snikerson je napisal/-a:glede audijev a6 3.0TDI mora bit napaka, mislim(skoraj100%), da so vsi 3.0(benz+diesel) in višje kubikature serijsko quattro..
pskoda je napisal/-a:Jaz sem se z prejšnim avtom punto sporting 95km, podil proti Trebnje-Mirna bolj ovinkasta cesta in nekaj ravnine in sem audija A6 avant 3.0tdi quattro skor kar malo naprej porival čez ovinke, razen po ravnini mi je ušel ampak v ovinku sem ga že dobil, je pa res da sem imel avto spuščen za 6cm in amortizerje stršane v max. 4x4 je en k... vreden po asvaltu, če ostale stvari niso porihtane kot imajo naprimer impreza, evo in še kakšen. Drugače je pa zanimivo vozit quattro, samo men osebno je bolj všeč prednji pogon, ker ga lahko na sredini ovinka zahodiš in te samo ven vleče, če je pa makedam je pa druga pesemperoRS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:4x4 je za tiste ki ne znajo vozit, razen off road seveda.
Se pravi, da so Impreza, EVO ipd. avti za penzioniste![]()
Pa pustmo sneg, dež. Tudi na čisto suhi cesti se trakcija pri 4x4 v primerjavi z 2WD še kako pozna.
Kdor ni izkusil štirikolesnega pogona, ne more tega vedet.
Jaz vem, da bom ob prvi priliki spet nabavil enga 4x4 (absolutno pa mora bit stalni štirikolesni pogon)
Sicer ma pa vsak pogon svoje prednosti in slabosti. Pa tud odvisno od posameznika.
Enkrat poglej kašen podvozje imata ta dva avtomobila, pa boš ugotovil da ni samo pogon na vsa štiri kolesa ampak je še mari kaj drugega. Nikoli pa nisem rekel da je 4x4 za penzjoniste.
Drugače pa slabosti 4x4 je da več pije, večja obraba zadnjih gum, ploščic, diskov in večja izguba moči in večja teža ki je zelo pomemben dejavnik za boljšo lego čez pvinke
defasturias je napisal/-a:Pa ti si pravi frajer. Z lahkim in majhnim avtom si v ovinku ujel 2 toni težkega karavana in bil tako navdušen, da si najbrž mislil da je voznik audija tičšal gas do konca, pa ti ni mogel uiti? In ti je ego tako zrastel, da je 4x4 avtomatsko j***a z audijem vred, ti si bil pa tako zadovoljen nad svojo gajbo, da si ji za nagrado kupil kromirane radkape in štorijo jel objavit na forum? Čestitam dasa.
error 90 je napisal/-a:RWD bi imel samo za zabavo.
lisko je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:RWD bi imel samo za zabavo.
In zakaj nebi imel zabave vsak dan??
Heheh dobri so kaki kratki mastni rondoji
cruiser1 je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:Pa ti si pravi frajer. Z lahkim in majhnim avtom si v ovinku ujel 2 toni težkega karavana in bil tako navdušen, da si najbrž mislil da je voznik audija tičšal gas do konca, pa ti ni mogel uiti? In ti je ego tako zrastel, da je 4x4 avtomatsko j***a z audijem vred, ti si bil pa tako zadovoljen nad svojo gajbo, da si ji za nagrado kupil kromirane radkape in štorijo jel objavit na forum? Čestitam dasa.
pskoda je napisal/-a:Drugače je pa zanimivo vozit quattro, samo men osebno je bolj všeč prednji pogon, ker ga lahko na sredini ovinka zahodiš in te samo ven vleče, če je pa makedam je pa druga pesem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov