Seveda je tudi moja grda navada med vožnjo telefonirati in včasih tudi kaj pojesti. Načeloma poslušam radio ampak prov naglas ne.
Je pa res še ena stvar katero počnem med vožnjo, če prej ni časa ( izgovor): tipkanje po garminu za naslednji naslov.
Telefoniram z slušalko tako da tega ne štejem , kak sms včasih, mal pogledaš na hitr če je kej novga na Facebooku , pa zjutraj jem ker mi ni prej za vstajat. Pijem pa tako ali tako ko sem žejen, magari v avtu
Aja, pa na radiu skos spreminjam nastavitve za musko
Prestavljanje.....
Nič ne bi imel proti če bi imel 18 ali celo 24 brzin Če imam 5 brzin hočem dat v 6to....če jih imam 6 hočem dat v 7dmo....Ponavadi pa že prek križišča pridem do tretje....
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
Moje razvade:pijača(plastenka,kavica v termo kozarcu),kajenje(obvezno par cm odprta šajba),občasno glasna glasba,kak telefon(ponavadi ne v mestu).Skratka nič neobičajnega:P Jem pa ponavadi zunaj avta zaradi drobtin..razen kšno čokoladko al pa kej k se ne drobi.
Pri drugih me pa nobena stvar ne moti dokler lahko normalno vozjo.Je pa tko da marsikdo bolš vozi s cigaretom,telefonom in šminko v rokah kot pa neko ki je 100% skoncentriran in ne počne razen vožnje