jansan je napisal/-a:Tegale sem si šel dans pogledat: http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... ?id=108316
Barva in notranjost zgledata OK, samo so mi mal sumljivi (zarjaveli) zavorni diski, pa feltne so kako bi reku nalomljene oz. manjkajo koščki, sprednje šipe se že bolj po polžje premikajo (vidi se delo na gumijastih obrobah), pa prtljažnik se ''dviguje'' nekam dolgo...
Mislm drugače mi je res OK, ampak cena se mi pa vseeno zdi pretirana, še posebej če pomislm na kaka popravila. Kolko naj težim z znižanjem cene?
Na testno vožnjo pa absolutno. Danes ni blo časa, grem pa v kratkem.
G-4S je napisal/-a:maky je napisal/-a:ne jamrat preveč... tudi to škodi!
He, he Maky razlož to mojmu fotru, ki je v pondelk vrgu 150 jurjev za servis audija A4, ki ima 70t km. Npr. cev za servovolan ga je prišla 55k SIT brez dela...![]()
V glavnem, men je Puma všeč, sam malce preveč mi na đipa liči. Jo je treba mal spustit a ne :P . Drgač pa po moje je pol delov itak od fieste.
Nu-NRG je napisal/-a:jansan je napisal/-a:Tegale sem si šel dans pogledat: http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... ?id=108316
Barva in notranjost zgledata OK, samo so mi mal sumljivi (zarjaveli) zavorni diski, pa feltne so kako bi reku nalomljene oz. manjkajo koščki, sprednje šipe se že bolj po polžje premikajo (vidi se delo na gumijastih obrobah), pa prtljažnik se ''dviguje'' nekam dolgo...
Mislm drugače mi je res OK, ampak cena se mi pa vseeno zdi pretirana, še posebej če pomislm na kaka popravila. Kolko naj težim z znižanjem cene?
Povej .. grem poleg .. ti morda lahko celo kaj svetujem :P
jansan je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:jansan je napisal/-a:Tegale sem si šel dans pogledat: http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... ?id=108316
Povej .. grem poleg .. ti morda lahko celo kaj svetujem :P
Zakaj pa ne, to bi bla dobra varianta.![]()
Imam pa še eno vprašanje, ki v bistvu spada bolj v rubriko prodajalci, ampak vseeno - pridem danes k enmu prodajalcu, da bi sprobal eno Astro. Vse OK, problem je pa bil, ko mu rečem, da bi rad sam, lepo v miru preizkusil avto. Tip pa samo debelo gleda, najprej mu sploh ni blo jasno, kaj hočem, pol pa začne, da se to pač ne dela, da še ni slišal za prodajalca, ki bi to dovolil... (pazi zdaj!) da ma slabo izkušnjo, ko je en kupec prišel na testno vožnjo, pustil pri njem osebno () in se ni več vrnil, so ga pa seveda policaji potem takoj dobili, blablablablabla, da se boji za avto,blablablabla...
No pa sva šla pol skupaj na en giro (ne več kot 3 km, resno)... ''saj vidite, da avto dela ko urca, ne, blablablablabla, saj mate dovolj, greva nazaj''...![]()
Nč, hvala lepa pa adijo.
V čem je fora? Al sm jaz zdejle na tabletah al pa res ni v navadi, da kupec sam testira
avto? Tolk da vem za naprej, če mi bo še kdo rugal.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov