tdk je napisal/-a:Sam sem doma zelo blizu meje;do crpalke OMV v avstrijski Radgoni imam cca.8 km;tam tankam ze vec kot pol leta;dizel je cenejsi;pri polnem tanku prisparam med 4 in 7euro;pa tudi celotno specerijo kupujemo v Avstriji;pred casom sem zasledil zanimivo primerjavo;Hofer v Avstriji je cenejsi kot v SLO...place pa nihce v tej preljubi podalpski oazi ne primerja z avstrijskimi....pred leti se spomnim crpalke v SLO blizu meje,ko so bile kolone Avstrijcev,ki so cakali na tankanje;sedaj je slika obrnjena....na zalost;denar ki bi lahko ostal v SLO pac roma ven.
lp tdk
zk745678 je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Sam sem doma zelo blizu meje;do crpalke OMV v avstrijski Radgoni imam cca.8 km;tam tankam ze vec kot pol leta;dizel je cenejsi;pri polnem tanku prisparam med 4 in 7euro;pa tudi celotno specerijo kupujemo v Avstriji;pred casom sem zasledil zanimivo primerjavo;Hofer v Avstriji je cenejsi kot v SLO...place pa nihce v tej preljubi podalpski oazi ne primerja z avstrijskimi....pred leti se spomnim crpalke v SLO blizu meje,ko so bile kolone Avstrijcev,ki so cakali na tankanje;sedaj je slika obrnjena....na zalost;denar ki bi lahko ostal v SLO pac roma ven.
lp tdk
tdk: Torej, zamisli si zdaj še na vse od 10-15% dodatnega popusta, ker plačaš z boni namesto s kešom.
zk745678 je napisal/-a:Cena je bila včeraj ob 18.30, 0,997 za liter dizla, če plačaš z boni privarčuješ še dodatnih 15%. Torej je cena zate 0,847€ samo če pred tem kupiš bone!!! Zdaj pa, ker še kupuješ v hoferju pa še tam -15% na vse pol je pa že super ugodno. Ne?
MacTron je napisal/-a:off: Gosic, Avstrija ima drugacen sistem kot mi in niti ne primerjaj, sploh pa ne zali.
tdk je napisal/-a:zk745678 je napisal/-a:Cena je bila včeraj ob 18.30, 0,997 za liter dizla, če plačaš z boni privarčuješ še dodatnih 15%. Torej je cena zate 0,847€ samo če pred tem kupiš bone!!! Zdaj pa, ker še kupuješ v hoferju pa še tam -15% na vse pol je pa že super ugodno. Ne?
In kje dobis te bone?kje vse lahko koristis ugodnosti oz.placujes z boni?
lp tdk
dnovak24 je napisal/-a:gravža se mi da sem slovenec in živim v sloveniji, ki si ne zasluži niti velike začetnice. Tisti, ki ste ob mejah kr noste denar v avstrijo, tudi sam bi ga pa sem predaleč.
tdk je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:gravža se mi da sem slovenec in živim v sloveniji, ki si ne zasluži niti velike začetnice. Tisti, ki ste ob mejah kr noste denar v avstrijo, tudi sam bi ga pa sem predaleč.
Jah tako pac je...kupujemo tam,kjer je ceneje;pa ni problem v teh nekaj eurih;problem je v tem,da se nihce ne zmeni oz.si zatiska oci pred standardom in plačo v Avstriji....pa malo ironije...imamo vsaj blizino Avstrije,da tako vsaj malo omilimo razlike znotraj SLO...poglej BDP Prekmurja in osrednje SLO...ali kot pravimo Prekmurci:Vcasih so nam tupili,da nas objeda BiH,Kosovo;skratka jug...sedaj isto pocne center;kar je bilo Kosovo nekoc v Yugi je sedaj Prekmurje v SLO...zalostno a resnicno.
lp tdk
p.s.malo off topic sicer,je pa resnica.
BBoss je napisal/-a:Samo jamranje vsepovprek in bolj ko boste denar ven nosili slabše bo ampak OK tko je pač v kapitalizmu, kjer vsak samo za svojo rit skrbi in taka mentaliteta se je preselila v vse pore življenja, sploh pa na ceste.
Ne zagovarjam nikogar niti nikogar ne kritiziram ampak očitno dokler ne bomo sami ugotovili, da je treba razmišljati na daljše obdobje ne pa tistih 5minut bo pač tako, da si bomo sami (ne vlada) izkopali luknjo in zgrmeli vanjo - potem bo pa res hudo.
Gosic je napisal/-a:Samo za primerjavo in za razmislek:
Dve leti, je lahko bila zastonj malica po srednjih šolah. Zastonj.
Sedaj pride regresirana samo še za tiste, res najrevnejše.
Kam bo šel ta denar, ki dve leti ni šel nikamor in ga niso potrebovali?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov