pskoda je napisal/-a:Logično, da računalnik javlja napako, po vrhu tega mu še asr ne bi delal, za abs pa ne vem točno, ebd-ja pa ne vem če ima
speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Logično, da računalnik javlja napako, po vrhu tega mu še asr ne bi delal, za abs pa ne vem točno, ebd-ja pa ne vem če ima
Sej glih asr hočem da mi ne dela. pa esp, pa abs tud ne rabm po snegecu, sam "baje" če vržem varovalko ven, avto ne bi užgal
Dj Big je napisal/-a:Ja to je kr neki. Jst ko sm meu avto na popravilu sem dobil nadomestno vozilo, novi Polo 2009 in sm se mal vozu čez njive![]()
in ko isklopš Esp je izklopljen ko pospešuješ pač vrti v prazno ko pa potegneš ročno je veselja konc začne trest k idijot
Komi sm čaku da dobim svojga nazaj izklopm Esp in pošrek po mili volji še posebi k je zdele sneg
![]()
![]()
Dj Big je napisal/-a:Ja to je kr neki. Jst ko sm meu avto na popravilu sem dobil nadomestno vozilo, novi Polo 2009 in sm se mal vozu čez njive![]()
in ko isklopš Esp je izklopljen ko pospešuješ pač vrti v prazno ko pa potegneš ročno je veselja konc začne trest k idijot
Komi sm čaku da dobim svojga nazaj izklopm Esp in pošrek po mili volji še posebi k je zdele sneg
![]()
![]()
im nobody je napisal/-a:kak to da ne dela če je sklopka stisnjena?pomoje mora ker če se bom prpelu v ovinek 150 pa stisnu sklopko medtem ko bom glih šaltal pa da me vn vrže glih tisto sekundo ko ti uide zadnji konec(izreden primer) je brez pomena not
hladni je napisal/-a:če mene kdo vpraša ziher polovica foruma dejansko ne ve, če sploh ima esp ali ne. Namreč ta fraza esp se sploh pojavlja vsepovsod recimo na avto.net. Tam ima skoraj vsak avto srednjega razreda napisano, da ima esp. Recimo če izpostavim golfa in astro, ker jih je pač največ. Res redko kateri golf dejansko ima esp, namreč nihče tega ne doplača a napišejo pa vsi. V praksi pa so avto zelo siromašni z esp. Pride pa do tega delno zaradi proizvajalca samega, ker ima ponavadi avto eno tipko za asr in esp in skupno lučko v obliki zanašajočega avta, ki pol utripa. In zdaj folk misli, da če ta lučka utripa, da imajo esp in da se esp vklopi. Torej grejo v klanec in se ata veseli, jeee esp mi avto v špuri drži, v bistvu pa le asr dela in to je vse.
Poleg tega imate nekateri zlo zanimive tehnične rešitve...naprimer: Ko se pelješ v ovinek in se vklopi esp, začne pedal zavore vibrirat-pa od kod je to avtor te bistroumne izjave pobral?
Vsak naj se raje vpraša, če ima 100% esp in pol piše ta bistra razmišljanja.
lenivec je napisal/-a:meni pedal nič ne vibrira na lybri se pa sliši kako esp dela.
isto na puntotu pedal nič ne vibrira. se skoraj ne sliši kako esp dela
na tucsonu nič ne vibrira. je pa hudečevo glasn esp na tem avtu
peroRS je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Ja to je kr neki. Jst ko sm meu avto na popravilu sem dobil nadomestno vozilo, novi Polo 2009 in sm se mal vozu čez njive![]()
![]()
![]()
Nič ne rabiš izklapljat, samo sklopko stisni in takrat nč ne dela, razen ABS-a, lahko delaš z ročno kar hočeš, če rata kriza, samo spustiš sklopko nazaj in te ESP zravna![]()
p.s: S testnim Polotom čez njiveA ni večji užitek (če že imaš testni avto) tiščanje po cesti (pa še gum ti ni škoda), kot pa po njivah..za tako imaš Tiguana, Yetija in ostalo druščino
speedfreak je napisal/-a:hladni je napisal/-a:če mene kdo vpraša ziher polovica foruma dejansko ne ve, če sploh ima esp ali ne. Namreč ta fraza esp se sploh pojavlja vsepovsod recimo na avto.net. Tam ima skoraj vsak avto srednjega razreda napisano, da ima esp. Recimo če izpostavim golfa in astro, ker jih je pač največ. Res redko kateri golf dejansko ima esp, namreč nihče tega ne doplača a napišejo pa vsi. V praksi pa so avto zelo siromašni z esp. Pride pa do tega delno zaradi proizvajalca samega, ker ima ponavadi avto eno tipko za asr in esp in skupno lučko v obliki zanašajočega avta, ki pol utripa. In zdaj folk misli, da če ta lučka utripa, da imajo esp in da se esp vklopi. Torej grejo v klanec in se ata veseli, jeee esp mi avto v špuri drži, v bistvu pa le asr dela in to je vse.
Poleg tega imate nekateri zlo zanimive tehnične rešitve...naprimer: Ko se pelješ v ovinek in se vklopi esp, začne pedal zavore vibrirat-pa od kod je to avtor te bistroumne izjave pobral?
Vsak naj se raje vpraša, če ima 100% esp in pol piše ta bistra razmišljanja.
Podpis.
Jaz imam res esp, sam ne vem če mi dela, ker mi pedal zavore nič ne vibrira![]()
Esp in ostalo elektroniko je ze fajn met, samo bi bilo treba je moč izključit, ko se hočeš malo poigrat, pa če nimaš malo soli v glavi lahk maš 2x esp pa boš končal v malinah ali kaki drugi rastlini ob cesti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov