podpiram, zato ker to, da nekdo vozi po predpisih nebi smelo biti hvale vredno. ampak samoumevno.
s tem samo podajajo tezo, da je na naših cestah tako malo normalnih, da si zaslužijo nagrado.
poleg tega bi lahko akcijo prijazen policist snovali kako drugače. recimo tako, da bi podpirali večjo pretočnost v prometu, opozarjali manj oprezne, lene in slabovidne ter slabo refleksne ljudi, da se ozdravijo ali izločijo iz prometa. seveda poleg tega, da nebi ustavljali ko ovce skriti v pasje ute tam, kjer ni nesreč a so znaki postavljeni nesmoterno še iz časov, ko je fičo potreboval 660m, da je zmanjšal hitrost iz 90 na 70.
tudi sam nisem več v igri in mi je žal za prekršek. vsekakor pa je moja prekoračitev hitrosti bila storjena zaradi odločilnih minut v nadaljni karieri. danes vem, da ni bilo vredno.. ne zaradi tistih 5 točk in 130.000sit. kazen me ni streznila. morda za kakšen dan. bolj lastno spoznanje.
Bel-Tirid je napisal/-a:bolš bi bilo da bi čokoladice talali
Tako je. V bistvu me je kar groza, koliko pijancev se izmuzne in leta ogroža druge...seat je napisal/-a:Se pa strinjam,da je tole mal mim pihnjeno,ker nekoga lahk ustavjo vsak teden nekoga pa celo leto nič.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov