Badmike je napisal/-a:Ja dobro pol pa ne jokajta ko te kaserajo za vsako pi..o.
Ti protesti kaj so pri nas so bolj komedije kot kaj druga. V parlamentu jih gledajo iz okna in se jim smejijo.
Revolucija se bo treba zgodit. Nekaj bo treba.
Tisti jokeci pa ostanite doma in ne na glas govort kaj vas srbi.
čare je napisal/-a:Ja kot sem že rekel al naj se zgodi Francija (seveda brez uničevanja lastnine nedolžnih) ali pa bojkot samo za 2 dni da se mal zamislijo,če ne pa še mal podaljšat,sam j*** ga ko je narod samo doma glasen na cesti pa vsi rep med noge.Edini ki bi ga pustil je Jelinčič.Pahor bo pa itak Kosorci šenkal še tista 2 pljunka vode kar je imamo.In mi smo v Evropi??
saj je minister za promet Patrick Vlačič ob nedavnem obisku na SŽ jasno povedal, da so "dajatve za avtomobile v Sloveniji nizke. Ta država je tako z gradnjo infrastrukture kot z nižjimi dajatvami, kar se tiče avtomobilov, doslej spodbujala osebni avtomobilski prevoz".
čare je napisal/-a:MacTron mislil sem Domna ja.Obtožbe gor ali dol če ti res vse paše in če ti res paše da ti trgajo davek od plače pa potem še pri vsaki stvari ki jo kupiš....si pomoje edini tak ki ti res vse paše v SLO.Nakaži plačo kar direkt na davčno da si opomorejo in vzami še kredit kolikor ga lahko dobiš pa ga pošlji Vlačiču da bo železnico popravil.
esem je napisal/-a:
Je to res, ima kdo kakšne podatke, kako je v drugih državah? In če je res, je dvig res nekaj "nemogočega", je tudi tako spodbujanje železnic res antiproduktivno? Pa tu ne govorim o podražitvi kot taki, ampak o podražitvi kot načinu, da se potniki in tovori preusmerjajo na tire. Ali bi raje čez nekaj let popoln kolaps cestnega prometa, ko bo krize konec in bo ob nerazviti železnici še več kamionov na AC (ter šolarjev in vseh ostalih v lastnih avtih - po možnosti en na avto)?
Vse tiste milijarde, ki so bile zmetane v AC križ in jih financirajo tudi taki, ki AC dejansko skoraj ne uporabljajo, pa nikogar ne motijo? Enako bo treba poskrbet tudi za železnice in če so "dajatve" res bile "nižje", se to vsaj kot opcija zdi dovolj korektno razmišljanje, tudi če nam ni všeč.
Morda bo sprejeto, morda nas bo udarilo po žepu, a bo zato prineslo nekatere druge prednosti.
In BTW - Francija je odlično poskrbela za svoje železnice. Le kdo jim je to plačal?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov