montezemolo je napisal/-a:lahko povem za ta novo trojko: po snegu gre kot po tračnicah. ne vem ali zaradi gum (nove Michelin Alpin) ali zaradi DSC-ja, ampak ta "fama" da BMW-ji niso za v sneg ne drži. mogoče ta stari, ampak ta novi grejo brez problemov.
BeMyWagen je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:bmv-ji niso niti približno za v sneg razen če so 4x4 pa še taj tak tak kolega ma 318-ko 99l pa mavo snega pa da še cesta malo visi ne rabi dost ga že tišijo pa tudi ma esp
![]()
![]()
In kaj ima esp veze če avto ne more speljati iz snega??? Bi prej rekel kak asr kot pa esp...
Lp
Lumpy_ je napisal/-a:@Roberto, daj zdaj pa nehaj na pamet lapat. Imam letnik 99. Če si po domače povedano butl, in pohodiš gas, te bo z vsakim avtom s ceste vrglo. Pa naj bo RWD ali FWD
Ti boš meni pravil, da je za en drek avto in da ni za v sneg? Lahko bi mi govoril to, če bi bil to moj prvi BMW, in bi ga imel 14 dni.
Pa če bi rad, da te prepričam pridi, pa grem do moje punce v Selnico ob Muri v rovte, kjer sem še vsak sneg pripeljal na vrh z jame. Druga ko golfa nisi mel, pa boš pametoval nekaj.
Pa da nebom Bimmera hvalil, moj prvi avto je bil Opel Omega A 2.4i avtomatik, z letnimi gumami. Sem se pripeljal povsod z avtom. Pa je večja kanta za v sneg od bavarca in ima slabše razporejeno težo.
Zanimivi ste mi, ko takšne teme odpirate.![]()
Lumpy_ je napisal/-a:@Roberto, daj zdaj pa nehaj na pamet lapat. Imam letnik 99. Če si po domače povedano butl, in pohodiš gas, te bo z vsakim avtom s ceste vrglo. Pa naj bo RWD ali FWD
Ti boš meni pravil, da je za en drek avto in da ni za v sneg? Lahko bi mi govoril to, če bi bil to moj prvi BMW, in bi ga imel 14 dni.
Pa če bi rad, da te prepričam pridi, pa grem do moje punce v Selnico ob Muri v rovte, kjer sem še vsak sneg pripeljal na vrh z jame. Druga ko golfa nisi mel, pa boš pametoval nekaj.
Pa da nebom Bimmera hvalil, moj prvi avto je bil Opel Omega A 2.4i avtomatik, z letnimi gumami. Sem se pripeljal povsod z avtom. Pa je večja kanta za v sneg od bavarca in ima slabše razporejeno težo.
Lumpy_ je napisal/-a:Jaz sem smešen? Sem se jaz vozil ali ti? Glej, vozil sem se v šolo, na kafe, na malico. Noben me ni porivat rabil nikjer. Al sem mogoče pisal, da sem se na Vršič spuščal?
Govorim ti o vsakdanjih vožnjah. Aja, pa avto je vsak dan šel rikverc s kleti ven, kjer je bil klanec iz garaže.![]()
Ne na pamet, no.
@Roberto, nikjer nisem pisal da sem profi, in nikjer, da so vsi ostali butli na cesti. Jaz sem povedal svoje izkušnje. Kaj ti zdaj ni jasno?
Rovte? Asfalt tam je, ampak je vzpon tak, da pozimi domačini puščajo vsi avte na vrhu in hodijo slab km peš do avtov. Mene, pa je prvič presenetil sneg, sem pa reko, kaj čem druga, kot se gor spustit, če čem it v službo. No, od takrat dalje lahko oni puščajo avte na vrhu, jaz se pa bom vozil.
Lumpy_ je napisal/-a:Pa da nebom Bimmera hvalil, moj prvi avto je bil Opel Omega A 2.4i avtomatik, z letnimi gumami. Sem se pripeljal povsod z avtom. Pa je večja kanta za v sneg od bavarca in ima slabše razporejeno težo.
exide je napisal/-a:Večino folka, ko jih odnese brezmajo na polno in sučejo volan levo desno ali pa spustijo vse in letijo kamor jih pač odnese. Zato bi pa morali preden dobiš izpit opravljati tečaj varne vožnje na Vranskem, da bi vsaj malo občutka dobili oz. da bi vedeli kako odreagirati v takšnih primerih.
juhica je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a: Prodejo mimo hardcore terenci, SUVi, navadni avti, vsi iste probleme, vsi samozavestni da bojo kam pršli, 4 kolesni pogon pač vrti vse 4 gume v prazno. Noben ne more ne gor ne dol.
Medtem se pripeljeta en SUV in pa ta nova 330 ci po klancu navzgor. Se usedeta nazaj v avto, BMW spelje kot da ni nič. Kot da bi speljal z ravnega, sredi poletja na asfaltu.
itak valda, kamor hardcore terenci ne pridejo s 4x4 gre 330ci brez problema. al je neki s tabo narobe al pa z ostalimi vozniki k niso mogli v hrib...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov