uros_p je napisal/-a:berlonso je napisal/-a:ja v svojem razredu ponuja največ za svoj denar, ne govorim v tri dni saj sem te dni se sprehodil po avtohišah in podrobneje ogledal različne znamke in razmerje kvaliteta, oprema,motor,cena je na 1. mestu tako da se ljudje še znajo odločit in ne podlegajo nekaterim ki blatijo znamke (ne samo Renault).
lp
Kolko pa sploh stane Clio, če se že govori da ogromno ponuja za svojo ceno? Ker kolikor vem po mojih kriterijih ponuja bolj malo, sploh ko govorimo o udobju in opremi. Se pravi mora biti cena res nizka. Zanima me tudi, ali pri teh novih Cliotih še vedno poskakuje ročka menjalnika, ko spustiš/pritisneš gas? Vem da sposkakuje pri starejših Cliotih in Meganih.
Blinder je napisal/-a:uros_p je napisal/-a:berlonso je napisal/-a:ja v svojem razredu ponuja največ za svoj denar, ne govorim v tri dni saj sem te dni se sprehodil po avtohišah in podrobneje ogledal različne znamke in razmerje kvaliteta, oprema,motor,cena je na 1. mestu tako da se ljudje še znajo odločit in ne podlegajo nekaterim ki blatijo znamke (ne samo Renault).
lp
Kolko pa sploh stane Clio, če se že govori da ogromno ponuja za svojo ceno? Ker kolikor vem po mojih kriterijih ponuja bolj malo, sploh ko govorimo o udobju in opremi. Se pravi mora biti cena res nizka. Zanima me tudi, ali pri teh novih Cliotih še vedno poskakuje ročka menjalnika, ko spustiš/pritisneš gas? Vem da sposkakuje pri starejših Cliotih in Meganih.
Prejšnji clio ima res slab menjalnik, pa tisti pozen gas s kilometrskim hodom pedala. Novi clio pa ma dober menjalnik, nič se ne premika, volan je hitrejši. Dober napredek.
lambretta je napisal/-a:turški clio ,sranje od sranja
Matjazy je napisal/-a:Tast nima pojma o avtomobilih. In tako je, ko je kupoval služben avto, pogledal okol sebe, izbral majhen socialen avto, ki jih je cel kup, iz tega je sklepal, da bo poceni in z njim ne bo nekih stroškov, na njem je pisalo Clio, čez nekaj trenutkov se je eden njegovih zaposlenih peljal z enim novim takšnim domov.
Nekdo, ki kupuje avto za sebe, ni ženska in se je peljal v več kot 5 različnih avtomobilih, pa res ne vem, zakaj bi kupil cliota.
metallic je napisal/-a:Eni ste pa res bogi, da se sekirate s tem, kaj drugi ljudje kupujejo.![]()
Mi smo kupil storio zato, ker je bil v tistem času najugodnejši nakup (daleč najugodnejši pravzaprav), zdej ga mamo 3 leta, dela povsem bp, tko da ne vem kaj bi blo z nakupom tega avta narobe?
Edina slaba stvar je, da zgubiš neprimerno več, kot če kupiš pola naprimer. Če ga pa mislš met " do konca", pol pa tut to ni več težava.
Anyway, kupte tist karvampaše, pa ne se sekirat, če sosed kup reanulta, so še bolj pomembne reči v življenju
moj-avto je napisal/-a:Kdo pa so večinski kupci Cliota? Ljudje v zrelih letih in starostniki. Takih je v Slo največ.
Med kupce lahko dodamo še take, ki se z avtom malo vozijo in tiste z malimi pričakovanji. Dejansko gledano življenska doba agregata na Cliotu je izjemno majhna. Do 200000 prevoženih km z rednimi popravili mu je več kot preveč.
Vseved je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Kdo pa so večinski kupci Cliota? Ljudje v zrelih letih in starostniki. Takih je v Slo največ.
Med kupce lahko dodamo še take, ki se z avtom malo vozijo in tiste z malimi pričakovanji.
Se ne bi strinjal niti malo. To so ljudje v razponu od 18 pa vse max starosti, ko še lahko (zakonsko) imajo izpit.
Mala pričakovanja? Kaj si s tem mislil? V novem cliu se 4 odrasli z lahkoto peljejo, materiali so v vrhu tega razreda, varnost tudi, oprema ok, ponudba motorjev od 70 - 200KM...kaj še hočeš več od avta tega ranga?
PS: nekdo je omenjal bosanca, ki raje kupi golfa. Nekateri pa raje vzamejo novega clia in so (vsaj) 4 leta brez skrbi.
moj-avto je napisal/-a:Jaz reje kupin VW golfa z prevoženimi 200000 km kot novega Cliota z vso opremo.
Bosanec ima prav!
Jaz poznam dva Bosanca, ki imata na Golfu prevoženih več kot 500000 km in eno Bosanko, ki ima prevoženih čez 300000 km.
Pa mi pokaži Cliota, ki lahko konkurira VW - DAS AUTO!
moj-avto je napisal/-a:Jaz reje kupin VW golfa z prevoženimi 200000 km kot novega Cliota z vso opremo.
Bosanec ima prav!
Jaz poznam dva Bosanca, ki imata na Golfu prevoženih več kot 500000 km in eno Bosanko, ki ima prevoženih čez 300000 km.
Pa mi pokaži Renaulta, ki lahko konkurira VW - DAS AUTO!
Vseved je napisal/-a:
Mala pričakovanja? Kaj si s tem mislil? V novem cliu se 4 odrasli z lahkoto peljejo,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov