Debate, ki niso vezane na ostala področja...

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr okt 22, 2003 10:53 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
jansan
Nov uporabnik

Napisal/-a jansan Sr okt 22, 2003 2:24 pm

Tegale sem si šel dans pogledat: http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... ?id=108316
Barva in notranjost zgledata OK, samo so mi mal sumljivi (zarjaveli) zavorni diski, pa feltne so kako bi reku nalomljene oz. manjkajo koščki, sprednje šipe se že bolj po polžje premikajo (vidi se delo na gumijastih obrobah), pa prtljažnik se ''dviguje'' nekam dolgo...
Mislm drugače mi je res OK, ampak cena se mi pa vseeno zdi pretirana, še posebej če pomislm na kaka popravila. Kolko naj težim z znižanjem cene?
Na testno vožnjo pa absolutno. Danes ni blo časa, grem pa v kratkem. 8)

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr okt 22, 2003 2:27 pm

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 22, 2003 2:46 pm

jansan je napisal/-a:Tegale sem si šel dans pogledat: http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... ?id=108316
Barva in notranjost zgledata OK, samo so mi mal sumljivi (zarjaveli) zavorni diski, pa feltne so kako bi reku nalomljene oz. manjkajo koščki, sprednje šipe se že bolj po polžje premikajo (vidi se delo na gumijastih obrobah), pa prtljažnik se ''dviguje'' nekam dolgo...
Mislm drugače mi je res OK, ampak cena se mi pa vseeno zdi pretirana, še posebej če pomislm na kaka popravila. Kolko naj težim z znižanjem cene?

Povej .. grem poleg .. ti morda lahko celo kaj svetujem :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr okt 22, 2003 2:49 pm

G-4S je napisal/-a:
maky je napisal/-a:ne jamrat preveč... tudi to škodi!

He, he Maky razlož to mojmu fotru, ki je v pondelk vrgu 150 jurjev za servis audija A4, ki ima 70t km. Npr. cev za servovolan ga je prišla 55k SIT brez dela... :shock:

V glavnem, men je Puma všeč, sam malce preveč mi na đipa liči. Jo je treba mal spustit a ne :P . Drgač pa po moje je pol delov itak od fieste.

no no povej še keri letnik je... nekatere stvari pač preparijo z časom... :wink:
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr okt 22, 2003 2:51 pm

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr okt 22, 2003 2:58 pm

G-4S je napisal/-a:pri Hondi ne

itak k use drugo prej zariba(beri:hrčki se preveč postarajo :D:D:D)
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr okt 22, 2003 3:02 pm

Uporabniški avatar
jansan
Nov uporabnik

Napisal/-a jansan Sr okt 22, 2003 4:03 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
jansan je napisal/-a:Tegale sem si šel dans pogledat: http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... ?id=108316

Zakaj pa ne, to bi bla dobra varianta. :idea:
Imam pa še eno vprašanje, ki v bistvu spada bolj v rubriko prodajalci, ampak vseeno - pridem danes k enmu prodajalcu, da bi sprobal eno Astro. Vse OK, problem je pa bil, ko mu rečem, da bi rad sam, lepo v miru preizkusil avto. Tip pa samo debelo gleda, najprej mu sploh ni blo jasno, kaj hočem, pol pa začne, da se to pač ne dela, da še ni slišal za prodajalca, ki bi to dovolil... (pazi zdaj!) da ma slabo izkušnjo, ko je en kupec prišel na testno vožnjo, pustil pri njem osebno ( :!: ) in se ni več vrnil, so ga pa seveda policaji potem takoj dobili, blablablablabla, da se boji za avto,blablablabla...
No pa sva šla pol skupaj na en giro (ne več kot 3 km, resno)... ''saj vidite, da avto dela ko urca, ne, blablablablabla, saj mate dovolj, greva nazaj''... :x
Nč, hvala lepa pa adijo.
V čem je fora? Al sm jaz zdejle na tabletah al pa res ni v navadi, da kupec sam testira
avto? Tolk da vem za naprej, če mi bo še kdo rugal.
LP 8)

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Sr okt 22, 2003 7:24 pm

jansan je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:

Zakaj pa ne, to bi bla dobra varianta. :idea:
Imam pa še eno vprašanje, ki v bistvu spada bolj v rubriko prodajalci, ampak vseeno - pridem danes k enmu prodajalcu, da bi sprobal eno Astro. Vse OK, problem je pa bil, ko mu rečem, da bi rad sam, lepo v miru preizkusil avto. Tip pa samo debelo gleda, najprej mu sploh ni blo jasno, kaj hočem, pol pa začne, da se to pač ne dela, da še ni slišal za prodajalca, ki bi to dovolil... (pazi zdaj!) da ma slabo izkušnjo, ko je en kupec prišel na testno vožnjo, pustil pri njem osebno ( :!: ) in se ni več vrnil, so ga pa seveda policaji potem takoj dobili, blablablablabla, da se boji za avto,blablablabla...
No pa sva šla pol skupaj na en giro (ne več kot 3 km, resno)... ''saj vidite, da avto dela ko urca, ne, blablablablabla, saj mate dovolj, greva nazaj''... :x
Nč, hvala lepa pa adijo.
V čem je fora? Al sm jaz zdejle na tabletah al pa res ni v navadi, da kupec sam testira
avto? Tolk da vem za naprej, če mi bo še kdo rugal.
LP 8)

videno - kupljeno princip. ce mene kdo vprasa ce se gre lahko pelat...kupi ga :) pol se pa vozi. to je cisto od prodajalca odvisno. ce da garancijo da je vse v redu, pol mogoče lahko misliš da bo vsaj do doma zdržalo :)

Uporabniški avatar
jansan
Nov uporabnik

Napisal/-a jansan Sr okt 22, 2003 8:46 pm

Sej nočem več morit s to temo, ampak se mi zdi, da sem lih na tem forumu (če se motim,potem :oops: ) nekje prebral, kako naj bi na testni prakticiral sunkovito zaviranje, zavijanje, poslušal motor, itd. Če je prodajalec zraven - ni šans.
OK zdej pa res dost. :wink:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 22, 2003 9:11 pm

Za moje pojme je ze dost voznja do 160km/h .. takrat se veliko cuti in slisi :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
jansan
Nov uporabnik

Napisal/-a jansan Sr okt 22, 2003 9:47 pm

You wish! Danes sva s prijaznim stricem dosegla kakih 80 kmh (pardon, se popravljam, 70) od enga semaforja do druzga! :vrum :DDD
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov